הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת משקל העבודה בדדליפט SS

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום
אני התחלתי שוב SS והמשקל בדדליפט שאני עושה איתו הוא 97.5KG שיש לי 120KG ל5 עכשיו האם להעלות כל אימון 10KG ? מה אתם אומרים? כי התוכנית היא למתחילים אבל אני חושב שאני יכול להמשיך לנצל אותה כי לא ניצלתי אותה טוב.

אני לא רואה סיבה להעלות 10 קילו בדדליפט אחרי כל אימון אתה תיתקע מהר תעלה במשקל גוף תשחק עם המשקלים בדדליפט עד שתיגדל עוד זה מה שאני עושה לפחות אני בדדליפט 130 לחמישיה אבל המשקל גוף שלי קטן 71 והוא תוקע אותי

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאני יעלה אותו כמו בסקוואט {5KG} ונראה לאן זה יתקדם

אני לא רואה סיבה להעלות 10 קילו בדדליפט אחרי כל אימון אתה תיתקע מהר תעלה במשקל גוף תשחק עם המשקלים בדדליפט עד שתיגדל עוד זה מה שאני עושה לפחות אני בדדליפט 130 לחמישיה אבל המשקל גוף שלי קטן 71 והוא תוקע אותי
אתה יכול להסביר לי איך משקל גוף תוקע אותך במשקלים ?

תאמת שלא את זה תשאיר ליותר חכמים אבל אני יכול להגיד לך שאם הייתי שוקל הייתי מרים יותר
תיגדל תתחזק תרים יותר

• פותח/ת השרשור
בסדר משקל לדעתי זה לא קשור אתה צריך להסתכל על גנטיקה יש אנשים ששוקלים 81 ומרימים בדדליפט 280KG לסינגל
ויש כאלה ששוקלים 81 ומרימים 200KG ויש כאלה שגם 180KG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית