הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Core
  • פורסם בתאריך

Core

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני מתחיל חיטוב (הגוף שלי שרירי אבל אני צריך לרדת באחוזי השומן) , ואני כבר איזה שבוע עושה את התכנית "FBW". התוכנית הזאת טובה לחיטוב?
כל כמה זמן אני צריך לעלות במשקלים, וכמה לעלות כל פעם? אפשר הסבר גם על החימום ?
אני חייב לשלב גם ריצות בחיטוב ? אני שונא ריצות ושמעתי שלרוץ זה גם לא כל כך אפקטיבי כי זה לא מגרה את השרירים , ועדיף לעשות אימונים אינטרוולים. מישהו יכול לתת לי הסבר בנושא ?

תודה רבה לעוזרים.

ברוך הבא לפורום !

אתה שואל שאלות מאוד כלליות, לשם כך נועד הפורטל קילוגרם. תעבור עליו, תקרא את המדריך לחיטוב, תאמץ לך משם את אחת התוכניות ולאחר שתקבל רקע כללי תחזור עם שאלות ממוקדות יותר.

• פותח/ת השרשור
עברתי על קילוגרם , מה שאני שואל פה זה מה שנשאר אצלי לא מובן. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה ..

אני מתחיל חיטוב (הגוף שלי שרירי אבל אני צריך לרדת באחוזי השומן) , ואני כבר איזה שבוע עושה את התכנית "FBW". התוכנית הזאת טובה לחיטוב זה תלוי מה אתה מעדיף,בעיקרון מומלץ שכן לעשות FBW\AB מכיוון שאז אתה יכול להכניס אירובי יותר בנוח.
כל כמה זמן אני צריך לעלות במשקליםתלוי מה התוכנית שלך ומה המטרה שלך באימונים,כמה קל' אתה אוכל ביום וכ'ו וכמה לעלות כל פעם?תלוי מה התוכנית שלך אפשר הסבר גם על החימום כל תוכנית מבצעת חימום שונה
אני חייב לשלב גם ריצות בחיטוב ?לא חובה. אני שונא ריצות ושמעתי שלרוץ זה גם לא כל כך אפקטיבי כי זה לא מגרה את השרירים , ועדיף לעשות אימונים אינטרוולים. מישהו יכול לתת לי הסבר בנושאיש לך מאמר בפורטל

תודה רבה לעוזרים.
התשובות באדום,בכל מקרה,אתה שואל שאלות מאוד כלליות
תפרט קצת יותר להבא,אף אחד לא יענה לך בפעם הבאה לא מרוע\חוסר רצון לעזור,סתם מחוסר הבנה..לכן תהיה ספציפי
ברוך הבא לפורום 👋

• פותח/ת השרשור
התשובות באדום,בכל מקרה,אתה שואל שאלות מאוד כלליות
תפרט קצת יותר להבא,אף אחד לא יענה לך בפעם הבאה לא מרוע\חוסר רצון לעזור,סתם מחוסר הבנה..לכן תהיה ספציפי
ברוך הבא לפורום 👋

זאת התוכנית שלי :

Capture2.PNG מה החימום שלה?

והמטרה שלי היא להתחטב ולהתחזק..
תודה

לגבי החימום, לדעתי על חימום כללי ניתן לוותר. אני מציע שתעשה חימום ספיציפי לכל תרגיל לפני. לדוגמא:

לפני ביצוע בנץ פרס ניתן לבצע לחיצות ללא משקל (רק עם המוט), לאחר מכן להוסיף קצת משקל ולהוריד חזרות. לאחר שאתה מרגיש מספיק חם להיכנס לסט, תעמיס משקלי עבודה.

לגבי התוכנית, בגדול התוכנית נראת טוב, ישנם תוכניות שהם עדיפות יותר ע"מ לקדם את המטרה שלך. אבל כל עוד אתה תדאג להעלות משקלים מדי פעם ולהוריד, ההבדל היחידי יהיה רק בקצב ההתקדמות. בנוסף, היתי ממליץ לשלב דד ליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית