הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Power pct

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
חיפשתי פה וברשת ולא מצאתי תשובה, מה התזמון של הכוריגון?
זאת אומרת מתי בדיוק מכניסים אותו(לא נלקח כוריגון במהלך הסייקל).
ובאיזה תדירות ומינונים? ראיתי במקומות שרשום כל יומיים 1500 יחידות למשך שבועיים.
ראיתי גם כל ארבע ימים 5000 יחידות למשך 16 יום.
בקיצור לא ברור.
אשמח אם עדי יעשה סדר בעניין שלא יהיו בילבולים וגם אשמח לקבל קישור בנושא.
תודה.

יש כל מיני פרוטוקולים.
נראה לי שהפרוטוקול הכי מומלץ הוא 250IU פעמיים בשבוע מתחילת הסייקל עד היום של הזריקה האחרונה.

2500 יחידות כל 4 ימים למשך שבועיים. עם אתה יכול להשיג triptorelin עד עדיף על HCG עם לא תעשה מה שכתבתי לך.

לא אני מתכוון 2-4 שבועות לאחר הסייקל (במידה ונעשה שימוש באסטרים ארוכים) או 2-4 ימים אם נעשה שימוש באסטרים קצרים

• פותח/ת השרשור
טוב זה כבר חדש לי לגמרי עדי.
אתה יכול לתת לינק מאיפה אתה מביא את הפרוטוקול הזה?
ואם תוכל לרשום את הפי סי טי הכי עדכני שיש במלואו זה גם יהיה נפלא!
תודה.

ה PCT הכי עדכני שיש עושה שימוש בטריפטורלין. 100מקג לאחר שכל החומרים התפנו ממחזור הדם. ושימוש בכלומיד וטמוקסיפן. לא הכי קל להשיג את החומר הזה. אז יש להמשיך בלקיחת HCG במהלך הסייקל ושימוש בכלומיד וטמומקסיפן לאחר הסייקל. מי שלא לקח HCG במהלך הסייקל. אז לקחת HCG בכמויות שיציינתי למעלה לאחר פינוי כל החומרים ממחזור הדם וכלומיד וטמוקסיפן.

ה PCT הכי עדכני שיש עושה שימוש בטריפטורלין. 100מקג לאחר שכל החומרים התפנו ממחזור הדם. ושימוש בכלומיד וטמוקסיפן. לא הכי קל להשיג את החומר הזה. אז יש להמשיך בלקיחת HCG במהלך הסייקל ושימוש בכלומיד וטמומקסיפן לאחר הסייקל. מי שלא לקח HCG במהלך הסייקל. אז לקחת HCG בכמויות שיציינתי למעלה לאחר פינוי כל החומרים ממחזור הדם וכלומיד וטמוקסיפן.

ואם כן בחרתי לקחת HCG במהלך הסייקל אני צריך לקחת ברציפות כל הסייקל/בהפסקות?

לא הבנתי 2500IU אבל
במדריך שכתבת בקשר ל PCT ושם המלצת על HCG שבועיים לאחר הזריקה האחרונה במימון של 1500IU כל 4 ימים למשך 16 יום סה"כ 6000IU בשילוב של נולבה וכלומיד ל 45
קניתי את הכל ואני הולך לאמץ את זה
הסייקל שלי הוא ל 10 שבועות זה יתאים לדעתך???

לא הבנתי 2500IU אבל
במדריך שכתבת בקשר ל PCT ושם המלצת על HCG שבועיים לאחר הזריקה האחרונה במימון של 1500IU כל 4 ימים למשך 16 יום סה"כ 6000IU בשילוב של נולבה וכלומיד ל 45
קניתי את הכל ואני הולך לאמץ את זה
הסייקל שלי הוא ל 10 שבועות זה יתאים לדעתך???
זה תלוי בסוג החומרים שאתה משתמש. אני ממליץ לך לקחת תוך כדי הסייקל

החומרים הם בולדנון סוטנון ודיבולס ,
אני כרגע מתחיל תחודש השני ללא דיבולס
יש מצב להתחיל עם הHCG מהחודש השני עד סיום הסייקל 500 יחידות בשבוע?
או לחכות עד שבועיים לאחר הסייקל?
אגב הסייקל ל10 שבועות

תתחיל לקחת 500 יחידות בשבוע הראשון של הסייקל. או מקסימום שבועיים לאחר תחילת הסייקל. PCT תתחיל כ- 6-8 שבועות לאחר הזריקה האחרונה אם אתה לוקח בולדנון לאורך כל התקופה או 6 שבועות לאחר הזריקה האחרונה של הסטס. עכשיו תשאלו למה כל כך הרבה זמן לאחר הסייקל?! התשובה היא האסטר הארוך של הבולדנון והסוסטנון.. להתחיל PCT לפני יפגע ביעילות ה PCT

תודה גבר אבל ציינתי שאני היום מתחיל תחודש השני של הסייקל זה אפשרי להתחיל מהיום או מאוחר מידי?

תודה גבר אבל ציינתי שאני היום מתחיל תחודש השני של הסייקל זה אפשרי להתחיל מהיום או מאוחר מידי?
סוסטנון ובולדנון? ממממ....אפשר אבל טיפה מאוחר לא יודע כמה יעיל זה כבר היהי...זה סייקל ראשון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית