הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לספורטאי צריך עזרה

• פותח/ת השרשור Kobra
  • פורסם בתאריך

Kobra

משתמש מתחיל
58
0
נק' מוניטין:
28
58
0
אני צריך את עזרתכם
אני מיתאמן בכדורגל בכל השבוע האימונים שלי אם ככה
ראשון שני שלישי רביעי חמישי אימון בשעה 6 בבוקר
ראשון שלישי חמישי אימון עם הקבוצה
אני עושה אימונים ב6 בבוקר אימונים איישים עם מאמן אישי
ועושה 3 אימונים בשבוע עם הקבוצה שלי שזה הכי חשוב
עכשיו הגובה והמשקל שלי הוא ככה גובה 1.78 משקל 76
יש לי טיפה של שומן בבטן התחתונה ואני כבד ואני רוצה לשפר את המהירות שלי
עכשיו אני רוצה לדעת איזה תוכנית אימונים תתאים לי וכמה תרגילים וסטים צריך לעשות ואיזה תרגילים הכי חשוב שהיו בתוכנית ?
אני מציין שלפני שנה היתי גם בחדר כושר והמשקלים שלי היום בחזה עם המוט הרמתי 60 קילו ל8 חזרות, דאבמל יד אני מרים כל יד 12.5
עכשיו אני משחק בלם ואני בתפקיד הזה צריך להיות מהיר וחזק ופיזי מאודד כי יש חלוצים חזקים וגבוהים גם רוצה לשפר את הספרינט שלי את הכוח המתפרץ
יש לי במכון סקאוט ואת כל התרגילים המורכבים
אשמח אם תביאו לי תרגילים טובים שיחזקו אותי
והיתי רוצה לדעת אני עד עכשיו אוכל במאזן קלורי שלילי ומנסה כל הזמן לרדת במשקל האם אם אני יראה שינוי בגוף למרות שאני אוכל במאזן קלורי שלילי
כי אני טיפה שמנמן וזה פוגע בי בכדורגל והאם שאני עושה אימוני בוקר ב6 יהיה לי התאשושות ואוכל להשתפר במשקלים אשמח אם מישו שמבין יעזור תודה מראש!

ואתה חושב שאתה צריך 35 סטים באימון, כי...?

כי זה אימון שנתן לי אחד שהגדולים בארץ (מאמן כושר של אחת הקבוצות בליגת העל), והוא מבין מאוד בתחום, ותאמין או לא, אבל תוך חודש וחצי בתוכנית אני מרגיש שינוי ענק.
50 קילו לקלין זה אולי לא הרבה, אבל אין לי משטח בחדר כושר ואני לא עושה משקלים גבוהים כי אני עושה פאוור קלין רק חודש וחצי וגם סקווואט.

כי זה אימון שנתן לי אחד שהגדולים בארץ (מאמן כושר של אחת הקבוצות בליגת העל), והוא מבין מאוד בתחום, ותאמין או לא, אבל תוך חודש וחצי בתוכנית אני מרגיש שינוי ענק.
50 קילו לקלין זה אולי לא הרבה, אבל אין לי משטח בחדר כושר ואני לא עושה משקלים גבוהים כי אני עושה פאוור קלין רק חודש וחצי וגם סקווואט.
עכשיו אני מבין למה ליגת העל שלנו נראת כמו שהיא נראת ולמה ישראל לא עולה למונדיאל במשך עשורים.

עכשיו אני מבין למה ליגת העל שלנו נראת כמו שהיא נראת ולמה ישראל לא עולה למונדיאל במשך עשורים.

חחחח בפיתוח גוף אולי אתה מבין גבר, אבל כדורגל וכדורסל לא התחום שלך.. אם אתה חושב שאתה מבין כל כך למה הבחור הזה נחשב לאחד מעשרת המאמנים הכי טובים בארץ ואתה מנהל פורום? ולמה אתה חושב שמונדיאל קשור לכדורסל? לך לך תקרא קצת

חחחח בפיתוח גוף אולי אתה מבין גבר, אבל כדורגל וכדורסל לא התחום שלך.. אם אתה חושב שאתה מבין כל כך למה הבחור הזה נחשב לאחד מעשרת המאמנים הכי טובים בארץ ואתה מנהל פורום? ולמה אתה חושב שמונדיאל קשור לכדורסל? לך לך תקרא קצת

אריאל נשמה.. תקשיב.. קודם כל.. משה EMZ מר ליטימוס וMOO אלה ארבעת האנשים שבאמת כדאי להקשיב להם.. יש עוד כמה שפיצים בפורום.. אבל הם ארבעת הגדולים.. דבר שני כמו שמשה אמר למה אף פעם ישראל לא מביעה מדליות ולא עולה לרמה עולמית בשום ספורט למעט ג'ודו שזה גם פעם פעמיים וגלישת רוח.. הרמה של הספורט בארץ נמוכה וזה מתחיל מהמאמנים.. כי אני בטוח שיש מספיק ספורטאים ברמה בארץ.. אבל אין באמת הרבה מאמנים ברמה.. והמאמנים שדיברת אליהם שהם כאלה שפיצים הם הגיעו למקומות שלהם בעיקר ביגלל קומבינות בקיצור תמשיך כמו שאתה חושב ותיראה כבר שלא תגיע רחוק.. מיצטער להגיד לך.. אבל כשאתה בא לפורום תילמד להקשיב לאנשים קצת יותר מנוסים מימך.. בהצלחה..

אריאל נשמה.. תקשיב.. קודם כל.. משה EMZ מר ליטימוס וMOO אלה ארבעת האנשים שבאמת כדאי להקשיב להם.. יש עוד כמה שפיצים בפורום.. אבל הם ארבעת הגדולים.. דבר שני כמו שמשה אמר למה אף פעם ישראל לא מביעה מדליות ולא עולה לרמה עולמית בשום ספורט למעט ג'ודו שזה גם פעם פעמיים וגלישת רוח.. הרמה של הספורט בארץ נמוכה וזה מתחיל מהמאמנים.. כי אני בטוח שיש מספיק ספורטאים ברמה בארץ.. אבל אין באמת הרבה מאמנים ברמה.. והמאמנים שדיברת אליהם שהם כאלה שפיצים הם הגיעו למקומות שלהם בעיקר ביגלל קומבינות בקיצור תמשיך כמו שאתה חושב ותיראה כבר שלא תגיע רחוק.. מיצטער להגיד לך.. אבל כשאתה בא לפורום תילמד להקשיב לאנשים קצת יותר מנוסים מימך.. בהצלחה..

הבאת פה טיעון יפה, כל הכבוד. אני מאמין ששלושה חודשים של אימונים עם התכנית הזאת ואכילה ועלייה של 10 קילו(!) שרובם שריר (כמעט ולא עליתי באחוזי השומן), הם לא תוצאה של מאמן שלא מבין כלום. אני מבין את משה ושיש לו הרבה מה להגיד ואני מכבד אותו כי אני רואה שהוא מבין עניין, אבל ירידה על משתמש פה לא מקובלת עליי.

לדעתי כדי לך להוריד חלק (או אפילו הכל) מהאימונים האישיים.
תתחיל תוכנית כוח, כמו SS או ליניארית 5X5.
ובעתיד הרחוק אתה יכול לנסות דברים אחרים, כמו קרוספיט או אחד מהתוכנית של ג'ו דפרנקו.

דרך אגב, יותר אימונים בשבוע זה לא בהכרח יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
התאמנתי חזק באימון הראשון שלי וכואב לי כל הגוף הרמתי משקלים יחסית כבדים וכואב לי כל הגוףף
והסקוואט גורם לי לכאבים בברכים וקשה לי ללמוד את הטכניקה אפשר עצות??

ותגידו שאני הולך כתף עם כתף עם שחקן יריב איזה חלק בגוף שלי עובד שאני עושה את זה ומאיפה בא הכוח מהרגליים או מהכתפיים?

• פותח/ת השרשור
אם אני מתאמן על 2 חלקי גוף באימון [אימון ABC] ולא 3 כמו AB שזה למתקדמים
ואני עובד 3 פעמים בשבוע?
אני יכול להתקדם ?
והתוכנית היא ככה
ABC

A יד קדמית+גב

כפיפת מרפק עם פריצ'ר W 4X8
כפיפת מרפקים בישבה עם דמאבלים 3X8

דדליפט 2X5
פולי עליון 4X10
חתירה 4X8
B
כתפים יד אחורית
פרס בישבה עם מוט 3X5
הרמת משקולות בשיבה שצריך להרים את המשקולות ולהוריד עד לכתפים 4X8

לחיצה צרפתית 4X8
הורדת כבל כרוס בידים צמודות 3X8
C חזה רגליים
בנץ פרס 3X5 המשקל הכבד
משקולות בשכיבה לכיון החזה 4X8
2 כבלים שצריך להצמיד לגוף לכיון החזה למטה 3X8

סקוואט 3X5 עדין לא למדתי טכניקה כמו שצריך
כפיפת ברכיים 4X10
פשיטת ברכיים 4X8

לג פרס 3X10

זהו זה יכול לשפר לי את היצבות והגוף ??
בכונה עשיתי את החזה והרגלים כי אחרי כל אימון אני כזה אני כולי שפוך וכואב כל הגוף אז חיב מנוחה עד שבת [משחק]

מהירות וכוח? סקווטים ודדליפט. הכי טוב שתעשה את זה בתקופת הפגרה בקיץ. תזניח קצת את אימוני הסיבולת לטובת התחזקות פיזית. במהלך העונה הסדירה זה יותר מדי מסוכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית