הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון איזה אבקת חלבון בעלת עלות - תועלת הכי טובה כיום?

פדיהו דהרי

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי אנשים
כלכלית החיים קשים היום ובכל זאת חושב לקנות אבקת חלבון כתוסף
ראיתי שיש כאן הרבה חברה עם ניסיון ודיעות בתחום אז לפני שאני רץ לקנות
בואו ספרו איזה אבקת חלבון טובה מבחינת עלות - ותועלת
בקיצור מה הכי טוב לקנות כלכלית ועדיין לא לרדת מידי באיכות האבקה

שבת שלום

• פותח/ת השרשור
היי קשה מאד " לדחוף" פחיות טונה ככה. זה לא קל ומגרה היטב את רפלקס ההקאה שלי
קשה להגיע כל יום לרמת חלבון של 170 גרם כל יום בשייק זה קל יותר

אבקת חלבון היא מוצר נהדר להשלמת ערכים סופיים של חלבון ליום,בד"כ זול יותר אוכל רגיל (כמובן לא בא להחליף אוכל )
תנסה לחפש באינטרנט איפה הכי זול לקנות ותבחר תוצרת usa .

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון היא מוצר נהדר להשלמת ערכים סופיים של חלבון ליום,בד"כ זול יותר אוכל רגיל (כמובן לא בא להחליף אוכל )
תנסה לחפש באינטרנט איפה הכי זול לקנות ותבחר תוצרת usa .

אוקיי אני אנסה לחפש לבד לא רוצה להיחסם ולהרגיש מאויים
תודה לכל מי שרצה לעזור

איזה הארדקור אתה. אם רק היית יודע לעשות חשבון.
לעשות חשבון ממה מבחינה כספית?קופסת טונה ממוצעת עולה 4 שקל [ככה לפחות אני קונה אותה]
אבקת חלבון עולה בארץ בממוצע 300 שקל נגיד [יש ויש] יש באבקת חלבון בממוצע נגיד 75 מנות הגשה : 300/75 שווה 4 שקל
4=4 לפי מה שאני זוכר ! יכול להיות שאני טועה במנות הגשה אולי קצת או במחיר קצת כי יש מציאות אבל זה זניח הבדל של כמה אגורות
למרות שאין מה להשוות טונה במים לאבקת חלבון של דיימינטז בטעם קפה מוקה או אופטימום שוקולד לבן

לעשות חשבון ממה מבחינה כספית?קופסת טונה ממוצעת עולה 4 שקל [ככה לפחות אני קונה אותה]

צר לי לאכזב אותך, אבל קופסאת טונה עולה טיפה יותר, לא יודע איפה אתה קונה במחירים האלה.
רביעיה של סטארקיסט בסופר עולה באיזור ה-21-22 שקל.
נכמרו התקופות שרביעיה עלתה 15-16.

צר לי לאכזב אותך, אבל קופסאת טונה עולה טיפה יותר, לא יודע איפה אתה קונה במחירים האלה.
רביעיה של סטארקיסט בסופר עולה באיזור ה-21-22 שקל.
נכמרו התקופות שרביעיה עלתה 15-16.
אחי אני גר בפריפריה ולא מזמן קניתי 5 ב20 ! יראה לך חשבונית גם
ולא נדבר על זה שאני הייתי מביא גם 4 סטרקיסט ב10 מבן אדם ! אבל זה לא לכותלי הפורום 😉

חזה עוף יוצא יותר משתלם (ויותר טעים).. לדוגמא עכשיו היה מבצע ברמי לוי 20 שקל לקילו חזה עוף נקי פרוס ( ברגיל 25 שקל) וחזה עוף לא פרוס 15 שקל לקילו (מחיר רגיל) עם חזה עוף אפשר לעשות הרבה דברים טעימים כמעט ללא קלוריות...

חזה עוף יוצא יותר משתלם (ויותר טעים).. לדוגמא עכשיו היה מבצע ברמי לוי 20 שקל לקילו חזה עוף נקי פרוס ( ברגיל 25 שקל) וחזה עוף לא פרוס 15 שקל לקילו (מחיר רגיל) עם חזה עוף אפשר לעשות הרבה דברים טעימים כמעט ללא קלוריות...
לרוב זה נורא יבש מגעיל ומבאס לאכול

בכל מקרה,ממליץ על האבקה שתוכל להשיג הכי בזול ויש לה שם והיסטוריה בתחום.
בין אם זה בארץ או בחול..
כמובן אל תקנה חלבון שהוא "תשלובת 3 חלבונים "בולשיט כי בד"כ זה שווה לתחת ויקר יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית