הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג אימונים

6/9
בסטים כבדים של בנצ' פרס יש לי קצת כאבים בכתף שמאל, קיבלתי המלצה לעבודה אקסצנטרית ואני נותן לזה צ'אנס..

חיחיחיחיחי אמרתי לך שאני היחיד שעושה בנצ' נורמאלי ואתם צחקת למה יש לי גשר כזה ענק, למה אני כזה מכווץ ולמה אני לוחץ לבטן. מוחעחעחע אכלתם זין אתה ופוניה!

7/9

אימון פוטבול!!
המון ספרינטים וקונדישנינג. התגעגעתי לזה!

כאבי כתף בדרך כלל קשורים במרפקים שיוצאים החוצה בעליה(טרייספס), ו/או חוסר כיווץ בשכמות(=רחב גבי), העומס לא מתחלק בצורה טובה בפלג גוף העליון ונופל על הכתפיים
תעלה כמה סרטונים של בנץ' מאחורה(מיקום של הספוטר) ומהצד
דבר נוסף- לעשות בנץ' כל הזמן לא יטיב עימך, ממליץ לשלב פרס
המרפקים שלי לא יוצאים החוצה יותר מדיי, מה שכן אני באמת לוחץ ללא כיווץ בשכמות. הגיע הזמן שאני אתחיל באמת..
לצלם מהעמדה של הספוטר זה קצת בעייתי, אבל הנה סרטון של הכשל עם ה97.5 מהאימון האחרון- [video=youtube_share;DpAjYTPk4Qc]http://youtu.be/DpAjYTPk4Qc[/video]

ממה נגרמים הכאבים בכתף? לפי דעתי שבוע הבא תעבור לנפח בפרס לכמה זמן כי אתה על בנצ' כבר 7 שבועות
אני באמת מקדיש יותר מדיי לבנצ'.. זאת החולשה שלי 😃 אבל האמת שהשבוע הנוכחי מוקדש לפרס, אני אפילו מכוון לPR מחר..

חיחיחיחיחי אמרתי לך שאני היחיד שעושה בנצ' נורמאלי ואתם צחקת למה יש לי גשר כזה ענק, למה אני כזה מכווץ ולמה אני לוחץ לבטן. מוחעחעחע אכלתם זין אתה ופוניה!
חלאה מגהילה.

אין אימון היום
גוף תפוס מהאימון פוטבול אתמול ו-6 שעות שינה זה לא המצב הכי טוב לאימון עצימות..

מחר אני אוותר על שיעור ספורט ואלך לשבור שיאים.

משקל בוקר: 76.4kg

אני לא יודע אם זה הקריאטין או זה שהתחלתי לאכול כמו בנאדם, בכל מקרה אני מרוצה!

מהסרטון שלך אתה דוגמה קלאסית לבחור שלא משתמש בטרייספס ופותח את המרפקים לצדדים כדי להרים יותר משקל, אתה פשוט לא מודע לזה

תעבוד קצת על טכניקה, קודם כל כיווץ והרמה מינימלית לפחות של החזה, דבר שני מרפקים מתחת למוט ולא לצדדים(מה שקורים flared out), בהתחלה זה יוריד קצת משקל מהמוט(גג 5 קילו) בטווח הרחוק זה ישמור לך על הכתף וגם יעזור להתחזק, חפש סרטונים של דייב טייט

ראיתי אנשים לוחצים גם 3 פלטות עם מרפקים פתוחים לצדדים, זה אפשרי, אבל רחוק מלהיות מומלץ

נערך לאחרונה:
9/9
שבוע 7 אימון עצימות

היום בפעם הראשונה התאמנתי לבד בלי אף אחד לחפור לו.. משעמם למדיי

סקוואט

137.5kgx5PR-שבוע הבא 3 פלטות! פאק...

פרס

60kgx5 PR-הכלוב היה תפוס אז הייתי צריך להרים את המוט בקלין. וגם זה היה מוזר לעשות פרס מחוץ לכלוב באוויר הפתוח.. בכל זאת היה ממש קל

מתח

BW- 16,16,10 אין לי כוח להוסיף משקל או לעבור לBOR.. במשיכות אני סתם מעביר את הזמן

מהסרטון שלך אתה דוגמה קלאסית לבחור שלא משתמש בטרייספס ופותח את המרפקים לצדדים כדי להרים יותר משקל, אתה פשוט לא מודע לזה

תעבוד קצת על טכניקה, קודם כל כיווץ והרמה מינימלית לפחות של החזה, דבר שני מרפקים מתחת למוט ולא לצדדים(מה שקורים flared out), בהתחלה זה יוריד קצת משקל מהמוט(גג 5 קילו) בטווח הרחוק זה ישמור לך על הכתף וגם יעזור להתחזק, חפש סרטונים של דייב טייט

ראיתי אנשים לוחצים גם 3 פלטות עם מרפקים פתוחים לצדדים, זה אפשרי, אבל רחוק מלהיות מומלץ
תודה על העצות. אני אנסה למצוא שעה פנויה לחרוש על דייב טייט וביום נפח כשאני אעבוד עם 90 ק"ג אני אנסה ליישם.
אתה חושב שמעבר לאחיזה רחבה יעשה את כל העניין של לא להוציא מרפקים יותר פשוט?

11/9

שבוע 8 אימון נפח

סקוואט
125kg-5,5,5 עומק יפה ועוד בלי חגורה. הייתי קצר בזמן אז הסתפקתי ב3 סטים.

בנצ' פרס
90kg-5,5,5
80kg-8,7

לצערי לא הספקתי לראות סרטונים של דייב טייט לפני האימון אז ניסיתי בכל זאת לשמור על שכמות מכווצות ומרפקים לא יוצאים החוצה. עם 90 הטכניקה הייתה נוראית אז הורדתי ל80 וגם זה לא עזר יותר מדיי... אני אנסה לראות סרטונים לפני האימון הבא שאני לוחץ בו..

האנג קלין
55kg-5,5,5,5,5

טכניקה..

משקל בוקר: 77.2 (+0.8)

אין אימון היום.. אני גמור מהאימון של אתמול
מחר אימון עצימות- 140 סקוואט, 97.5 בנצ', ומשיכות גבוהות לפי ההרגשה
בבנצ' אני אלחץ בטכניקה שאני רגיל אליה ובשבוע הבא אני אתחיל לשפר אותה, בינתיים אני מת כבר לשבור שיא.

אני כבר מיום רביעי בלי קריאטין, התחילו לי לפני שבוע כאבי בטן ואני רוצה לבדוק שזה לא בגלל הקריאטין. זה אמור להשפיע על האימון מחר?

16/9

שבוע 8 אימון עצימות

סקוואט

140kgx5 PR קל, אני רוצה יותררר

בנצ' פרס

97.5kgx5 PR- החזקתי את המוט יותר רחב מבדרך כלל, ככה המרפקים היו יותר יציבים מבדר"כ.. גם לא היה קשה במיוחד

גירבוץ
משיכות גבוהות באחיזת קלין- 50kg לשני סטים של 3-4 חזרות, לא הבנתי את הטכניקה בכלל
קלין פולס- 80kgx2x5
סנאצ' גריפ דדליפט- 80kgx5

אימון טוב!
אני אעלה סרטון של הסקוואט יותר מאוחר

תותח , בהצלחה עם ה140
תודה! היה מוצלח 👑

19/9
היום המורה שלי לביולוגיה אמר לי שאני מנופח, ספורטאי ושהידיים שלי מנופחות מספיק. יש לציין שזה היה באמצע השיעור. אני רוצה לחזור להיות 70 ק"ג facepalm

קיצר האימון:
שבוע 9 אימון נפח

סקוואט
127.5kg-5,5,5 לא משהו, לא הצלחתי למקם את המוט במקום טוב והכל הרגיש מסורבל ולא נוח

פרס
57.5kg-5,5,4
55kg-5

גם לא הרגיש טוב.. בסוף הסט הייתה לי סוג של התקשחות באזור של עצם הזנב (לא בה, ליד) אז נלחצתי קצת, זה עבר אחרי רבע שעה אבל זה הספיק בשביל שאני אוותר על משיכות רציניות מהרצפה.

מה שעשיתי היה:
קלין פולס- 80kgx2x3
דדליפט באחיזת סנאץ'- 80kgx5
מתח- bwx4x10

חרא אימון.

21/9

אימון פוטבול

תיאוריה ומדידות (40yd וכל זה)
הייתי עדיין תפוס מהאימון ברביעי, אז היום נחתי ואני אעשה את המדידות או לפחות חלק מהן באימון הבא

22/9

שבוע 9 אימון התאוששות

פרונט סקוואט
110kgx3x3 PR- עדיין לא קשה. סעמק.

בנצ' פרס
עבודה על טכניקה, מרפקים עדיין יוצאים והכל מרגיש לא נוח.. אני חושב שכשאני אתחיל להתאמן עם ציוד אני אוריד משמעותית את המשקלים בתרגיל הזה, בינתיים הוא פוצע אותי יותר מאשר מחזק אותי.

70kgx8
80kgx3x5-8

SLDL (סטיף לג דדליפט)
50kgx12
60kgx3x12

PC
60kgx2x3

משקל בוקר: 78.0 (+0.8)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית