הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג קרוספיט + דיאטת "ZONE"

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
פשי יא איזה אימון היה.

עשיתי את החימום שרשמתי הודעה מעל ואחרי זה את התכנית שכללה

100 מכרעים + 21 מתח+בטן
100 מכרעים + 18 מתח+בטן
100 מכרעים + 15 מתח+בטן
100 מכרעים + 12 מתח+בטן
100 מכרעים + 9 מתח+בטן
100 מכרעים + 6 מתח+בטן

אז ככה ב-3 סטים ראשונים של ה-21,18,15 חזרות מתח שברתי פעמיים את הסט זאת אומרת עשיתי 12 חזרות ועוד 9 חזרות כדי להשלים ל-21,אבל בסך הכל המתח שלי השתפר ואני מרגיש את זה.
המכרעים גמרו אותי !!! הרגליים שלי רועדות ואני הולך כמו נכה , אבל באמת קריעה לרגליים.

סה"כ כל האימון הזה לקח לי כ-30 דקות.

תזונה עד עכשיו

בוקר - גביע קוטג' 1% + כפית שמן זית + עגבניה + מלפפון + כרוב + תפוח עץ

סיכום ארוחה: 3 בלוקים חלבון(מתוך 14) + 2.5 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 3 בלוקים שומן(מתוך 14)

לפני אימון - 2 גביעי יופל'ה 0% + פרכית אורז + 3 שקדים

סיכום ארוחה : 1 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 2 בלוק חלבון(מתוך 14) + 1 בלוק שומן(מתוך 14).

אחרי אימון - 120-150 ג' חזה עוף+ 1 מלפפון + עגבניה + כרוב + גזר + כף אורז + 3 כוסות ברוקולי+3 זיתים + כפית אבוקדו

סיכום ארוחה : 3.5 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 3 בלוק חלבון(מתוך 14) + 2 בלוק שומן(מתוך 14).

נערך לאחרונה:
איזה אימונים קורעים.
אימצתי את האימון הזה לחיטוב

תמיד תמדוד זמן (באימונים שהם על זמן). רשום post time אז תמדוד.
לשבור סטים זה בסדר. זה יותר מבסדר - זה הרעיון. כולם שוברים סטים. תסתכל על סירטונים מהתחרויות - crossfit games 2007/8 כולם שוברים סטים.
מצד שני, אם אתה צריך, תתאים את האימון ליכולות שלך. אם 80 מתח באימון זה יותר ממה שאתה מסוגל לעשות בזמן סביר אז תוריד. אתה מכיר את brandx? זה פורום נוסף שבו כל יום מתאימים את האימון היומי לארבע רמות שונות (תלחץ על START HERE >> BRANDX באתר הראשי בצד שמאל). תמצא את זאת שהגיונית בשבילך, תעשה אותה ותרשום את הזמן.

לא יודע למה עשית 100 מכרעים. רשום 100 ft שזה שלושים מטר (אורך של מגרש כדורסל) וזה יוצא בטח 35 מכרעים. אבל אם גמרת את כל זה בחצי שעה אז סבבה.

• פותח/ת השרשור
תזונה עד עכשיו

בוקר - גביע קוטג' 1% + כפית שמן זית + עגבניה + מלפפון + כרוב + תפוח עץ

סיכום ארוחה: 3 בלוקים חלבון(מתוך 14) + 2.5 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 3 בלוקים שומן(מתוך 14)

לפני אימון - 2 גביעי יופל'ה 0% + פרכית אורז + 3 שקדים

סיכום ארוחה : 1 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 2 בלוק חלבון(מתוך 14) + 1 בלוק שומן(מתוך 14).

אחרי אימון - 120-150 ג' חזה עוף+ 1 מלפפון + עגבניה + כרוב + גזר + כף אורז + 3 כוסות ברוקולי+3 זיתים + כפית אבוקדו

סיכום ארוחה : 3.5 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 3 בלוק חלבון(מתוך 14) + 2 בלוק שומן(מתוך 14).
ערב - 130 ג' דג סלמון + כוס שעועית ירוקה מבושלת + מלפפון + עגבניה + כרוב + כף שטוחה חומוס+150 ג' בטטה

סיכום ארוחה : 4.5 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 4.5 בלוק חלבון(מתוך 14) + 4 בלוק שומן(מתוך 14).

לפני שינה - 500 מל חלב 1% + 3 חצאי אגוז מלך

סיכום ארוחה : 3 בלוק פחמימה(מתוך 14) + 2 בלוק חלבון(מתוך 14) + 2 בלוק שומן(מתוך 14).

סה"כ עד עכשיו : 14.5 בלוקים חלבון/13.5 בלוקים פחמימה/13 בלוקים שומן

סליחה על הבורות אבל עדיין לא הבנתי אם במאסה או חיטוב? 😳

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות אבל עדיין לא הבנתי אם במאסה או חיטוב? 😳

קרוס פיט ו- DIET ZONE אין מסה ואין חיטוב אתה אוכל פחות או יותר נייטרלי ואז הגוף מגיע למצב ה"אמיתי" שלו.

• פותח/ת השרשור
תזונה עד עכשיו

בוקר- גביע קוטג' 1% + כפית שמן זית + מלפפון + כרוב + עגבניה + תפוח עץ

סיכום ארוחה: 2.5 בלוקים פחמימה(מתוך 14) + 3 בלוקים חלבון(מתוך 14) + 3 בלוקים שומן(מתוך 14)

ביניים - 2 יוגורט 0% + 2 חצאי אגוז מלך + פרכית אורז

סיכום ארוחה: 1 בלוקים פחמימה(מתוך 14) + 2 בלוקים חלבון(מתוך 14) + 1 בלוקים שומן(מתוך 14)

תכנית אימונים להיום

לזמן(לסיים כמה שיותר מהר)

21 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
18 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
15 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
12 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
9 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
6 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
3 פשיטות גו
ריצת 400 מטר

הולך להיות אימון די קשה למה הרגליים שלי הרוגות מה-600 לאנג'ים של אתמול.

נערך לאחרונה:
תזונה עד עכשיו

בוקר- גביע קוטג' 1% + כפית שמן זית + מלפפון + כרוב + עגבניה + תפוח עץ

סיכום ארוחה: 2.5 בלוקים פחמימה(מתוך 14) + 3 בלוקים חלבון(מתוך 14) + 3 בלוקים שומן(מתוך 14)

סיכום ארוחה: 1 בלוקים פחמימה(מתוך 14) + 2 בלוקים חלבון(מתוך 14) + 1 בלוקים שומן(מתוך 14)

תכנית אימונים להיום

לזמן(לסיים כמה שיותר מהר)

21 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
18 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
15 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
12 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
9 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
6 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
3 פשיטות גו
ריצת 400 מטר

הולך להיות אימון די קשה למה הרגליים שלי הרוגות מה-600 לאנג'ים של אתמול.

זה אימון של קרוספיט? או שאתה המצאת? נשמע קצת בעייתי לעשות פשיטות גו במהירות.
שיהיה בהצלחה.

קרוס פיט ו- DIET ZONE אין מסה ואין חיטוב אתה אוכל פחות או יותר נייטרלי ואז הגוף מגיע למצב ה"אמיתי" שלו.
נשמע כמו שקר כלשהו, אני לא רואה איך תצבור מאסה וכוח לאורך זמן עם תכנית כזו..

• פותח/ת השרשור
היה אימון קטלני , אבל הרגליים שלי שרפו מהלאנג'ים של אתמול משהו פחד.

עשיתי חימום ארוך של 10 דקות הליכה-ריצה קלה עם 3 סבבים של 10 סקוואט,בטן,פשיטות גו,מתח,מקבילים.

לאחר מכן
21 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
18 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
15 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
12 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
9 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
6 פשיטות גו
ריצת 400 מטר
3 פשיטות גו
ריצת 400 מטר

סה"כ זמן : 18:20

תזונה עד עכשיו

בוקר
- גביע קוטג' 1% + כפית שמן זית + מלפפון + כרוב + עגבניה + תפוח עץ

אחרי האימון - 3/4 סקופ מי גבינה+ 500 מל חלב + 3 אומגה 3 + חצי אגוז מלך

סיכום ארוחה : 3.5 בלוקים חלבון(מתוך 14) + 2 בלוקים פחמימה(מתוך 14) + 3 בלוקים שומן(מתוך 14)

האימון הוא האימון הרשמי מהאתר הראשי של קרוספיט.
אין בעיה לעשות פשיטות (במקרה הזה גב + מותן) על זמן. זה לא אומר שצריך לעשות אותם בטירוף כמו SPAZ, זה אומר שצריך לעשות בקצב המהיר ביותר שמאפשר שמירה על טכניקה סבירה+.
סירטון מעולה שמראה את ההבדל בין פשיטת גו ומותן:
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_GHD.wmv

לגבי "חיטוב" או "מסה". בלי להיכנס לאם אפשר או אפשר להעלות מסה ולרדת באחוזי שומן בו זמנית, הגישה הזאת באופן כללי היא חלק מתרבות פיתוח הגוף ולא ממש נכונה או אפליקטיבית לאימון ספורטיבי שבו המטרה היא לא שינוי גופני אלא שיפור בביצועים. שיפור בביצועים יכול להגיע עם עליה במסה, ירידה במסה, עליה באחוזי שומן או ירידה, או ללא כל שינוי. הכוונה ב"במצב האמיתי", אני חושב, היתה למצב הגופני שבו הביצועים אופטימלים לספורט ספציפי או לכושר כללי (אם מדברים על קרוספיט).

• פותח/ת השרשור
האימון הוא האימון הרשמי מהאתר הראשי של קרוספיט.
אין בעיה לעשות פשיטות (במקרה הזה גב + מותן) על זמן. זה לא אומר שצריך לעשות אותם בטירוף כמו SPAZ, זה אומר שצריך לעשות בקצב המהיר ביותר שמאפשר שמירה על טכניקה סבירה+.
סירטון מעולה שמראה את ההבדל בין פשיטת גו ומותן:
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_GHD.wmv

לגבי "חיטוב" או "מסה". בלי להיכנס לאם אפשר או אפשר להעלות מסה ולרדת באחוזי שומן בו זמנית, הגישה הזאת באופן כללי היא חלק מתרבות פיתוח הגוף ולא ממש נכונה או אפליקטיבית לאימון ספורטיבי שבו המטרה היא לא שינוי גופני אלא שיפור בביצועים. שיפור בביצועים יכול להגיע עם עליה במסה, ירידה במסה, עליה באחוזי שומן או ירידה, או ללא כל שינוי. הכוונה ב"במצב האמיתי", אני חושב, היתה למצב הגופני שבו הביצועים אופטימלים לספורט ספציפי או לכושר כללי (אם מדברים על קרוספיט).
זה מה שהתכוונתי שהדגש כאן הוא שיפור בביצועים האירוביים והאנאירוביים עם פחות דגש על שינויים גופניים חיצוניים למרות שגם הם לא מאחרים לבוא.
ניתן לראות באינטרנט אנשים שמתאמנים לפי קרוספיט ויש להם מראה אתלטי ואחוזי שומן די נמוכים.

לא חבל להזניח את האימוני כוח אבל?

זה מה שהתכוונתי שהדגש כאן הוא שיפור בביצועים האירוביים והאנאירוביים עם פחות דגש על שינויים גופניים חיצוניים למרות שגם הם לא מאחרים לבוא.
ניתן לראות באינטרנט אנשים שמתאמנים לפי קרוספיט ויש להם מראה אתלטי ואחוזי שומן די נמוכים.

מתאים לי מאוד, אפשרי לעשות רק את הדיאטה עם תוכנית אימונים אחרת? התוצאות יהיו זהות?

לא חבל להזניח את האימוני כוח אבל?

הגישה בקרוספיט היא:
"לא חבל להזניח את סיבולת לב הריאה?"
"לא חבל להזניח את סיבולת השריר?"
"לא חבל להזניח power?"

כח הוא לא יותר חשוב מכל שאר מרכיבי הכושר. אסור להזניח אף אחד מהם. בתוכנית קרוספיט יש גם לא מעט עבודת כח - ראה אימון פרונט סקוואט או אימון ג'רק במחזורים האחרונים, שניהם בעצימות מאוד גבוה שעובדת בעיקר על כח.
קרוספיט היא לא הדרך המהירה ביותר לפיתוח כח מקסימלי, אבל אי אפשר להגיד שזאת הזנחה של כח.

מתאים לי מאוד, אפשרי לעשות רק את הדיאטה עם תוכנית אימונים אחרת? התוצאות יהיו זהות?

Zone diet היא דיאטה טובה בלי קשר לקרוספיט. אתה יכול לעשות אותה עם כל תוכנית אימונים או בלי אימון בכלל. התוצאות כמובן תלויות בשניהם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית