עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מר טרול.וואו, אני לא מאמין. כל יום מחדש בא ומישהו ומחזק את הדעה הרווחת שכל הימנים הם מפגרים. אולי יום אחד הפסיכיאטריה סוף סוף תכיר בזה כמחלת נפש שמחייבת אישפוז כפוי ונסגור סיפור.
אנשים כמוך גורמים לי להתבייש בזה שאני ימני...מר טרול.
קודם תסיים את הבגרויות שלך,תתגייס(?), ואז תוכל להצטרף לחבריך האנרכיסטים מרמת אביב ולהביע דעה.
אנשים כמוך גורמים לי להתבייש בזה שאני ימני...
אני לא מכיר את הפרטים אז אין לי מושגגם אנשים כמו סמח"ט אייזנר גורמים לך להתבייש בזה שאתה ימני?
לפזר הפגנה לא חוקית בכוח מתון זה לא עוול ולכן התגובה שלך היא המגוחכת.
להכניס למישהו בפרצוף מכה עם הנשק זה לא עוול? מעניין...LOL
מר טרול.
קודם תסיים את הבגרויות שלך,תתגייס(?), ואז תוכל להצטרף לחבריך האנרכיסטים מרמת אביב ולהביע דעה.
חחחחח את כל זה עשיתי האמת.
תגדיר כוח סביר...נשק בפרצוף זה לא כוח סביר במקרה של הסמחט
מביך... גם אם הוא רוצה בהשמדתך, קביעה ללא בסיס כמובן, איך זה משנה את העובדה שזה עוול? אם היהודים רצו בהשמדת היטלר בזמן עלייתו, פתאום מה שהוא עשה כבר לא היה עוול?זה לא עוול כשמדובר באויבים שרוצים בהשמדתך.
מצחיק שכל תגובה ראשונה שלך זה לינק מויקיפדיה, אחרי זה בא טענת ה"כשל לוגי" אחרי זה אתה בעצמייך משתמש בכשל לוגי ואז אתה מוצא הקשר לא קשור בין הנציזם לישראל וליהודים.מביך... גם אם הוא רוצה בהשמדתך, קביעה ללא בסיס כמובן, איך זה משנה את העובדה שזה עוול? אם היהודים רצו בהשמדת היטלר בזמן עלייתו, פתאום מה שהוא עשה נהיה מוצדק, כבר לא היה עוול?