הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאוכזב מאוד אחרי ניתוח גניקומסטיה

• פותח/ת השרשור vinhzz
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

vinhzz

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
-12
30
0
שלום.
לפני יומיים עברתי ניתוח גניקומסטיה. אני די מאוכזב החזה שלי ישר אחרי הניתוח היה בסדר לא שטוח וטיפה ניראה נורמלי אבל לא שטוח. אחרי יום אני סם לב שצד ימין טיפה יותר גדול מצד שמאל, רק למי שיש עין טובה מבדיל. ורק שמיסתכלים מלמעלה איפו שהראש שלי
גם עכשיו החזה נפוח לא כמו שהיה(שפיצי) אבל עדיין לא שטוח ,עכשיו אני דיי מאוכזב הוריי שלמו על הניתוח המון המון כסף והם מצפים ממני להפסיק להתבייש, אבל אני לא יכול, ניראה שהוא בקושי שאב מצד ימין מאה ומשהו ומצד שמאל מאתיים, ניראה עבודה חובבנית, למרות היותו מומחה בכירוגיה פלסטית אפשר לזייף תעודות?
לטענתו ככה זה אחרי הניתוח זה אמור להיות נפוח ויכול להיות עוד דברים

סליחה על החפירה רק רציתי לפרוק אני מאוד מבואס למרות שאין שפיץ גדול אבל החזה לא ניראה נורמל, עשיתי את הניתוח בפרטי. עלה 9 אלף שקל

אני לא ממחה גדול בתחום אבל מה שכן אני יודע, לא שופטים במקרה שלך בן אדם אחרי יומיים ..

הגוף אחרי טראומה של הניתוח ויש נפיחות, תמתין בסבלנות, ודבר על זה עם הרופא שלך
בכל מקרה אתה יכול לקרוא באינטרנט בפורומים הרלוונטיים על תהליך ההחלמה של אחרי הניתוח (תחפש בגוגל)

אחרי ניתוח זה אמור להיות כך,תפתח אשכל עוד איזה חודש מעניין לשמוע עם זה הסתדר.

• פותח/ת השרשור
פתחתי אשכול לפני שבועיים
אם יש פה מישהו שגם עבר אשמח לשמוע מה היה אחרי ומה עכשיו

שאלה.

האם יכול להיות שהתופעה נגרמת מבעיה הורמונלית, וגם אחרי ניתוח התופעה יכולה לחזור?

תוצאות סופיות אתה תקבל רק אחרי שנה. החזה שלך יתחיל להסתדר רק אחרי 8-10 שבועות עם מחוך. יומיים אחרי הניתוח, זה לא החזה שלך, זה אולוגרמה.

לא יודע מה כל השטויות האלה של הלחכות שנה תפסיקו לכתוב את זה זה בולשיט יש לך דם בחזה וכנראה יש לך בצד אחד יותר הצטברות של דם תאמין או לא לי הדם נפל לשריר שביד יש לי שם שטף דם תררגע יש אנשים שזה לוקח להם זמן להתייצב בגלל סוג העור שלהם פשוט תתמיד בחגורה ותהיה סבלני ואל תסתכל במראה על החזה כל יום תן לגוף קצת זמן וכמובן תדבר עם הרופא שלך על כל מה שמפריע לך כדי שירגיע אותך אני אצלי ראיתי את המצב הסופי לאחר שבוע וחצי והייתי במצב 3 כנראה העור של ממש טוב בלהתכווץ

לא יודע מה כל השטויות האלה של הלחכות שנה תפסיקו לכתוב את זה זה בולשיט יש לך דם בחזה וכנראה יש לך בצד אחד יותר הצטברות של דם תאמין או לא לי הדם נפל לשריר שביד יש לי שם שטף דם תררגע יש אנשים שזה לוקח להם זמן להתייצב בגלל סוג העור שלהם פשוט תתמיד בחגורה ותהיה סבלני ואל תסתכל במראה על החזה כל יום תן לגוף קצת זמן וכמובן תדבר עם הרופא שלך על כל מה שמפריע לך כדי שירגיע אותך אני אצלי ראיתי את המצב הסופי לאחר שבוע וחצי והייתי במצב 3 כנראה העור של ממש טוב בלהתכווץ
שים לב שהקפצת נושא מלפני חצי שנה ועוד אישרת על כך כשכתבת את התגובה שלך. אל תקפיץ נושאים ישנים באתר, תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית