הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן ותזונה

קלן יעיל לכל סוגי הדיאטות,כל עוד אתה על מאזן קלורי שלילי . בדרך כלל משתמשים בו בדל פחמימה בגלל היותו אנטי קטבולי בקשר להעמסה תלוי בסוג הדיאטה ומשך זמן החיטוב

• פותח/ת השרשור
קלן יעיל לכל סוגי הדיאטות,כל עוד אתה על מאזן קלורי שלילי . בדרך כלל משתמשים בו בדל פחמימה בגלל היותו אנטי קטבולי בקשר להעמסה תלוי בסוג הדיאטה ומשך זמן החיטוב
אני כרגע כחודשיים בחיטוב על דיאטה רגילה. מעריך שאני אטול את הקלן עוד כחודש +-
אם אני יקח את הקלן על דיאטה דלת פחמימות אני יצטרך לעשות העמסות אם אני עושה סייקלים של שבועיים ?

תפרט מזה דיאטה רגילה? הכוונה כמה פחמימות ליום וכן אתה צריך לעשות העמסה כל 3-15 יום תלוי בכמות הפחמימות שאתה צורך ליום

• פותח/ת השרשור
דיאטה רגילה 80~100 גרם פחמימה, העמסות אחת ל-14 יום
לא עדיף להמשיך על דיאטה כזאת לקחת קלן לעשות העמסה באמצע השבועיים (כאילו אחרי שבוע שימוש) ואז להמשיך ?

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי אחי 😃
אני כרגע על 15% שומן 93 קילו אבל אני מתכנן לקחת אותו עוד כחודש שאני אהיה בערך 90 קילו 91 קילו בעזרת השם 😃

קלן בדל פחמימה יכול לפגוע בתהליך העמסות (קלן משפיע לרעה על הרגשיות לאינסולין שגם ככה יורדת בדל פחמימה) אז יש לשים לב לזה. כמה זה באמת משנה??? זה משתנה מאדם לאדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית