הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תביעת בית הספר

• פותח/ת השרשור Lifter
  • פורסם בתאריך

Lifter

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
-18
9
0
למשפטנים שביננו.

האם לבית הספר שלי מותר לדחות את תאריך הגיוס שלי ללא ידיעתי וללא אישור שלי?
בעיקרון הבית ספר דוגל שהתלמידים ילכו למכינה קדם צבאית. אני עדיין לא סגור על עצמי. בכל מקרה התאריך גיוס שלי הוא אוגוסט.
עכשיו קיבלתי מכתב מהצבא שאומר שע"פ בקשתי לדחיית הגיוס בשל לימודים במכינה קדם צבאית הגיוס נדחה(אני מזכיר שזה בכלל לא ע"פ בקשתי וזה גם ללא ידיעתי).

אני זוכר שבית הספר חילק לנו דפים לחתום עליהם כדי לדחות את הגיוס. אני לא הייתי באותו יום ומלכתחילה הודעתי שאני לא הולך לחתום. אז הם כנראה חתמו במקומי.
מה אפשר לעשות בנידון?

תודה.

חחח מזה חתמו במקומך? לך לבית ספר שלך ותבקש את הטופס הזה ותראה אם הוא קיים בכלל ואם כן והחתימה לא שלך זיין אותם...
הקטע היותר בעייתי זה להחזיר את התאריך גיוס שלך כי פה צריך לדבר עם צה"ל וצה"ל זה גוף מטומטם אבל אני מאמין שזה אפשרי...

• פותח/ת השרשור
חחח מזה חתמו במקומך? לך לבית ספר שלך ותבקש את הטופס הזה ותראה אם הוא קיים בכלל ואם כן והחתימה לא שלך זיין אותם...
הקטע היותר בעייתי זה להחזיר את התאריך גיוס שלך כי פה צריך לדבר עם צה"ל וצה"ל זה גוף מטומטם אבל אני מאמין שזה אפשרי...

כנראה זייפו חתימה. את הטופס הם כנראה שלחו ללשכת גיוס. אבל הם בטוח חתמו\או ביקשו בשמי,או משהו בסגנון,כי אני לא חתמתי על כלום וגם לא ידעתי על זה בכלל.
מה כבר אני יכול לעשות לבית הספר?

כנראה זייפו חתימה. את הטופס הם כנראה שלחו ללשכת גיוס. אבל הם בטוח חתמו\או ביקשו בשמי,או משהו בסגנון,כי אני לא חתמתי על כלום וגם לא ידעתי על זה בכלל.
תגיד להם שהם גם יכולים לשלם לך על הלימודים. 😃

• פותח/ת השרשור
מה שהם עשו זה לא חדירה לענייני הפרט או משהו כזה חח?

תבקש העתק מהטופס הזה שהם חתמו במקומך ותפנה לעורך דין, זיוף חתימה סעיף נחמד....

תגיד להם תודה ותהנה מהחופשה לפני הצבא
תעבוד תעשה טיול, תתבטל קצת
להתגייס באוגוסט אחרי התיכון זה נראה לי קצת פספוס, אין לך מה למהר

• פותח/ת השרשור
תגיד להם תודה ותהנה מהחופשה לפני הצבא
תעבוד תעשה טיול, תתבטל קצת
להתגייס באוגוסט אחרי התיכון זה נראה לי קצת פספוס, אין לך מה למהר

א. אם אני מתגייס יותר מוקדם,אני משתחרר יותר מוקדם.
ב. עכשיו אני אצטרך לרדוף אחרי הצבא ולנסות להקדים את הגיוס(הגיוס נדחה בשנה). וזה מה שנקרא עוגמת נפש.
ג. לדעתי זה בזבוז זמן,ואני רוצה להתגייס באוגוסט.

אם אני לא טועה אתה צריך לשלוח אישור לצבא מהמכינה שאתה לומד שם ולפי האישור הם נותנים לך תאריך חדש (הם קובעים תאריך חדש עד נובמבר) ככה שהגיוס שלך ידחה כנראה למרץ או נובמבר כי אין לך את האישור מהמכינה

• פותח/ת השרשור
השאלה היא איך אפשר להוכיח את זה.
לשכת גיוס קיבלו בקשת לדחיה מבית הספר ללא רשותי וללא ידיעתי זה בטוח. השאלה היא איך מוכיחים את זה.

מבקשים את הטופס מבית הספר ורואים את אופן החתימה. סביר להניח שלבית הספר לא יהיה בכלל טופס שכזה והם יגידו לך שזה "נאבד" ואז תוכל בקלות לתבוע. תקליט את השיחה או אפילו תצלם בצורה כזו או אחרת את בקשת הטופס מהגורמים הרלוונטים בבית הספר שלך.

השאלה מה הוא כבר יקבל .... פיצויים גבוהים? אני בספק.
אם אני הייתי עושה את זה ,זה בשביל הסיפוק לתבוע את ההנהלה של הבית ספר חחח 😃

בטח שהוא יקבל פיצויים עם ע"ד בתשלום...מזה השטויות האלה זיוף חתימה ע"י בית ספר!? מזה CCCP?
דחיית גיוס בלי לידע את התלמיד? בכל מקרה כמו שאמרתי לך לבית ספר ותבקש את התופס ותראה את החתימה
וכן רצוי שתקליט את השיחה על כל מקרה שהם יפלטו משו מעניין.

• פותח/ת השרשור
סבבה,אני יבקש את הטופס מההנהלה. רוב הסיכויים שהם יגידו לי "לעוף מפה" או ללכת לכיתה,כי אחרי הכל אני סה"כ "תלמיד".

יש פה סטודנט למשפטים נכון?(שחכתי מה המשתמש שלו),אני מחכה לתגובה שלו,לדעת מה כבר יצא לי מזה.

נערך לאחרונה:
לפני שאתה ממהר לתבוע ולצאת עם הזין ביד, תיגש למזכירות ותברר את זה..

אם חתמו בשימך זו עבירה פלילית (אני מניח שאתה גם מתחת לגיל 18?). תערב את ההורים שלך אם מנפנפים אותך.

בתביעה נזיקית כדי לקבל כסף אתה צריך להוכיח שנגרם לך סוג של נזק אם זה פגיעת גוף\נזק כלכלי\נזק נפשי, בכל מקרה הסוג נזק שנגרם לך כאן הוא סוג של עוגמת נפש, נזק כזה קשה לכמת בבית המשפט ובית המשפט נוטה להפחית יותר ויותר בנזקים מהסוג הזה, ככה שאם אתה מחפש לעשות כאן כסף גדול תצא מהרעיון הזה. התביעה עצמה תהיה חמורה הרבה יותר בקטע הפלילי (אם אכן זייפו את חתימתך) מאשר בקטע הנזיקי, אז תחשוב אם בא לך להתעסק עם עו"ד ותהליכים משפטיים ארוכים (זה יימשך לפחות שנה) ולהוציא מזה כסף מועט ( לערכתי תביעה נזיקית כזאת תנוע בין 10 ל15 אלף ש"ח פיצוי שמהם יילכו לפחות 3000-4000 לעו"ד) בהצלחה.

בתביעה נזיקית כדי לקבל כסף אתה צריך להוכיח שנגרם לך סוג של נזק אם זה פגיעת גוף\נזק כלכלי\נזק נפשי, בכל מקרה הסוג נזק שנגרם לך כאן הוא סוג של עוגמת נפש, נזק כזה קשה לכמת בבית המשפט ובית המשפט נוטה להפחית יותר ויותר בנזקים מהסוג הזה, ככה שאם אתה מחפש לעשות כאן כסף גדול תצא מהרעיון הזה. התביעה עצמה תהיה חמורה הרבה יותר בקטע הפלילי (אם אכן זייפו את חתימתך) מאשר בקטע הנזיקי, אז תחשוב אם בא לך להתעסק עם עו"ד ותהליכים משפטיים ארוכים (זה יימשך לפחות שנה) ולהוציא מזה כסף מועט ( לערכתי תביעה נזיקית כזאת תנוע בין 10 ל15 אלף ש"ח פיצוי שמהם יילכו לפחות 3000-4000 לעו"ד) בהצלחה.
איך הגעת לסכומים האלה?
חבר שלי שינה את המועד שלו בפקס אחד.
ממש לא ניראלי שזה מצריך פיצויים בסכומים כאלה.
כמו שאמרת זה יותר קטע פלילי של הזיוף חתימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית