הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה פרוטוקול לשלב בסייקל קלן?

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
שלום, אני מתחיל ביום ראשון שבועיים סייקל קלן בדיאטה דלת פחממות (90-80ג' ליום, הפחממות מהוות 20% מהתפריט)

איזה פרוטוקול לבצע?, על בטן ריקה בבוקר?, כמה זמן לאחר לקיחת הכדור? (40 מק"ג)

קראתי שאפדרין עלול לדכא ייצור קטכולאמינים, ואני יודע שקלן דומה בצורת הפעולה שלו (בטא 2 אגוניסט), אז האם יש טעם בביצוע הפרוקוטולים?

דבר נוסף, התנסיתי בעבר באפדרין, אך הוא לא המריץ אותי אלא סתם לי את התאבון בצורה משמעותית (מבחינתי עדיף על מרץ) האם גם קלן מדכא תאבון?

אם לוקחים קטוטיפן אפשר למשוך את הקלן ליותר זמן?

תודה מראש חברים 😃

לא צריך פרוטוקול ואני בכלל לא הייתי משלב אירובי בתקופת לקיחת קלן, גם ככה אתה מרגיש כאילו כל רגע אתה הולך לקבל התקף לב.

עם קלן עדיף דיאטה דלת שומן (עם הרבה פחמימות יחסית)
אירובי בינוני (70%~) יספיק לדעתי לא צריך לעשות פרוטוקולים אלא אם אתה מסוגל כיוון שהדופק שלך יעוף וזה לא כ"כ נעים

• פותח/ת השרשור
עם קלן עדיף דיאטה דלת שומן (עם הרבה פחמימות יחסית)
אירובי בינוני (70%~) יספיק לדעתי לא צריך לעשות פרוטוקולים אלא אם אתה מסוגל כיוון שהדופק שלך יעוף וזה לא כ"כ נעים

למה דלת שומן ומרובת פחממות?

אין צורך לבצע פרוטוקולים. תזהר עם האירובי שאתה על קלן (לא לעשות אירובי עצים) הפעילות של קלן שונה מזו של אפדרין למרות שאפדרין הוא גם אנטגוניסט של בטא 2. תרופה אחרת לחלוטין. אני לא חושב שיש חשיבות לסוג הדיאטה. להיפך קלן פוגע ברגישות של אינסולין דיאטה מרובת פחמימות יכולה לפגום פה בתוצאות. מצד שני מדובר פה בחיטוב אז זה לא ממש משנה. אני הייתי עושה דיאטה מאזנת עם פחמימות שומן חלבון. לא הייתי נצמד לדל פחציה Aג או כל סוג דיאטה שהיא. לא רואה צורך

• פותח/ת השרשור
באיזה מובן הקלן שונה מאפדרין, במה זה בא לידי ביטוי? (חוץ מזמן מחצית החיים..)

ולהמנע מאירובי עצים למה?, בגלל הלחץ דם?

באיזה מובן הקלן שונה מאפדרין, במה זה בא לידי ביטוי? (חוץ מזמן מחצית החיים..)

ולהמנע מאירובי עצים למה?, בגלל הלחץ דם?

זה חומר אחר אחי עובד שונה. קלן הוא אנטגוניסט חזק מאוד של קולטני B2 הלב עמוס בקולטנים האלה. כאשר אתה לוקח קלן הלב נכנס ל "overdrive" (בגלל זה הדפיקות לב מואצות שאלה לוקח קלן) לעמיס עליו עם אירובי עצים כאשר אתה על קלן זה לא רעיון כל כך מוצלח לחץ דם גבוה זה רק תגובה משנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית