הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קבוצת חיפה באליפות ישראל הפתוחה 2012 בפאוורליפטינג

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
מניינים חברה?
לא יוצא לי יותר מדי לגלוש פה.. צבא וזה...
אבל בתקופה האחרונה אחרי שסיימתי את המסלול ונכנסתי לסדיר היה לי 3-4 חודשים לחזור להתאמן.. לא כמו שהייתי רוצה אבל ברמה מספקת כדי להתקדם
קיצר בניתי לי תוכנית והסבב יצא מעולה

בכל מקרה למי שלא ידע אליפות ישראל של IPC התרחשה ביום שני האחרון

קודם כל תודה למארגנים,לשופטים ולעוזרים בכל מה שנוגע בתחרות

עכשיו קבוצת חיפה הגיעה לשם ונתנה ביצועים יפים מאוד 😈

סרטון הכנה לתחרות:

ועכשיו לתחרות עצמה
המתחרים של הקבוצה:

אמיר דיאב - junior - raw - 100kg
BP-177.5kg

איגור גולדנברג - masters 2 - equiped - 125kg
BP - 190kg

ליעד ארם - teen 2 - raw - 90kg
TOTAL - 250kg , BP - 90kg , DL - 160kg

שי זוננרייך - teen 1 - raw - 82.5kg
TOTAL - 277.5kg , BP - 92.5kg , DL - 185kg

חן זוננרייך - OPEN [17 y.o] - raw - 82.5kg
TOTAL - 400kg , BP - 130kg , DL - 270kg

גיל זוננרייך - Teen 3 - raw - 100kg
TOTAL - 327.5kg , BP - 112.5kg , DL - 215kg

אופק בן-ציון - junior - raw - 100kg
TOTAL - 425kg , BP - 155kg , DL - 270kg

מאור שומינוב - junior - equiped - 100kg
TOTAL - 377.5kg , BP - 147.5kg , DL - 230kg

יוסי קלמנוביץ' - OPEN - equiped - 100kg
TOTAL - 480kg , BP - 210kg , DL - 270kg

מבחינה קבוצתית תחרות מעולה, הרמות מאוד יפות ושיאים תחרותיים חדשים למעשה לכל הקבוצה [חלק קבעו אתא ותם שיאים אבל ירדו קטגוריית משקל]
מבחינה אישית.. תוך כדי צבא, שכל השבועיים לפני התחרות הייתי קצת רחוק מחופי ישראל בלי ממש תנאים להכנה לתחרות, 6 הרמות מתוך 6 ו 2 שיאים אישיים ותחרותיים חדשים... תחרות מעולה 🤪

תהנו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אופק בגלל קיפוזיס.. גםכ ן בקלאסי היה נראה על הפנים בסומו מצליח לשמור על סט-אפ הרבה יותר טוב
סיקרנת אותי, גם לי יש קיפוזיס (די חריף) ובזמנו גם בדדליפט לא הצלחתי להגיע לטכניקה שהייתה נראית משביעת רצון, וסבלתי מכאבי גב אחרי הדדליפט.
איזה בעיות היו לו בסומו שנפתרו? התעגלות בגב עליון או hyperextension של גב תחתון?
וסתם עוד שאלה, די ספקולטיבית אשמח לשמוע דעות בנוגע אליה. נגיד ומטרת הבנאדם לא להתחרות ולהרים כמה שיותר אלא באמת להתחזק overall גופנית האם סומו דדליפט לא מוריד עומס\עבודה מהגב וגורם בעצם להתחזקות מופחתת שלו?

• פותח/ת השרשור
סיקרנת אותי, גם לי יש קיפוזיס (די חריף) ובזמנו גם בדדליפט לא הצלחתי להגיע לטכניקה שהייתה נראית משביעת רצון, וסבלתי מכאבי גב אחרי הדדליפט.
איזה בעיות היו לו בסומו שנפתרו? התעגלות בגב עליון או hyperextension של גב תחתון?
וסתם עוד שאלה, די ספקולטיבית אשמח לשמוע דעות בנוגע אליה. נגיד ומטרת הבנאדם לא להתחרות ולהרים כמה שיותר אלא באמת להתחזק overall גופנית האם סומו דדליפט לא מוריד עומס\עבודה מהגב וגורם בעצם להתחזקות מופחתת שלו?

מה שהיה קורה לו הרבה זה התעגלות בגב העליון וכתוצאה מזה זה גרר את כל הגוף לתנועה קדימה ומשיכה רחוק מהגוף
ברגע שהוא עבר לסומו הסט-אפ נראה הרבה יותר שפויי וחזק ואיתו

לגבי השאלה השנייה.. אני גם בדעה שבנאדם שגם מסקוויט 🤘 דדליפט קלאסי עדיף לו בהרבה אם המחשבה היא נטו להתחזק ולא להשיג מספר בתחרות

מה ציפית לפגוש? חח
branch_warren_021.jpg

חחחח לא אבל אתה יודע אם אני משווה אותי אליכם ועמדתי ממש קרוב אליכם במקרים מסויימים, אז בפלג גוף עליון לפחות או ברוחב של הגב כמעט ולא ראיתי הבדל ואתם לוחצים הרבה יותר ממני, או שאני סתם דמיינתי שאתם לא גדולים ביחס לכוח או שבאמת יש לכם גנטיקה נדירה
תודה 😃
חחחח לא אבל אתה יודע אם אני משווה אותי אליכם ועמדתי ממש קרוב אליכם במקרים מסויימים, אז בפלג גוף עליון לפחות או ברוחב של הגב כמעט ולא ראיתי הבדל ואתם לוחצים הרבה יותר ממני, או שאני סתם דמיינתי שאתם לא גדולים ביחס לכוח או שבאמת יש לכם גנטיקה נדירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית