הצעה לפעיל השמאל הדני

אני לא צריך לבסס את הטיעונים שלי במיוחד לא כלפיי אפס כמוך, בניגוד אלייך שאתה מרגיש צורך חזק לבסס את הטיעונים שלך כנראה שאתה לא סומך על הטיעונים שלך יותר מידי.
לבסס את הטיעונים שלך כלומר להוכיח שהם נכונים ולא סתם ללכת עם הראש בקיר ולהאמין בדעה כלשהי רק מתוך בורות אדם עם ביסוס לטענות שלו הוא האדם עם הטענה ה"חכמה יותר"/"טובה יותר" מאשר האדם שאין לו ביסוס לטענות שלו וטוען שהוא מאמין במה שהוא חושב אז הוא לא צריך ביסוס...
אבל השאלה שלי היא מה היה הביסוס הראשוני שגרם לך להאמין בכזאת אמונה מלאה בדעה שלך?

בגלל שזה פורום דמוקרטי ומותר להביע את דעתי אני מאמין שצריך לגרש את כול השמאלנים מהארץ או אפילו יותר טוב לערוך להם טקסי תליה ברחבי הארץ
ולקחת את מה שהקצין עשה ולהעצים את זה אחרי הכול זה הגיע לו עם מי שראה באמת את כול ההפגנה מה שהיה שם היה אומר חבל
שגם הוא לא נתן לו כדור בראש
שבוע טוב 😃

גם כשנופל למחבל 1 טון חומר נפץ על הראש נעשה עוול? אני חושב דווקא שנעשה צדק.

אני לא יודע מה הבן אדם הזה עשה כדי לחטוף M 16 לפרצוף, יכול להיות שהגיע לו ויכול להיות שנעשה עוול, אבל מה שאני כן יודע זה שאתה זיין שכל.
קודם תנסה לגלות מה הפירוש של "עוול" בכשל הלוגי שהבאתי. ישלי הרגשה שאתה מתכוון למשהו שונה לגמרי, או שאתה פשוט לא מבין את הכשל.

לבסס את הטיעונים שלך כלומר להוכיח שהם נכונים ולא סתם ללכת עם הראש בקיר ולהאמין בדעה כלשהי רק מתוך בורות אדם עם ביסוס לטענות שלו הוא האדם עם הטענה ה"חכמה יותר"/"טובה יותר" מאשר האדם שאין לו ביסוס לטענות שלו וטוען שהוא מאמין במה שהוא חושב אז הוא לא צריך ביסוס...
אבל השאלה שלי היא מה היה הביסוס הראשוני שגרם לך להאמין בכזאת אמונה מלאה בדעה שלך?
במקום לבלבל תמוח תבדוק על מה בכלל היה הויכוח....
הויכוח זה בכלל על הגרביל שנכנס לכל דיון ומסיט אותו לנושא אחר לגמריי...לא על הדיעה שלי על השמאל או על הימין.

במקום לבלבל תמוח תבדוק על מה בכלל היה הויכוח....
הויכוח זה בכלל על הגרביל שנכנס לכל דיון ומסיט אותו לנושא אחר לגמריי...לא על הדיעה שלי על השמאל או על הימין.
עורך דין לא תהיה... כל כך קשה לך לבסס דעה שלך בעזרת עובדות?

חבל שהוא לא הזכיר את המדינות של חבריו שהם מקבלים כל כך יפה את כולם ומותירים להם לעשות הכל.. (סוריה,איראן, לבנון וכו') ואחר כך גם שיזכיר את חבריו הפלסטינאים המסכנים שבסך הכל רוצים לחזור אל הבתים שלהם אז מה אם זה בא על חשבון הריגת נשים,ילדים, תינוקות ומבוגרים..
ואם הם כל כך יפי נפש הרי יש חוקים.. האם הם קיבלו בכלל אפשרות להפגין? האם הם נהגו כמו שצריך בזמן ההפגנה ?

עורך דין לא תהיה... כל כך קשה לך לבסס דעה שלך בעזרת עובדות?
אני לא צריך להיות...זה לא קשה אבל זה לא שווא את המאמץ להכנס לפרופיל של מישו ולצלם הוכחות על כל דיון שהוא נכנס ומסית
והכל בשביל להוכיח שאני צודק באיזה פורום וירטואלי, יש אנשים שהחיים שלהם בחוץ לא מי יודע מה, והם מרגישים צורך עז להוכיח את עצמם בפורום וירטואלי.

חבל על המאמץ. כמו שכבר ציינו, הבחור חושב שטענה יכולה להיות נכונה ולא נכונה בו-זמנית.
מה אתה מזיין תמוח?

בהתחשב בעובדה שאתה עומד לעבוד במקדונלדס, תיארת את עצמך בצורה מושלמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית