הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר נסגר ל10 ימים - אמצע דיאטת AD

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
החדר כושר עומד להיסגר עוד כמה ימים לתקופת החג.. 10 ימים בערך.. אני באמצע דיאטת AD, כאמור דלת פחמימות והנושא של האימוני כח חשוב מאוד, כדי לשמר כמה שיותר שריר במהלך התזונה..

מה אני עושה בזמן הזה שהחדר כושר סגור? איך להתאמן בצורה הכי אפקטיבית? אימוני TABATA (עושה פעמיים בשבוע) יכולים לעזור פה נכון?

תודה!;susss

מתח, מקבילים, סקוואטים על רגל אחת, פרס בעמידת ידיים.

לגב תנפיץ משהו, אני פעם פירקתי את הברגים של הגלגלים באוטו בתור דדליפט 😆

כשהייתי נוסע לחו"ל לתקופות של יותר משבוע-שבועיים הייתי מתאמן עם תרמיל שהייתי מכניס לו בקבוקי מים. שכיבות סמיכה בכל הצורות, מתח בכל הצורות, חתירה הפוכה (צריך בשביל זה מוט, הייתי בדרך כלל קונה מקל מטאטא), מקבילים, לחיצת כתפיים בעמידה על הידיים, לאנג'ים או פיסטול (סקוואט עם תרמיל קשה לעשות). זה אמנם לא אימון נורמלי אבל זה יותר טוב מכלום.

• פותח/ת השרשור
חח.. תגובות משעשעות אין מה להגיד.. אחלה רעיונות הבאתם לי פה בריה ולטיסימוס

ואם תנוח 10 ימים ללא שום פעילות גופנית, אתה חושב שיקרה לך משהו?
נהפוך הוא, תחזור כמו פנתר ותתאמן הרבה יותר חזק מאשר לפני ההפסקה

מה אתה אומר נדב אני יודע שאם אתה מתאמן כוח אם אתה לא מגיע אחרי שבוע שלא עשית כלום וכל היום שכבת וגירבצת זה גיהנום לחזור ולא כמו פנתר !

שטויות, אחרי 2 אימונים אתה חוזר ובגדול
אחת לזמן מה מומלץ מנוחה של שבוע...
תאמין לי אני גם מתאמן כוח- והתוצאות שלי אחרי מנוחה היו הרבה יותר טובות

• פותח/ת השרשור
אני בדל פחמימה אחשלי, חשוב להתאמן בשביל לשמור על שריר.. שבועיים בלי אימוני כוח בדל פחמימה זה קריטי!

קח דמבל אחד, תעשה את התרגיל הזה ותגיד לי איך היה 😃 זה יעבוד על כל הגוף שלך

חוץ מזה, 10 ימים אתה לא תאבד שריר אז תפסיק להיות פחדן וקח את עצמך בידיים. אני מאוד שמח שאלה הדאגות שלך ולא דברים אחרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני בדל פחמימה אחשלי, חשוב להתאמן בשביל לשמור על שריר.. שבועיים בלי אימוני כוח בדל פחמימה זה קריטי!

כן אחי, שבועיים בלי פחמימה ובלי אימונים ואתה מאבד 10 קילו שריר. השריר ניזוווון מפחמימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית