הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבטא של דיאבלו 3 נפתחה לסופ"ש

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
פשש, טוב לדעת..אם רק לא הייתי צריך לעבוד בסופשבוע.. (מוניטין!)

מרפי בן זונה.

כל השירות הצבאי שלי חיכיתי למשחק הזה, שהיה אמור לצאת בדיוק בשחרור שלי!
שנה וחצי אחרי השחרור שלי הם מחליטים להוציא אותו בסופו של דבר, כשאין לי זמן יותר לבזבז זמן על משחקים ששורפים חיים מול המחשב כמו דיאבלו!:(

אני אישית לא הולך לשחק בזה
אני מפחד שיהרסו לי החיים\אימונים וכל מה שהתחלתי לבנות עד כה

המשחק לא רע, אבל ממש "קיצצו" אותו בהשוואה למשחק הקודם :(

• פותח/ת השרשור
קיצצו? זה רק הבטא...

את האמת מהסרטונים ברשת הוא נראה יותר מדי כמו WOW מאשר דיאבלו הראשון והשני.
ברור שהגראפיקה שונה, אני מתכוון אבל העיצוב של הדמויות וכו

אני צודק?

אני לא מדבר על אורך המשחק (שאני אתלונן על האורך של בטא?). אני מדבר על ההקלה במשחקיות עצמה. לדוגמא איסוף האוטומטי של כסף, ממשק הלחימה נהיה הרבה יותר מופשט, הבוסים הרבה יותר קלים ובאופן כללי הכל נורא מקוצץ כזה. לא יודע... זה שונה מאוד מהקודם.

כן. ככה זה היה גם נראה בהדגמות. עד כמה שידוע לי הצוות המקורי לא קשור לדיאבלו 3.. אולי זה עונה על זה.

אני מניח שכמשחק זה משחק נחמד ואני בכל זאת אשחק בו, אבל הוא איבד מהאווירה של הקודמים ומהקושי בחלק מהשלבים.

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר על אורך המשחק (שאני אתלונן על האורך של בטא?). אני מדבר על ההקלה במשחקיות עצמה. לדוגמא איסוף האוטומטי של כסף, ממשק הלחימה נהיה הרבה יותר מופשט, הבוסים הרבה יותר קלים ובאופן כללי הכל נורא מקוצץ כזה. לא יודע... זה שונה מאוד מהקודם.

הם עשו את זה בכוונה בשביל הבטא, הם ציינו את זה במפורש בכמה ראיונות. הם אמרו גם שהם עדיין לא החליטו על רמות הקושי הסופיות השונות ועל עקומת הלמידה וכ'ו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית