הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמעט חודשיים בחיטוב - עדכון

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
או קיי אז עברו כמעט חודשיים מאז שהתחלתי את החיטוב (מהראשון למרץ)
התחלתי את החיטוב אחרי מסה מאוד בעייתית ולא מסודרת כיוון שנקתעה לי באמצע כשהתגייסתי.
(כרגע אני חייל בקרייה)

נתונים:
בן 19 וחצי
1.70
76

הינה התמונות:

פרונט רפוי 85 קילו לפני חודשיים

scaled.php

פרונט רפוי מהיום בבוקר 76 קילו

scaled.php

הארות, הערות ושאר ירקות התקבלו בברכה...

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, נראה באזור ה 14% שומן.

תודה רבה, גם אני הערכתי את עצמי באזור ה-14%.

יפה מאוד גבר, יש מצב טרפזים פיגור קטן??

תודה, כן הטרפזים בפיגור קטן אבל אין לי כבר מה לעשות עם זה, הייתי עושה שראגס מסה קודמת וזה לא עזר
מסה הזאת עשיתי גם דדליפט והם עדין נשארו יחסית קטנים.

אתה תמיד מתחטב יפה. שונא אנשים כמוך!!

חח תודה, אקח את זה כמחמאה...

מחזק את לטיסימוס ילד קקה ! חח כל הכבוד על החיטוב באמת יפה !

תודה.

ז'ובניק זיין מה יקרה שתצא הביתה ב1 חחחח

חח כרגע אני מגיע כל יום ברבע ל-7 בערב ומצליח להתאמן ולשמור על כוח,
אם אני אסיים כל יום ב-1... אני פשוט אוכל לישון הרבה יותר (ולהתאושש יותר טוב).

באמת מתחטב מהר מאוד , אבל יש לדעתך שינוי שאולי לא רואים בתמונות בגוף ? כאילו מבחינת מסה קודמת כי בתהליך שהראת פעם אחרונה מהחיטוב האחרון לא נראה שאחרי החיטוב הזה יש שינוי משמעותי של עלייה בשריר או בגודל בכללי אני לא מתכוון לרדת עליך או משהו המסה שיש עליך מכובדת ביותר אבל השאלה אם חיפשת לגדול בסופו של דבר ? כי נראה שאחרי החיטוב אז לפני שהתגייסת ועכשיו אחרי החיטוב אתה נראה אותו דבר ..

• פותח/ת השרשור
באמת מתחטב מהר מאוד , אבל יש לדעתך שינוי שאולי לא רואים בתמונות בגוף ? כאילו מבחינת מסה קודמת כי בתהליך שהראת פעם אחרונה מהחיטוב האחרון לא נראה שאחרי החיטוב הזה יש שינוי משמעותי של עלייה בשריר או בגודל בכללי אני לא מתכוון לרדת עליך או משהו המסה שיש עליך מכובדת ביותר אבל השאלה אם חיפשת לגדול בסופו של דבר ? כי נראה שאחרי החיטוב אז לפני שהתגייסת ועכשיו אחרי החיטוב אתה נראה אותו דבר ..

נכון, מבחינת מסת שריר יש סיכוי שבקושי עליתי.
אך מבחינת כוח עליתי באופן משמעותי,
בדיוק לפני שנה (לאחר חודשיים של חיטוב) משקלי העבודה שלי היו נמוכים בהרבה
סתם לדוגמה בנץ פרס היה 2X5X104
היום הוא 2X5X120
כנל סקוואט, פרס, דדליפט וכו'

בהתחשב בעובדה שהמסה האחרונה שלי הייתה מאוד לא מסודרת והיה חשוב לי בעיקר לשמור על הכוח
אז עצם זה שהצלחתי להשיג בא משהו שזה עלייה משמעותית בכוח (ולא רק שמירה עליו) אז אני מרוצה.
חוץ מזה שאני לא מחפש עוד לגדול כל כך...

מגניב סתם כי היה לי נראה שאני מתבלבל או ששמת את אותם תמונות , אתה מרים את אותם משקלים על 76 קילו כמו שהיית מרים על 86 (בסוף המאסה) ? זאת הייתה המטרה לשמר את המשקלים של תקופת המסה ?

• פותח/ת השרשור
מגניב סתם כי היה לי נראה שאני מתבלבל או ששמת את אותם תמונות , אתה מרים את אותם משקלים על 76 קילו כמו שהיית מרים על 86 (בסוף המאסה) ? זאת הייתה המטרה לשמר את המשקלים של תקופת המסה ?

לא בדיוק, ירדתי קצת במשקלי העבודה אבל זה טבעי כאשר מאבדים 9 קילו ממשקל הגוף ומגיעים כבר לאחוזים בינוניים ולא גבוהים.
כשאני אומר שהמטרה שלי הייתה לשמור על כוח אני מתכוון לאורך כל תקופת המסה האחרונה בשילוב עם הגיוס שלי לצה"ל,
הפחד שלי עם הגיוס היה שאני גם אאבד מסת שריר וגם אאבד כוח, לשמחתי הצלחתי לא רק לשמור על הכוח אלא גם לעלות,
מבחינת עלייה במסת שריר התוצאה פחות מוצלחת אבל זה לא כל כך נורא מבחינתי...

שאפו
כל הכבוד רואים שאתה יודע מה אתה עושה
לאיפה התגייסת?

• פותח/ת השרשור
שאפו
כל הכבוד רואים שאתה יודע מה אתה עושה
לאיפה התגייסת?

תודה.
בהתחלה התגייסתי לחיל חימוש (חוסר מזל, יש לי קב"א 55 ודפ"ר 80 ובכל זאת נפלתי)
היה לי נורא שם, אנשים מאוד לא איכותיים וחיל זוועה, אגב הטקס שדני רץ בו עם תחתונים היה הטקס השבעה שלי.
אחרי מאמצים רבים הצלחתי לצאת משם וכרגע אני ג'ובניק בקרייה...

תודה.
היה לי נורא שם, אנשים מאוד לא איכותיים וחיל זוועה, אגב הטקס שדני רץ בו עם תחתונים היה הטקס השבעה שלי.
הצבא יכול לבאס לפעמים,למה דווקא בקרייה? קרוב לבית? אתה במודיעין שם?

מן הסתם שהוא מתחטב טוב בגלל שהוא עובד קשה ולא בגלל יכולות גנטיות מסויימות.
ישר כח מעניין מי יסיים ראשון תחיטוב... התחטבת מהר יותר ממני לבנתיים חח

תודה.
חחחחחחח מאמצים עלאק תוך חודשיים יצא משם כמו גדול כאשר אני שם כסף שעוד ממחזור שלי שלך ושל דני נמצאים שם חיילים בלי תיקווה שיושנים באוהל מחרבנים על הריצפה וחולמים על בית\להתאבד ..אפילו שזה לא עוזר

מה עם גב רגלים בטח הוספת כמה קילו שריר לשם

נערך לאחרונה:
חיטוב יפה
תקן אותי אם אני טועה זה לא נראה שממש הוספת מסה מהחיטוב הקודם.

לא יודע מה המטרות, אבל אם מאסה לדעתי חסר קצת רוחב בגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית