עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא רק משלם היום מחיר ״לא מסובסד״, הוא ב99 אחוז מהמקרים סטודנט במעמד מיוחד ומשלם בין 150 ל200 אחוז שכ״ל. הצעה דפוקה שמטרתה אחת ויחידה - לא לאפשר לאנשים בישראל ״לנצח״ במירוץ ההשכלה על חשבון אלה שלא יכולים ללמוד בזמן הלימודים בתיכון.אני לא חושב שצריך להגביל בגיל אבל אני מבין את הנקודה של הכותב. לדעתי מי שלא שילם את חובותיו כאזרח במדינה שישלם מחיר מלא ולא מסובסד.
אני לא חושב שצריך להגביל בגיל אבל אני מבין את הנקודה של הכותב. לדעתי מי שלא שילם את חובותיו כאזרח במדינה שישלם מחיר מלא ולא מסובסד.
אני לא חושב שצריך להגביל בגיל אבל אני מבין את הנקודה של הכותב. לדעתי מי שלא שילם את חובותיו כאזרח במדינה שישלם מחיר מלא ולא מסובסד.
באמת? איזה חובות יש לי כאזרח במדינה?
אני מקווה שאתה גם מציע שמי שלא שילם את "חובותיו כאזרח" צריך להיות גם פטור מלשלם מס הכנסה.
ומה הקשר בין גיל לחובות האזרח?אני לא חושב שצריך להגביל בגיל אבל אני מבין את הנקודה של הכותב. לדעתי מי שלא שילם את חובותיו כאזרח במדינה שישלם מחיר מלא ולא מסובסד.
יש לך חובה לשירות צבאי או לאומי. המצב היום הוא שיש הרבה שמקבלים פטורים על סמך אי התאמה ולדעתי האישית אפשר למצוא להם מסגרות אחרות לתרום לחברה ולנשוא בנטל.
לגבי החלק השני של המשפט לא הצלחתי לעקוב אחרי הלוגיקה שלך...
אני אחדד את דבריי. לדעתי מי שלא תורם למדינה (בין אם זה שירות צבאי או אזרחי) לדעתי לא צריך לקבל הנחות וסבסוד מהמדינה.
אם אתה חושב שיש אנשים שלא שילמו את חובותיהם למדינה אתה מוזמן לבקש מהמדינה לאכוף את קבלת החובות הללו מהם. לא נראה לי שיש סטודנטים שמתחמקים מהצבא בצורה לא חוקית (עריקים).
שעות העבודה של מי שמשרת את המדינה שוות הרבה יותר מהמשכורת המגוחכת שהוא מקבל ככה שהוא חוסך למדינה כסף. אם העבודות בצבא היו בתשלום כמו שאר העבודות במשק היית משלם מיסים גבוהים באלפי אחוזים.
גם לא מתאים לי שתהיה הגבלה עד 100 קמ"ש בכביש מהיר ובא לי לנסוע על 160 אבל זה שבא לי זה לא אומר שמותר לי.
המצב הכלכלי שונה בארה"ב. ובבקשה, אתה מוזמן להסביר לי... כנראה אין לי שמץ של מושג...
כל עוד יש חובת גיוס בין אם זה טוב או לא בעיניך וחלק מהעם מתגייס וחלק משתמט או מקבל פטור על בסיס דת וכו' לדעתי האישית זה לא צודק. אם אתה חושב שכן וטוב לך עם זה על הכפאק אין לי איך להמשיך את הדיון...
כן, הכי קל להגיד שהמצב הכלכלי שונה. זה משפט קסם שפותר הכל.
קח, תקרא http://jims-israel.org/pdf/PParmy.pdf
במיוחד החלק של מחיר שירות החובה.
המשפט האחרון מאוד הגיוני. זה לא הוגן שלא כולם מתגייסים ולכן בוא נעביר עוד חוק פשיסטי במקום לתקן את המצב.
את הלימודים של האזרח מסבסדים מהמסים שהאזרח משלם בין אם הוא שירת בצבא או לא. אם אתה מציע שהוא ישלם סכום מלא, הגיוני שלא תקח ממנו כסף על סבסוד אחרים. אתה לא רוצה להיות צבוע, נכון?
יש לי רעיון. פעם הבאה שתעבור את המהירות המותרת, המדינה לא תהיה חייבת לך כלום יותר. אם אתה לא ממלא את חובותיך כאזרח, גם הם לא ימלאו את החובות שלהם כלפיך. זורם?