הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משיכות ויבלות בידיים

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
מדובר באחיזה בדדליפט/מתח וכו', לאחרונה ראיתי סרטון של ריפטו וקראתי את זה - http://stronglifts.com/deadlifts-callus-formation-treatment/
פחות מעניינות אותי שאר השטויות שם, והשאלה היא האם אחיזה כזאת לא מחלישה את האחיזה וכתוצאה מזה את המשיכה? הרי שהFALSE GRIP הוא בגדר חובה אצל מתאמנים בטבעות למשל, אז מה שונה פה?

אתה מדבר על הקטע של לתפוס את המוט בחלק הקצת יותר נמוך של כף היד ? למה שזה יחליש את האחיזה ?.. כשאתה תופס עם כל היד גם ככה אחרי כמה זמן זה יחליק ויעצר ע"י האצבעות...

• פותח/ת השרשור
השאלה לא פחות מטומטמת מהתגובות שבחתימה שלך
לא רואה מה הבעיה עם השאלה.

גם עם המוט יחליק למצב שבוא אני מתחיל עם האחיזה שבתמונה בלינק, אז הרווחתי כמה חזרות בהן אני יותר חזק.
קרם לחות לא עוזר, כל העור שלי שם בולט החוצה מיבלות.

אני הייתי עושה כמו שהוא מסביר אבל זה בעייתי האחיזה לא חזקה באותה המידה ועדיין זה עושה יבלוט ועוד באצבעות על כל אחד מהקרומים של האצבע יש יבלט...

אני הייתי עושה כמו שהוא מסביר אבל זה בעייתי האחיזה לא חזקה באותה המידה ועדיין זה עושה יבלוט ועוד באצבעות על כל אחד מהקרומים של האצבע יש יבלט...

האחיזה עדיין גורמת ליבלות אבל הרבה פחות.
לי אישית אין שום בעיה אסתטית עם היבלות, היתה לי יבלת אחת שקצת הפריעה באימונים אז שייפתי אותה עם פצירה גסה.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שזה גורם לפחות יבלות אם כמה גורמים שאני יכול לסמוך עליהם אומרים את זה, השאלה היא אם זה מחליש את האחיזה, כי אם כן בסט עבודה של דדליפט לדוגמה אני אעדיף קצת יותר יבלות אבל יותר משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית