הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי של בחצי שנה ראשונה בחדר''כ

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
ממצב של תת משקל 46 קילו אחרי חצי שנה עליתי ל60 קילו ונשארתי על 7% שומן!!🤪

התמונה הראשונה זה 46 ק''ג במכנס הכתום וכל השאר זה מאתמול [מצב קר]

נתונים נכון להיום
גובה :1.70 בערך
משקל:60ק''ג
אחוז שומן:7%
כל אלה שאומרים שזה לא 7% שומן נא לא להגיב עשיתי בדיקה מקצועית !!

אשמח לשמוע טיפים ,המלצות,התרשמות וגם איך אני יחסית לגיל 15

קבצים מצורפים

• רזה.jpg
    רזה.jpg
    KB 89 · צפיות: 733
  • חתיך 1.jpg
    חתיך 1.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 691
  • חתיך 2.jpg
    חתיך 2.jpg
    KB 65.7 · צפיות: 651
  • חתיך גב 3.jpg
    חתיך גב 3.jpg
    KB 71.1 · צפיות: 593
נערך לאחרונה:
אתה לא 7% אתה רזה מאוד כמה אתה אוכל ? זה נראה קצת 14 קילו בחצי שנה או שאני טועה

• פותח/ת השרשור
כן 14 קילו [בחצי שנה]
וזה כן 7% שומן

נערך לאחרונה:
סלח לי על הבורות, אבל איזו בדיקה מקצועית להערכת אחוז שומן עשית?

• פותח/ת השרשור
באולטרסם , אבל זה פחות משנה כרגע מה % השומן שמתי תמונות כדי לשמוע דעות ,טיפים,סתם פרגונים פחות להתעסק אם זה כן 7 או לא אין לי סיבה סתם להמצי

אני נראה יותר חטוב על 20% מה-7% שומן שלך, אבל כל עוד אתה מאמין לעצמך KEEP AT IT!

טיפים תתחיל לאכול מלא ותתאמן חזק וטוב תעשה SS עוד כמה חודשים לא תזהה את עצמך אתה ממש רזה

באולטרסם , אבל זה פחות משנה כרגע מה % השומן שמתי תמונות כדי לשמוע דעות ,טיפים,סתם פרגונים פחות להתעסק אם זה כן 7 או לא אין לי סיבה סתם להמצי

סליחה על הבורות, אבל מה זה אולטרסם?

• פותח/ת השרשור
תודה לאלה שמפרגנים ,אני שם עלי עוד עוד מסה כל יום אני עולה בחודש 2 קילו +-[רובם שריר אני מאמין]

סליחה לא רשמתי טוב זה אולטרסאונד - כמו שעושים בהריון לאישה כדי לדעת אם זה בן או בת

ובקשר לכל אלה שאומרים שזה ל7% אולי זה לא נירא בתמונה כי הבטן זה המקום היחדי בגוף שלי שיש קצת שומן כל השאר זה רק שריר

---------- התגובה התווספה ב 10:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:56 ----------

סליחה על הבורות, אבל מה זה אולטרסם?

סליחה לא רשמתי טוב זה אולטרסאונד - כמו שעושים בהריון לאישה כדי לדעת אם זה בן או בת

אני עדין לא מסתדר פה עם הציטוטים האלה

אולי בצילום של כל הגוף אפשר לראות את כמות השומן ואז לחשב כמה בידיוק יש, אבל איך באולטרסאונד ?!?! מה הקשר ? וגם אם אולטרסאונד יכול לעשות דבר כזה... מה סרקו לך את כל הגוף ?..
אז או שאתה לא 7, או שההבנה של כל חברי הפורום לגבי אחוזי שומן שגויה (כל מני שחשבו שהוא 10 הוא 7, 13 הוא 10 והלאה...)

• פותח/ת השרשור
אולי בצילום של כל הגוף אפשר לראות את כמות השומן ואז לחשב כמה בידיוק יש, אבל איך באולטרסאונד ?!?! מה הקשר ? וגם אם אולטרסאונד יכול לעשות דבר כזה... מה סרקו לך את כל הגוף ?..
אז או שאתה לא 7, או שההבנה של כל חברי הפורום לגבי אחוזי שומן שגויה (כל מני שחשבו שהוא 10 הוא 7, 13 הוא 10 והלאה...)

מורחים לך כזה ג'ל על הגוף ובדקים כמה מקומות בגוף [בבטן , בין הרבע ראשי לתחת ,וביד האחורית,וגם בחזה]
מודדים אותך גובה,משקל,גיל,והמין שלך[בן או בת] וזה מראה לך הכל משקל עצמות ,אחוז שומן,אפילו את הסיכויים למחלות לב ,סוכרת ,סרטן וכאלה וכמובן מסה רזה BMI ,BMR

הבדיקה אומנם עולה כסף אבל שווה את זה.
ותאמת שרוב הפעמים אני לא רואה פה בפורום משהו שהעלה תמונה ואמרים לו וואלה זה ה% שומן שלך תמיד מעלים את זה :🙁

אנחנו לא יכולים לדעת בוודאות כמה א.ש אתה , אנחנו רק יכולים להעריך
לא יודע אם הבדיקה שעשית היא כזו מדויקת אבל בכל אופן זה לא אמור לעניין אותך בשלב הזה כמו שהאחרים אמרו לך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית