הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לספא בת"א?

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
ואולי מישהו פה היה בסיילינס ספא [זה בטיילת]?
תודה!

אה ומחירים כמובן שפויים, אם יש קופון טוב אז בכלל עדיף 😃

לא יודע כמה זה עולה, אבל שמעתי דברים טובים על הילטון

• פותח/ת השרשור
אגב אני מעדיף חדר עם ג'קוזי ולא רק מסאז'.
הספא שיש במלונות זה בד"כ מסאז' ואז מביאים לך להשתמש חופשי ב"מתקנים" של המלון. אני מעדיף משהו עם חדר פרטי.

לא יודע כמה זה עולה, אבל שמעתי דברים טובים על הילטון
הייתי בהילטון. ספא סביר, החיסרון שם שהסאונות הן בתוך המלתחות - זה אומר שאם בא זוג, הוא ייאלץ לוותר על הסאונה או לשבת שם לבד.
מי שלוקח שם חבילה, יכול להשתמש גם בחדר הכושר ואולי בריכה (לא בטוחה) של המלון.
אוירה לא משהו - יש שם זקנים מגעילים שמביאים את נערות הליוויי שלהם.

הייתי גם בפלאנט ספא בנווה צדק. ספא קטן מאד, הם נותנים שמפניה וקצת שוקולדים. אין מה לעשות חוץ מטיפולים וישיבה בלובי, אבל אפשר לטייל אחר כך בשכונה היפה.

הספא הכי טוב שהייתי בו זה ספא קיסר בקיסריה. גם מבחינת איכות המטפלים וגם במחינת המתקנים במקום (חמאם, בריכה, ג'קוזי חיצוני, סאונות, בית קפה).

http://www.duospa.co.il/

הספא הכי טוב שתמצא בת"א בדיוק עם מה שביקשת, ג'קוזי פרטי מיטות טיפולים בחדר+ מסך ענק כזה עם מלא סרטים לבחירה(אתה יכול גם להביא) ומערכת קולנוע , אתה יכול להזמין לחדר אוכל , אתה מקבל יין ושוקולדים מהם אם אני לא טועה. המקום טיפה יקר אבל באמת שווה כל רגע. תהנה

• פותח/ת השרשור
יש למישהו קופון טוב למשהו בסיגנון? 😃
חבל להוציא 700 שקל כשיש קופונים ב350..

קופונים? פאניק משתמש בשיטה אחרת על מנת להשיג הנחה, "חבר מביא חבר".

או במקרה שלו, "חבר מביא בחבר".

• פותח/ת השרשור
על איכות משלמים חביבי

יש לחבר שלי גם מועדון חבר ולידידה מועדון של עובדי מדינה - אז אם יש למישהו קופון טוב משם זה גם יעזור..

וכן, אישה זה לא עסק זול כוסעמק... עדיף להיות בתול כמו שני אלה למעלה

---------- התגובה התווספה ב 14:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:46 ----------

הייתי בהילטון. ספא סביר, החיסרון שם שהסאונות הן בתוך המלתחות - זה אומר שאם בא זוג, הוא ייאלץ לוותר על הסאונה או לשבת שם לבד.
מי שלוקח שם חבילה, יכול להשתמש גם בחדר הכושר ואולי בריכה (לא בטוחה) של המלון.
אוירה לא משהו - יש שם זקנים מגעילים שמביאים את נערות הליוויי שלהם.

הייתי גם בפלאנט ספא בנווה צדק. ספא קטן מאד, הם נותנים שמפניה וקצת שוקולדים. אין מה לעשות חוץ מטיפולים וישיבה בלובי, אבל אפשר לטייל אחר כך בשכונה היפה.

הספא הכי טוב שהייתי בו זה ספא קיסר בקיסריה. גם מבחינת איכות המטפלים וגם במחינת המתקנים במקום (חמאם, בריכה, ג'קוזי חיצוני, סאונות, בית קפה).

יש לך המלצות למשהו בת"א?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית