עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמונה שלי, לא בשיא, אבל כמעט, 100 ק"ג / 165, ביום הבר מצווה, בשיא הגעתי ל110, עד שבגיל 16 התחלתי לתפוס את עצמי בידיים,
צפה בקובץ המצורף 8804ואלה תמונות שלי מלפני חודשיים, 80 ק"ג/173, 8אחוז שומן, כרגע 79 ק"ג 7אחוז, מתכונן לתחרות פעם ראשונה,צפה בקובץ המצורף 8805צפה בקובץ המצורף 8806צפה בקובץ המצורף 8807עד גיל 16 חשבתי שזה המבנה גוף שלי, ואין מה לעשות, אולי התמונה לא כזאת משקפת, אבל הייתי שמן בצורה קיצונית, הילד שכולם צוחקים עליו בבית ספר, הילד שקשה לו ללכת מהר, ושלא משתתף בשיעורי ספורט, עד שהגעתי למצב, שנכנסתי לדיכאון רציני, והתביישתי לצאת מהבית, והחלטתי החלטה, שעד שאני לא מרזה, אני לא מרים ידיים, וב"ה היום בגיל 23, אני אומנם פחות נהנה להסתכל בצלחת, (למרות שהתרגלתי כבר), אבל אני נהנה מאוווווד להסתכל במראה, אז לכל השמנים/שמנמנים/ שחיפים שמתקשים לפתח שריר, מה התירוץ שלכם היום?????
טובבבבב אחיייי.....
אחי אתה תותח תותח תותח!!!!!תמונה שלי, לא בשיא, אבל כמעט, 100 ק"ג / 165, ביום הבר מצווה, בשיא הגעתי ל110, עד שבגיל 16 התחלתי לתפוס את עצמי בידיים,
צפה בקובץ המצורף 8804ואלה תמונות שלי מלפני חודשיים, 80 ק"ג/173, 8אחוז שומן, כרגע 79 ק"ג 7אחוז, מתכונן לתחרות פעם ראשונה,צפה בקובץ המצורף 8805צפה בקובץ המצורף 8806צפה בקובץ המצורף 8807עד גיל 16 חשבתי שזה המבנה גוף שלי, ואין מה לעשות, אולי התמונה לא כזאת משקפת, אבל הייתי שמן בצורה קיצונית, הילד שכולם צוחקים עליו בבית ספר, הילד שקשה לו ללכת מהר, ושלא משתתף בשיעורי ספורט, עד שהגעתי למצב, שנכנסתי לדיכאון רציני, והתביישתי לצאת מהבית, והחלטתי החלטה, שעד שאני לא מרזה, אני לא מרים ידיים, וב"ה היום בגיל 23, אני אומנם פחות נהנה להסתכל בצלחת, (למרות שהתרגלתי כבר), אבל אני נהנה מאוווווד להסתכל במראה, אז לכל השמנים/שמנמנים/ שחיפים שמתקשים לפתח שריר, מה התירוץ שלכם היום?????
תמונה שלי, לא בשיא, אבל כמעט, 100 ק"ג / 165, ביום הבר מצווה, בשיא הגעתי ל110, עד שבגיל 16 התחלתי לתפוס את עצמי בידיים,
😲:O..תמונת "הלפני" הן התחתונות כמובן..עדיין שחיף,אבל לא כמו אז..
וואו אחי היית רזה בצורה חולנית!, היה לך אנורקסיה או משהו?
כל הכבוד על השינוי אחי תמשיך לאכול ולגדול!
למה אתה סתם זורק דברים לאוויר התמונה מלפני כן התאמנת אני מכיר אותך עוד מרוטר והאימונים שלך קודמים בהרבה מ 2009.גיל 19 כשהתחלתי לפני שעשיתי חדר כושר ובלי ספורט בכללי.
גיל 22 אחרי שנתיים ו4 חודשים שעבדתי משקולות , כשב8 חודשים האחרונים עובד משקל גוף.
צפה בקובץ המצורף 8399
שיפור מעולה. תמשיך במלאכת האכילה והאימונים.