הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם חלב עד כדי כך פוגע?

DENPAZ0R

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
חלב הוא מקור לא רע של קלוריות וחלבונים, אבל האם שתיית ליטר חלב ביום באמת פוגעת?
פעם אמרו לשתות כמה שיותר, היום אומרים שזה לא בריא, מה האמת?

אני כרגע שותה ליטר חלב כבר הרבה זמן ,אני לא מרגיש שום דבר רע.
אם אין לך רגישות אני לא חושב שזה יפגע בטווח הקרוב לפחות.
תחכה לאלו שיותר מבינים בתזונה יענו לך, הם יגידו לך אם יש בעיה לטווח הארוך.

53 גר סוכר בליטר חלב,כמות אנטיביוטיקה וסטרואידים לא ידועה,אבל מספיקה כדי שילדות בנות 9 יקבלו מחזור ובני 7 אשכנזים יהיו שעירים בידיים יותר ממני. תעשה חושבים. אני אישית גמרתי עם חלב

53 גר סוכר בליטר חלב,כמות אנטיביוטיקה וסטרואידים לא ידועה,אבל מספיקה כדי שילדות בנות 9 יקבלו מחזור ובני 7 אשכנזים יהיו שעירים בידיים יותר ממני. תעשה חושבים. אני אישית גמרתי עם חלב
האנטיביוטיקה בפיקוח, הסטרואידים מתפרקים גם ככה בקיבה (אם בכלל קיימים בחלב), ומה הדמגוגיה הזולה הזאת על הילדים?

ב300 גרם אורז יש גם כמות אנטיביוטיקה וסטרואידים לא ידועה, ויותר סוכר. אני בטוח שאם תשאל את הילדות בנות 9 עם המחזור (כן בטח) הן יגידו לך שהן גם אוכלות אורז. אז גומרים עם זה?

באמת שאני לא מבין.

ב300 גרם אורז יש גם כמות אנטיביוטיקה וסטרואידים לא ידועה, ויותר סוכר. אני בטוח שאם תשאל את הילדות בנות 9 עם המחזור (כן בטח) הן יגידו לך שהן גם אוכלות אורז. אז גומרים עם זה?

באמת שאני לא מבין.

אנטיביוטיקה וסטרואידים באורז?

אפשר לחשוב שבפירות והירקות שאנחנו אוכלים אין חומרים כימים.
בבשר ובעופות יש שפע של אנטיביוטיקה והאוכל שמאכילים אותם
בשביל שינפח אותם ממש ״בריא״...

האנטיביוטיקה בפיקוח, הסטרואידים מתפרקים גם ככה בקיבה (אם בכלל קיימים בחלב), ומה הדמגוגיה הזולה הזאת על הילדים?
אתה יכול לנבוח עלי כמה שאתה רוצה,זה מזיז לי ולא עושה אותך יותר טוב בעניי אותם ילדים אני גם בספק אם מישהו שומע.יש צורה להתבטא.

באמת שאני לא מבין.
😉 אני אתן לך כוון למחשבה - אני סוכן סמוי של מועצת הלול
אנטיביוטיקה וסטרואידים באורז?
כל האוכל התעשייתי הוא לא אידיאלי,מפוצץ בחומרי הדברה,אנטיביאוטיקה,סטרואידים,חומרים משמרים,תוספי טעם וריח ורשימה אינסופית של זבל אחר.לא ניתן לאפס את זה לגמרי כי גם אוויר מזוהם,אורגני זה גימיק זול ושיקרי לטעמי,אני אישית השתכנעתי אחרי שנים של הכחשתי וסירבתי שבלי חלב יהיה לי הרבה יותר טוב ובאמת זה מרגיש יותר טוב.
take it or leave it

נושא הסטרואידים בחלב הוא קשקוש מוחלט בארץ.
בארץ לא מזריקים כלום לפרות, וזה חד משמעי. גם לעגלים. פעם נתנו להם רומנסין באוכל אבל היום גם זה אסור ובפיקוח.
אני לא בא להביע דעה. אני מציג עובדה - אבא שלי חקלאי לשעבר, סבא שלו הקים את נהלל (אחד מהשביעייה), ולמרות שאנחנו כבר לא גרים בנהלל, כל החברים של אבא שלי נהללים וכמעט כולם בעלי משקים. התעניינתי בזה ובדקתי את הנושא לעומק, עד כמה שאני יכול. מי שחושב שהם משקרים לנו או שאני משקר לכם מוזמן לחשוב ככה, אבל זה לא ישנה את העובדה שבישראל לא מזריקים שום דבר לפרות ולעגלים.
לעגלים אולי יש כאלה שמזריקים למרות שזה אסור, אבל לפרות אף אחד לא מזריק מסיבה אחת פשוטה - לבעלי המשקים יש לקוח אחד של חלב (עיקרי) - תנובה. הם אוסרים על זה, מפקחים על זה ובודקים את זה. ויש גם בדיקות פתע. מזכיר את הוועד האולימפי 😛
בעל משק שיתפס שהזריק משהו לחולבות שלו יהיה מחוץ לקהל לקוחותיה של תנובה - כלומר, הוא יפשוט רגל ביום שאחרי.

תעשו מה שאתם רוצים עם המידע הזה 😃

הוא צודק ,להגיד סתם ככה שיש חומרים כאלה ואחרים בחלב בלי לבדוק את זה ?
אז כן אפשר להגיד אותו דבר על אורז (כמובן שלאורז אי אפשר להזריק אבל אפשר להנדס)

נושא הסטרואידים בחלב הוא קשקוש מוחלט בארץ.
בארץ לא מזריקים כלום לפרות, וזה חד משמעי. גם לעגלים. פעם נתנו להם רומנסין באוכל אבל היום גם זה אסור ובפיקוח.
אני לא בא להביע דעה. אני מציג עובדה - אבא שלי חקלאי לשעבר, סבא שלו הקים את נהלל (אחד מהשביעייה), ולמרות שאנחנו כבר לא גרים בנהלל, כל החברים של אבא שלי נהללים וכמעט כולם בעלי משקים. התעניינתי בזה ובדקתי את הנושא לעומק, עד כמה שאני יכול. מי שחושב שהם משקרים לנו או שאני משקר לכם מוזמן לחשוב ככה, אבל זה לא ישנה את העובדה שבישראל לא מזריקים שום דבר לפרות ולעגלים.
לעגלים אולי יש כאלה שמזריקים למרות שזה אסור, אבל לפרות אף אחד לא מזריק מסיבה אחת פשוטה - לבעלי המשקים יש לקוח אחד של חלב (עיקרי) - תנובה. הם אוסרים על זה, מפקחים על זה ובודקים את זה. ויש גם בדיקות פתע. מזכיר את הוועד האולימפי 😛
בעל משק שיתפס שהזריק משהו לחולבות שלו יהיה מחוץ לקהל לקוחותיה של תנובה - כלומר, הוא יפשוט רגל ביום שאחרי.

תעשו מה שאתם רוצים עם המידע הזה 😃
אני אהבתי את התגובה שלך והנה למה- אני אישית תמיד מעריך דעות של אנשים היו שם ולא ניזונים מתוכניות של אודטה.אני בעצמי עבדתח ברפת ,בדיר ובלול של ניר העמק 3 שנים(95-98) ומאז נשארו לי הרבה מאוד שאלות בנושא- איך פרות ישראליות הן שיעניות העולם במתן חלב מבלי לאכול עשב תריא כמו באלפים או משהו כזה,כהרי מתן חלבב בהרבה גם מותנה במאזן הורמונלי של הבהמה...חשוד לי מאוד. איך העופות בכפר אצל סבתה מהביצה למצב של עוף ראוי למאכל גודלים ב3-4 חודשים,ואצלנו במשק זה לוקח 3 שבועות???איך על הקרקע הפורייה של אוקראינה קוטפים יבול אחד בשנה(קרקע שחורה ושמנה) ואצלנו על החול ובמחסור מים מגיעים ל 5 יבולים בשנה???(המטוסים החקלאים מעל השדות זה כדי להרחיק את הציפורים,לא?)
ועוד דבר קטן-לגבי האבא והסבה,אין לי צל של ספק במה שהם מספרים,אבל זה ממש לא נראה לי מעודכן אם אנחנו מדברים על העשור האחרון.

אני מסכים עם קלינה. סטרואידים זה זבל.
בחיים לא טענתי אחרת.ובחיים לא הדחתי אף אחד לשימוש ונסיתי לרסן הרבה מחפשי אקסטרים בתחום.
עקצנות לא במקום

אנטון תשאל את הסנאסי שלהם
הפרות והתרנגולות שלנו לא כמו הבידלר הישראלי המצוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית