הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית של חבר רוצה להראות לו שה לא משהו...

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
A:
חזה:
בנץ' שיפוע עליון 3X8
שיפוע תחתון עם דאמבלס 3X8
פרפר 3X8
בנץ' רגיל 3X8

יד קדמית:
W בישיבה 3X8
סופר סט יד קדמית 3X16
כפיפות מרפקים במכונה יד יד 3X8

כתפיים:
הרחקה לצדדים 3X8
פרס עם דאמבלס 3X8
אותו דבר כמו הרחקה לצדדים אבל ידיים לכיוון הפנים ולא לצדדים 3X8

B:
גב:
חתירה במכשיר 3X8
תרגיל כזה שאתה לוכח ממכונה מין מוט קטןו מלמעלה עומד ומושך את זה עם ידיים ישרות כלפי מטה (לכנפיים) 3X8

מסור 3X8
פולי עליון 3X8

יד אחורית:
פשיטת מרפקים במכשיר 3X8
עוד תרגיל של פשיטה רק שאת היד מחזיקים מעל הראש ומעלים כזה למטה למעלה עם משקולות חופשיות 3X8
פשיטה יד יד במכונה 3X8

רגליים:
LEG CURL 3X8 במכונה
^^ אותו דבר רק תנועה הפוכה...
תאומים במכונה 3X8

בן 16 177~ שוקל 69-70
משקלים בערך:
בנץ רגיל : 80
פולי עליון: 85

נערך לאחרונה:
נו מה אתה רוצה מאיתנו? יש לך שאלה תשאל אחרת אל תספים את הפורום.

הוא רוצה שנגיד לו שהתוכנית גרועה. התוכנית גרועה, יותר מדי נפח, לזרוק לפח. שיקח תוכנית מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
בינתיים בחופש הוא גם יכול לאכול טוב אבל הוא בבית ספר קציני-ים והתזונה שלו שם לקויה...
אז הוא אומר שהוא מפצה על זה באימונים יותר קשים ושיועיל לו פחות לעשות תוכנית עם פחות תרגילים ולעשות יותר תרגילים מורכבים..
אז מה לענות לו?

*הערה קטנה: הוא לא יכול לעשות שם סקווט...

נערך לאחרונה:
שהוא צריך למצוא פתרון לבעיה של האוכל, זה שהוא יעבוד עם תוכנית מפגרת לא יפתור את הבעיה אלא רק יחמיר אותה. הוא צריך תוכנית אימונים טובה בלי קשר לתזונה כרגע, אם הוא לא יאכל טוב אז שלא יצפה לתוצאות בשמיים.

לא הבנתי מה המטרה שלו אבל אם אתה מחבר את כל התרגילים ביחד זה יכול להיות אחלה אימון FBW..

התזונה שלו לקויה אז הוא מפצה על זה באימונים עם יותר מדי נפח כדי שיהיה לו יותר קשה? איפה ההיגיון כאן?

אני לא מבין איך אתם מחליטים שיש כאן יותר מדי נפח. יש פה בקושי תרגיל וחצי שאפשר להגיד עליהם שהם יוצרים עומס כלשהו. אפשר לעשות את התוכנית הזאת 17 פעם ביום ולהתאושש. וזו בדיוק הסיבה שהיא גרועה.

הרבה נפח זו לא טענה שאוטומטית זורקת תוכנית לפח. והרבה נפח זה מושג תלוי מתאמן. הנפח כאן הוא לא הסיבה שהתוכנית גרועה. אתה אפילו לא יודע באיזו תדירות הוא עושה את האימונים כדי לדבר על נפח.

יש את משקלי העבודה שמעידים על הרמה פחות או יותר, ומכיוון שזה AB אני מרשה לעצמי לשער שהוא עושה אותה 4 פעמים בשבוע או לפחות 3, אני עדיין מהמר על זה שיצא נפח גבוה בשבילו בעוד שהעצימות היא אפסית. אבל אני חושב שאני מבין לאן אתה חותר, עצימות נמוכה וחרא של תרגילים, אני בכיוון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית