הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון וקראטין

• פותח/ת השרשור Dii1NN
  • פורסם בתאריך

Dii1NN

משתמש מתחיל
150
1
נק' מוניטין:
1
150
1
ספורטן
קודם כל שבוע טוב לכולם

שמעו קניתי אבקת חלבון של צמפיון בטעם בננה ו היא אחלה והכל אבל אני צריך לכחת אחרי אימון ואיך כאילו אני יכח אחרי אימון לכחת את כל הקופסא איתי אני לא יכול היא יותר מידי גדולה ו אני אולך באופניים אז איך לכחת לי סקופ וחצי ???.

ו עוד שאלה אני בתקופת חיטוב ו רציתי לדעת מה אתם אומרים אל קראטין ב תקופת חיטוב ?.

תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב
😛😆:s85:LOL:smiley1::D:s17:

אתה לא חייב לקחת שניה אחרי האימון כל האמירות על חלון הזדמוניות וכאלה זה שטויות הכי חשוב זה איך אתה מסיים את היום אז פשוט תשתה אותה שאתה מגיע הביתה
קריאטין בחיטוב זה מעולה זה יגרום לך לא לאבד כוח במהלך החיטוב ובמילא זה נוזל תת עורי אז זה לא כל כך נראה לעין כי גם ככה בחיטוב אתה מאבד נוזלים אבל לא הייתי ממליץ עליו מתחת ל10 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
אני עומד בערך על 21 אחוז שומן תגיד כמה זמן בערך אני יכול להגיע ל 10 אחוז אם אימונים חזקים ותזונה בריא ??

ואם אני בתקופת חיטוב אז לעשות אירובי ? ו אם לעשות כמה אימונים בשבוע אני מתאמן 5 ו כש אני עושה אימון אירובי מתי לכחת אבקת חלבון ?

א. זה תלוי בהרבה פרמטרים אני לא יכול להגיד לך אבל תתחיל ותרד ובסוף זה יגיע אל תדאג
ב. בחודש -חודש וחצי הנוזלים יורדים מהגוף מהר גם ככה אז עדיף שלא לעשות אירובי ורק כאשר מתחילים להתקע במשקל צריך להתחיל לשלב אירובי
ג. שוב אין זמן מסויים שצריך לקחת אבקת חלבון אתה יכול לקחת אותה כל עוד אתה ער העיקר שתגיע למכסה שלך מבחינת חלבון באותו יום

• פותח/ת השרשור
אז האימון שלי נמשך בערך שעה וקצת אז לעשות 5 פעמיים בשבוע משקולות אם אבקת חלבון ומחר אני יקנה קראטין של ניצ'רס בסט

בככלי אני רוצה להגיע עד הקיץ מחוטוב :D כרגע יש לי קצת שומן מיותר ואני מקווה שאני יצליח להוריד אותו ,

תודה אל העזרה

• פותח/ת השרשור
אני עובד ללא תוכנית אני צריך ללכת למאמן כושר ולהיגד לא שיבנה לי תוכנית אימונים הוא ש מישהו בפורום יבנה לי אני יודע ש זה נשמע קצת מוזר ....

ולמה אתה קונה קריאטין של מישראלקקה הוא סתם יקר אש !

אף אחד לא יבנה לך תכנית ! אני מציע לך במצב שלך לעשות חיטוב עם FBW ואז להתחיל מסה חזקה עם SS

• פותח/ת השרשור
אז תמליץ לי אל קראטין בסביבות המרכז בתקציב 180 שקל ומה זה תוכנית FBW

אני צריך לקרוא מאמרים אני לא מבין כלום בזה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית