ייעוץ קפאין

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
יש לי קפאין 200 מ"ג כדור.
בכללי כל המשקאות אנרגיה וקפה אף פעם לא נותנים לי "היפר" כזה או משהו בסגנון.. ובדרך כלל גם לא מעירים אותי מי יודע מה.
אז בגלל זה אני קניתי את הקפאין,
עכשיו פעם ראשונה שלקחתי לקחתי כדור אחד ובאימון הרגשתי ערנות כזאת וסוג של אנדרנלין וחשק להתאמן.
לא היה איזה משהו שממש הייתי אומר וואוו אבל בהחלט היה נחמד , ככה זה אמור להיות נכון?
מאז עברו עוד איזה 4 אימונים שבהם גם לקחתי את אותו סכום ואפילו באחרון לקחתי עוד חצי כדור ולא היה שום השפעה.....מה לעשות אז?
לקחת יותר? באתר כתבתם עד פי חמש ממשקל הגוף.. זה ממש לא יהיה טוב אם אני יעבור את זה?
(לקחתי על בטן ריקה תמיד אם זה משנה)
וסתם לדעת, אתם לוקחים את הכדור עם כוס מים או בלי?

קח עם כוס מים ותתנזר משוקולד,קולה,קפה ושאר דברים דומים לתקופה קצרה כדי שהקפאין באמת יישפיע כשתרצה

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שהיה איזה 4 ימים שלא נגעתי בקפאין בשום צורה שהיא (קולה\קפה\כו)
ואז לקחתי ולא קרה כלום...

תקח 2 כדורים אז ואם גם אחרי התנזרות מוחלטת מקפאין זה לא השפיע אז כנראה שהחומר לא בשבילך לא על כל אחד זה משפיע באופן מעולה יש כאלה ככה יש כאלה ככה
גם עליי זה לא כל כך עבד אחרי כמה זמן ואז עברתי לג'ק פשוט עולם אחר ! אבל גם איתו אתה צריך להתנזר מקפאין כל כמה זמן

עלי אישית קפאין משפיע רק בקטע של ארובי עצים לפרק זמן ארוך , אתה מרגיש שאתה סוחב כמו מכונה.
בקטע של אימון אן ארובי ( משקולות) לא מרגיש שיוני באימון עם קפאין.

אני לא זוכר במדויק את הכמויות.

כפיות בודדוות של סוכר, 1.5 - 3 גרם טירוזין, כדור עד שניים של קפאין.

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר במדויק את הכמויות.

כפיות בודדוות של סוכר, 1.5 - 3 גרם טירוזין, כדור עד שניים של קפאין.
ננסה לקחת אימון אחד שתי כדורים ניראה איך יהיה.
ישלך ניסיון עם ג'ק?
חשבתי לקנות ג'ק הבעיה היא לא להתאכזב מהמוצר.
בתור בנאדם ש"קשה" להעיר אותו (כמו שציינתי שבדרך כלל כל המשקאות אנרגיה וקפה לא משפיעות עלי) בין ג'ק נו אקספולד 1MR ושאר החרא בסגנון הכי מומלץ?

וכמו ששאלתי קודם,אתם לוקחים את הכדור רק פעם ב... שעייפים או לפני כל אימון שיש לכם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית