הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעשות SS?

danielpeer

משתמש מתחיל
166
0
נק' מוניטין:
10
166
0
נרשמתי לחדר כושר לפני 5 חודשים
חודש ראשון באתי בשביל הכיף עם תוכנית אימונים שהמאמן נתן הסתגלות אנע ערף
3.5 חודשים אחרים עשיתי FBW עם כמה שינויים אכלתי כמו שצריך + מאזן חיובי עליתי בקצב יפה
נרשמתי שהייתי 65K+- עכשיו אני 74K
גובה 1.74 מטר
אני נראה כמו קבב חח לפחות בבטן ובחזה.
אני יודע שעושים SS צריך לאכול הרבה ועולים גם במישקל ..
אני כבר שבועיים לומד טכניקה של כל התרגילים של ה-SS
השאלה שלי אם לעשות SS עכשיו או קודם חיטוב ואז להתחיל SS אם חיטוב כמה KG?😵‍💫🥊

ואתה עוד אומר לאחרים שהשאלות שלהם מטומטמות? אכפת לך מאחוזי השומן הנוכחיים שלך, תעשה חיטוב. אם לא אכפת ואם הם לא גבוהים מדי אז תעשה SS, מה שבא לך.

במקומך לא הייתי עושה ss.. זה יעשה אותך יותר קציצה.. אתה לא צריך עוד להשמין כמו חמור (בוא נדבר תכלס, זה המטרה של ss..).. אתה צריך להשמין עוד שני קילו בערך עם fbw ולעבור לחיטוב עצבני של 6-7 קילו. אתה תיראה פגז סמוך על סחבק.

במקומך לא הייתי עושה ss.. זה יעשה אותך יותר קציצה.. אתה לא צריך עוד להשמין כמו חמור (בוא נדבר תכלס, זה המטרה של ss..).. אתה צריך להשמין עוד שני קילו בערך עם fbw ולעבור לחיטוב עצבני של 6-7 קילו. אתה תיראה פגז סמוך על סחבק.

אתה טמבל.

מה שרשמת כאן ממש ממש ממש דפוק אני במקומך הייתי עורך אבל זה כבר בידיים שלך ..🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית