הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקות דם

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
שלום חברים הגיעו לי התוצאות של הבדיקות והרופא אמר לי שיש ל איזה אנזים בכבד שיצא טיפה יותר גבוה מהממוצע הבדיקות היו יום ראשון והאימון האחרון שלי היה יום חמישי זה בסדר ? זה סביר ?
כי אמא שלי בלחץ טוטלוס 😃

זה ה-ALT או השני? זה יוצא להרבה אנשים יותר גבוה מהממוצע, בעיקר כשלא מקפידים להיות בצום מספיק זמן. זה לא מעיד באופן אוטומטי על כבד שהולך למות (זה לא אומר שלא צריך לבדוק אם זה ממשיך לצאת בבדיקות).

גם לי היה את זה וגם היה פה עוד מישהו שרשם שגם לו יש את זה כעיקרון זה לא משו שאמור לגרום לך להיות יותר מידי בלחץ אבל חשוב לשים לב אני יודע שהיה לי את זה כי אכלתי הרבה חלבון [יותר מפי 2 ].
תעשה בקרה על התפריט שלך יכול להיות אצלך גם ,אבל זה יכול להיות גם מאוד 4636 דברים

• פותח/ת השרשור
לא אני בחיטוב ואני בדיוק על 2 גרם חלבון אז זה לא זה יכול להיות כי פשוט התאמנתי לפני הבדיקות מחר אני יעלה את כל הדף תודה !

• פותח/ת השרשור
IMG_0652.JPG
הנה התוצאות אשמח עם תגידו לי אם הכל בסדר ועוד דברים שאתה חושבים שצריך לדעת כמו ויטמין D וטריגוליזציה משהו כזה תודה רבה
IMG_0654.JPG

הדבר היחיד שלא תקין זה תפקודי כבד.
זה יכול להיות מהרבה דברים. לרוב זה ממחלה או מתרופות שלקחת.
כדאי לחזור שוב על הבדיקה הזאת.

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שיכול להיות בגלל שלקחתי כדורים לאקנה ויש מצב שזה ממה אבל אין ממה לפחד זה לא משהו חריג
אז הויטמין D שלי תקין לא צריך לתסף?
וחוץ מזה הכל בסדר ?

לא עשית בדיקה לD.
וצריך להפסיק עם הכדורים אם זה מזה. ואם הרופא שלך אומר אחרת, הוא דביל.

• פותח/ת השרשור
לא תאמת שאני הפסקתי איתם לאיזה תקופה של שבועיים שלוש והוא עכשיו הוריד לי אותם לגמרי לגמרי
אני יחפש בדפים האחרים את הויטמין D ויעלה לפה כי ביקשתי ממנו ויטמין D אני יעשה עוד איזה עוד שלוש שבועות חודש בדיקות חוזרות

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה התרופה שלקחתי אם אני לא טועה קוראים לה מינוצקלין כדורים כתומים כאלה קטנים כל אחד 50 מ"ג
ואני מתווסף עד היום בתוספים הבאים:
ג'ק פעם ב........ אז אני לא מאמין שזה מזה
אבץ מגנזיום אומגה 3 ויטמין C כולם של ויטה כוסט
מולטי ויטמין של טווינלאב
קפאין גם בעם ב.... של פרואלב
התוצאות של הכבד לא קשורות לויטמינים נכון ? מבין הכדורים הנ"ל הסיכויים שהתוצאות הם מהמינוציקלין או מהויטמינים ?
תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה היום הרופא הפסיק לי אותה והביא לי רק משחות לפנים עוד חודש אני ייקבע בדיקות חדשות
טעות שלי כתוב בדף שהתוצאות בעבודה !

נערך לאחרונה:
ברור שאתה יודע את זה. זה מה שהרופא אמר, אחי?

לא אחי זה מסקנה שאני הגעתי אליה כי באמת אכלתי מלא חלבון שקלתי 46 [אז] והייתי אוכל לפכות300 ומשו גרם חלבון

ומאז שאני אוכל בערך 2גרם*משקל הגוף שלי האנזים ירד לנורמה אחרי כמה חודשים

נערך לאחרונה:
לא אחי זה מסקנה שאני הגעתי אליה כי באמת אכלתי מלא חלבון שקלתי 46 [אז] והייתי אוכל לפכות300 ומשו גרם חלבון

ומאז שאני אוכל בערך 2גרם*משקל הגוף שלי האנזים ירד לנורמה אחרי כמה חודשים

כן, אני פעם לבשתי גרביים אדומות ביום שנכשלתי בסקוואט. מאז אני לא שם גרביים אדומות יותר.

כן, אני פעם לבשתי גרביים אדומות ביום שנכשלתי בסקוואט. מאז אני לא שם גרביים אדומות יותר.

אתה לא יודע מה אכלתי בכלל וכמה אז אין לך שום זכות לזלזל במה שאני אומר ,אם כל הכבוד לידע שלך אתה יכול גם לטעות במיוחד שאתה לא רואה את כל התמונה !

אתה לא יודע מה אכלתי בכלל וכמה אז אין לך שום זכות לזלזל במה שאני אומר ,אם כל הכבוד לידע שלך אתה יכול גם לטעות במיוחד שאתה לא רואה את כל התמונה !

זה לא מעניין אותי מה אכלת, אתה קישרת את זה לחלבון ואתה אפילו לא יודע על איזה אנזים מדובר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית