הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור yossipz
  • פורסם בתאריך

yossipz

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
10
36
0
אני מתכונן לקראת סייקל חיטוב שיערך בסוף החודש ואני ממש מתלבט כמה זמן הוא יערך ובאיזה חומרים אני אשתמש

הנתונים שלי כיום:
משקל: 118-120 ק'ג
גובה: 183 ס'מ
אחוז שומן: 22-25%

צברתי הרבה מסה בסייקל האחרון וכעת אני מעוניין בסייקל חיטוב שיהייה הכי נקי ויבש שאפשר.
יש לי את כל החומרים הדרושים ואשמח לחוות דעת מהו הסייקל הטוב ביותר שאוכל לעשות.

טרן קצר ,וויני , ופרופ סייקל אידיאלי לחיטוב לדעתי ,
איזה סייקל זה שלך ?
ומה הסייקלים הקודמים ?
ומה לגבי pct ?

יש לך הרבה אחוזי שומן. אני הייתי עושה דיאטה קלה לפני שהייתי עושה סייקל חיטוב.

להתחיל חיטוב עם טסט פרופ במינון יחסית נמוך נטו לשמור על הכוח והמאסה הקיימים.
אפשר לשלח פרוירון תוך כדי שימעזר עלייה בנוזלים וימקסס את ההשפעות של הטסט'
לקראת סוף הסייקל להעמיס אפדרין\קלן שיעזור לך להעיף את השומן העיקש

וכמובן מה שחשוב זה שגרת אימונים מתאימה, דיאטה פדטנית, אירובי, ושינה טובה.

זה מה שיקבע לא החומרים.

• פותח/ת השרשור
יש לך הרבה אחוזי שומן. אני הייתי עושה דיאטה קלה לפני שהייתי עושה סייקל חיטוב.

אני מתחיל את הסייקל רק בסוף אפריל אז אני אנסה לרדת מ 20 אחוזי שומן לפני תחילת הסייקל
וכמובן שהתחלתי דיאטה עם גרעון קלורי והוספתי עוד אירובי
אז אני במגמת ירידה ...ההתקדמות שלי טובה כרגע, ירדתי מ 140 קילו ל 118 בחמישה חודשים האחרונים

אבל בכל מקרה אני מעוניין להתחיל סייקל הכי יבש שאפשר וחזק!!!,
עברתי יותר מ 10 סייקלים עד עכשיו והאימונים שלי היו מכוונים לתחרויות פאוורליפטינג
כעת שאני שיניתי כיוון לתחום הפיתוח גוף מעולם לא חיטבתי את עצמי כך שזה יהייה הסייקל היבש והחיטוב הראשון שלי

---------- התגובה התווספה ב 00:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:18 ----------

אין כזה דבר סייקל חיטוב

אל תהייה קטנוני אני בטוח שהבנת
סייקל יבש בזמן אימוני חיטוב למי שלא הבין

---------- התגובה התווספה ב 00:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:21 ----------

טרן קצר ,וויני , ופרופ סייקל אידיאלי לחיטוב לדעתי ,
איזה סייקל זה שלך ?
ומה הסייקלים הקודמים ?
ומה לגבי pct ?

באופן כללי הסייקלים שלי בעיקר הכילו: אוקסנדרולון, אנדרול,מתאן,כל הטסטוסטרונים בעיקר טסטוסטרון עם אסטר ארוך וטרנבולון
כמובן שכל החומרים האלו לא היו באותו הסייקל אלה במהלך השנים באו בקומבינציות שונות

ה- PCT שלי היה רגיל נולבודקס וכלומיד, בכוריגון עדיין לא נגעתי

נערך לאחרונה:
אין כזה דבר סייקל חיטוב
+1
להתחיל חיטוב עם טסט פרופ במינון יחסית נמוך נטו לשמור על הכוח והמאסה הקיימים.
אפשר לשלח פרוירון תוך כדי שימעזר עלייה בנוזלים וימקסס את ההשפעות של הטסט'
לקראת סוף הסייקל להעמיס אפדרין\קלן שיעזור לך להעיף את השומן העיקש

וכמובן מה שחשוב זה שגרת אימונים מתאימה, דיאטה פדטנית, אירובי, ושינה טובה.

זה מה שיקבע לא החומרים.
מה? לא הבנתי מה אמרת פה.

אם אני עושה טסט פרופ T3 וקלן למשך 12 שבועות.....
זה לא נחשב סייקל חיטוב?
לא! חיטווב או לא זה רק עיניין לך גירעון קלורי. כמובן שלעשות את מה שציינת ולא להיות מאזן שלילי זה דבילי.
אני מתחיל את הסייקל רק בסוף אפריל אז אני אנסה לרדת מ 20 אחוזי שומן לפני תחילת הסייקל
וכמובן שהתחלתי דיאטה עם גרעון קלורי והוספתי עוד אירובי
אז אני במגמת ירידה ...ההתקדמות שלי טובה כרגע, ירדתי מ 140 קילו ל 118 בחמישה חודשים האחרונים

אבל בכל מקרה אני מעוניין להתחיל סייקל הכי יבש שאפשר וחזק!!!,
עברתי יותר מ 10 סייקלים עד עכשיו והאימונים שלי היו מכוונים לתחרויות פאוורליפטינג
כעת שאני שיניתי כיוון לתחום הפיתוח גוף מעולם לא חיטבתי את עצמי כך שזה יהייה הסייקל היבש והחיטוב הראשון שלי

---------- התגובה התווספה ב 00:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:18 ----------

---------- התגובה התווספה ב 00:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:21 ----------

באופן כללי הסייקלים שלי בעיקר הכילו: אוקסנדרולון, אנדרול,מתאן,כל הטסטוסטרונים בעיקר טסטוסטרון עם אסטר ארוך וטרנבולון
כמובן שכל החומרים האלו לא היו באותו הסייקל אלה במהלך השנים באו בקומבינציות שונות

ה- PCT שלי היה רגיל נולבודקס וכלומיד, בכוריגון עדיין לא נגעתי
וואו אחי. עשית לא מעט שטויות בחיים שלך. שמע אני ממליץ לך בחום רב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני לא יכול להדגיש כמה בחום אני ממליץ לך.
1. תרד קודם כל לאחוזי שומן נורמליים
2. תעשה בדיקות דם תראה מה קורה איתך. (לפי ההרגלים שתיארת נתונים וחומרים שלקחת וה PCT שביצעת נראה לי הם יצאו לא מי יודע מה)
3. תעבור טוב טוב על הנעוצים ופוסטים בפורום פה בנושא PCT.

אתה משתמש טיפוסי לא ממש יודע מה הוא עושה לא ממש יודע מה ההשפעה הבריאותית של החומרים שאתה לוקח (או לא ממש מיחס להם חשיבות) מקשיב לחברה הותיקים שיש להם "ניסיון"
לא פלא שעשית כל כך הרבה טעויות

[/COLOR]

---------- התגובה התווספה ב 00:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב

יש לך במה לתמוך בהודעה שלך?
מבחינתי סייקל חיטוב זה טסט,דיבול ואינסולין.מי שראה אותי לאחרונה יאמת שבחיים לא הייתי יותר חטוב מזה.

עדי אני לא מסכים על ההגדרה הזאת
כמובן שרמת ההתחטבות שלך תלויה בגירעון קלורי ואימונים חכמים
אממה-כשמדברים על "סייקל חיטוב" מדברים על סייקל שהחומרים בו אמורים לתמוך בירידה חדה יור בשומן תוך שמירה על מאסת השריר הקיימת
הרי אם אני אעשה טסט+T3+קלן לדוגמא ואהיה בפלוס של 500-1000 קלוריות זה יחשב לפי שיטתכם סייקל למאסה-סייקל מפגר לגמרי למאסה אבל עדיין
העניין הוא בהגדרה וכן ההגדרה של סייקל חיטוב\מאסה הוא בתמיכה והעצמה של התהליך שבו אתה מעוניין לחולל בגופך [שריפת שומן או בניית שריר לצ ורך העניין]

אני מכיר שבסייקל חיטוב נטו לוקחים טסטרון יחסית במינון תחזוקה של 250-500 מ''ג לא יותר מזה
כמובן טסט עם אסטר קצר ולא מהארוכים שבגלל האסטר הארוך יותר גורמים לצבירת נוזלים גדולה יותר.

ולקראת סוף החיטוב אפשר לדחוף כול מיני אפדרין,קלן t3 וכ'ו, שיעזרו עם השומן העיקש.

נכון אבל לקחת וויני וכאלה אבל הם נטו נותנים אפקט של ייבוש לזמן קצר מאוד, ולא באמת משהו שנשמר לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
יש לך במה לתמוך בהודעה שלך?
מבחינתי סייקל חיטוב זה טסט,דיבול ואינסולין.מי שראה אותי לאחרונה יאמת שבחיים לא הייתי יותר חטוב מזה.

נו בסדר אני מאמין לך, אפשר להתחטב גם ללא שום חומר רק תזונה טובה ואימונים ואתה חטוב
,אבל כדי להשיג את הביצועים הכי טובים מה אתה ממליץ לי בשיא הרצינות דיבול וטסט?

---------- התגובה התווספה ב 01:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:43 ----------

+1

מה? לא הבנתי מה אמרת פה.

לא! חיטווב או לא זה רק עיניין לך גירעון קלורי. כמובן שלעשות את מה שציינת ולא להיות מאזן שלילי זה דבילי.

וואו אחי. עשית לא מעט שטויות בחיים שלך. שמע אני ממליץ לך בחום רב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני לא יכול להדגיש כמה בחום אני ממליץ לך.
1. תרד קודם כל לאחוזי שומן נורמליים
2. תעשה בדיקות דם תראה מה קורה איתך. (לפי ההרגלים שתיארת נתונים וחומרים שלקחת וה PCT שביצעת נראה לי הם יצאו לא מי יודע מה)
3. תעבור טוב טוב על הנעוצים ופוסטים בפורום פה בנושא PCT.

אתה משתמש טיפוסי לא ממש יודע מה הוא עושה לא ממש יודע מה ההשפעה הבריאותית של החומרים שאתה לוקח (או לא ממש מיחס להם חשיבות) מקשיב לחברה הותיקים שיש להם "ניסיון"
לא פלא שעשית כל כך הרבה טעויות

כמו שציינתי אני במגמת ירידה ועד סוף החודש אהייה באחוזי שומן נמוכים יותר
בין הסייקל האחרון שסיימתי לא מזמן עד הסייקל שלפניו לא נגעתי בחומרים ובמשקולות כשלוש שנים וביצעתי בדיקות דם לאחרונה ואני במצב מאוד בריא, אגב גם לאחר כל PCT שהיה כל אחרי סייקל הייתי במעקב אצל רופא והייתי במצב בריא מאוד והכבד שלי לא פיתח דלקות
וכמובן עברתי על כל הנעוצים בפורום הפנמתי והשכלתי

אגב בזכות החבר'ה הותיקים שיש להם "ניסיון" הגעתי לנתונים מאוד טובים בתחום שעסקתי
ואני עדיין מחכה שבאמת נדון על השאלה שלי אם לא איכפת לכם

נו בסדר אני מאמין לך, אפשר להתחטב גם ללא שום חומר רק תזונה טובה ואימונים ואתה חטוב

אף אחד פה לא עושה חיטוב תחרותי,אז למה פאקין להעתיק משהו שגם ככה לא מועיל לך ? נוזלים זה טוב- נוזלים זה חיים ובריאות. שרירים ורקמות ללא נוזלים - דרך ישרה ומסוללת להפצע. רוב ההבסולותי של פציעות (קרעים)שאני מכיר אישהו קשור לוינסטרול בחיטוב.
T3-T4 בכלל מחוץ לתפריט לא משנה מה...להתערב במנגנון של בלוטת הטריס???? גוגל חפוז יגרום לכם לשכוח מה שמות האלו,למידה לעומק- ואף אחד מהסביבה שלכם לא ייגע בזה.

אף אחד פה לא עושה חיטוב תחרותי,אז למה פאקין להעתיק משהו שגם ככה לא מועיל לך ? נוזלים זה טוב- נוזלים זה חיים ובריאות. שרירים ורקמות ללא נוזלים - דרך ישרה ומסוללת להפצע. רוב ההבסולותי של פציעות (קרעים)שאני מכיר אישהו קשור לוינסטרול בחיטוב.
T3-T4 בכלל מחוץ לתפריט לא משנה מה...להתערב במנגנון של בלוטת הטריס???? גוגל חפוז יגרום לכם לשכוח מה שמות האלו,למידה לעומק- ואף אחד מהסביבה שלכם לא ייגע בזה.

לגבי החלק הראשון של ההודעה אני מסכים ב100%
לגבי החלק השני פחות-אנחנו מתעסקים עם המערכת ההורמונלית שלנו 2-3 פעמים בשנה אבל מבלוטת התריס אתה מפחד?מה גם שעדויות על פגיה בבלוטת התריס כמעט לא קיימות

לגבי החלק הראשון של ההודעה אני מסכים ב100%
לגבי החלק השני פחות-אנחנו מתעסקים עם המערכת ההורמונלית שלנו 2-3 פעמים בשנה אבל מבלוטת התריס אתה מפחד?מה גם שעדויות על פגיה בבלוטת התריס כמעט לא קיימות

פזיזות שלא יכולה לא להענש. לפחות גוגל קטן.

גוגל על מה? אנשים שפגעו בבלוטת התריס בצורה רצינית משימוש בT3?
או על מה ששימוש ב T3 יכול לגרום?
תבין תמיד פחדתי מT3 אבל בנינו....אם מהורמונים רצינים אני לא "מפחד" אז אני לא חושב שמהורמוני בלוטת התריס אני צריך לפחד בצורה רצינית יותר-עניין של השקפה אני חושב כי בסופו של דבר אתה מעמיד איזו מערכת בגוף בסיכון...השאלה היא אם אתה יודע מה אתה עושה

בלוטת הטריס- זה מנגנון מאוד מאוד עדין שמווסת פעילות של כל הבלוטות.לא כדי לשבש את המנגנון.

גוגל על מה? אנשים שפגעו בבלוטת התריס בצורה רצינית משימוש בT3?
או על מה ששימוש ב T3 יכול לגרום?
תבין תמיד פחדתי מT3 אבל בנינו....אם מהורמונים רצינים אני לא "מפחד" אז אני לא חושב שמהורמוני בלוטת התריס אני צריך לפחד בצורה רצינית יותר-עניין של השקפה אני חושב כי בסופו של דבר אתה מעמיד איזו מערכת בגוף בסיכון...השאלה היא אם אתה יודע מה אתה עושה

כמו שאנטון אמר בלוטת התריס הוא בלוטה מאוד רגישה! זה בלוטה שתמיד נמצאת בסיכון להידפק כי המערכת החיסונית שלנו לא ממש בקשר ידידותי עם הבלוטה.. בלוטת התריס פגועה יכולה לגרום לך לבעיות מאוד מאוד חמורות וניראה לי שאתה לא מודע להם..

אנטון אתה לא לא צודק אחי. אין ממש סכנה בפגיעה בבלוטת התריס בשימוש של T3 במינונים נמוכים גם בשימוש לאורך זמן. אני לא מבין למה החומר הזה קיבל כזה מוניטין אבל זה ממש ממש לא מבוסס. אני מעדיף T3 על קלן מבחינת תופעות הלוואי.

אנטון אתה לא לא צודק אחי. אין ממש סכנה בפגיעה בבלוטת התריס בשימוש של T3 במינונים נמוכים גם בשימוש לאורך זמן. אני לא מבין למה החומר הזה קיבל כזה מוניטין אבל זה ממש ממש לא מבוסס. אני מעדיף T3 על קלן מבחינת תופעות הלוואי.

אתה יכול לכתוב מאמר או אפילו פוסט קלן VS T3 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית