הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה סקווטים של KALINA על זירו קארבס (לכבות את הרמקולים,שומעים אותי גונח)

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש

538380_3505597872844_1058692417_33393935_1158360662_n.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סוף סוף בילדר שלא עושה רבעי סקוואטים 😃

נראה לי שבסרטון הראשון שכחת את הכובע מהים, לא?

הלוואי וכל הבילדרים ה״כבדים״ בחדר הכושר שלנו, שעושים רבעים עם 5 פלאטות כל צד, יקחו את זה בתור דוגמא!
כל הכבוד, תענוג לעיניים!

• פותח/ת השרשור
זה באמת נוח לעשות סקווט עם טייץ ?
רק טייץ מבחינתי.מכנס רגיל מבד כותנה יכול להשפיע לך על תנועה,אפשר גם מכנס כדורסל ,אבל לי אישית זה מפריעה לבקרת עומק תנועה- חייב לראות תחת עובר את הברכיים. שורה תחתונה- רק טייץ.
180 ל8 \ 10 חזרות... תותח.
כמה הRM1 שלך?
ממה שצולם ופורסם 250 עם תחבושות ברכיים. לא עשיתי RM1 מעל שנתיים ולא אעשה. זה לא טוב לי לכלום. במצב הרגיל(לא בדיאטה) אני עובד עם 200 +/- בטווח 8-12 ללא ציוד.טווחי תנועה ראית

ממה שצולם ופורסם 250 עם תחבושות ברכיים. לא עשיתי RM1 מעל שנתיים ולא אעשה. זה לא טוב לי לכלום. במצב הרגיל(לא בדיאטה) אני עובד עם 200 +/- בטווח 8-12 ללא ציוד.טווחי תנועה ראית

למה אתה לא פונה לPL אם אתה עושה 200 קילו ל12 חזרות בלי חגורה?
למה דווקא BB?

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא פונה לPL אם אתה עושה 200 קילו ל12 חזרות בלי חגורה?
למה דווקא BB?
כי לי ברור כמו אור יום ש RM1 תחרותי זאת דרך מובטחת לפציעה,שאני לא בנוי לתחום ויש אנשים הרבה יותר מוכשרים לתחום,שזה לא מעניין אותי. עדיף להיות בילדר חזק ולא ליפטר בלאי

כי לי ברור כמו אור יום ש RM1 תחרותי זאת דרך מובטחת לפציעה,שאני לא בנוי לתחום ויש אנשים הרבה יותר מוכשרים לתחום,שזה לא מעניין אותי. עדיף להיות בילדר חזק ולא ליפטר בלאי
מסכים איתך שבדרך כלל בתחרות הם לא מתייחסים לטכניקה של התרגיל וזאת בעיה בגלל זה לדעתי עדיף לקחת מקום שני או שלישי אבל שיצאת בכיף בלי בלאגן 😃

וכל הכבוד אנטון תמשיך להפציץ 😃)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית