הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי דיאטות מפורטות בפורטל

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
עברתי על הדיאטות שיש בפורטל ועכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני שוקל 65 עכשיו עם 13% שומן אין לי מסת שריר ממש גבוה אבל אני רוצה לעשות חיטוב של 4-6 שבועות גם כדי להסתובב עם ריבועים בתקופה הקרובה וגם כדי להתחיל מסה במאזן חיובי יותר גדול ולא לפחד להראות שמן.
מה הכי התאים לי? ועם איזו דיאטה התוצאות יהיו הכי מהירות: UD2, AD, או תפריט רגילה עם 60% קארבס ויציאה לניטרלי ליומיים פעם בשבועיים ?

*אני יודע שפתחתי אשכול דומה אבל עכשיו זו שאלה יותר מדויקת פשוט רוצה להיות כבר סגור בקטע הזה ולהתחיל...
תודה

אתה יכול לנסות דיאטה עם נגיד 80-100 פחמימה ליום ולאט לאט לקצץ אותם כשתגיע ל12 ככה תתחיל דל פחמימה
אבל אם אין לך מסת שריר אין לך בשביל מה לחטב ואתה סתם תראה כמו איזה ילד מאפריקה וחבל !
עצה שלי תעשה חיטוב ל12 אחוז נגיד ותתחיל מסה שים זין על הקיץ אתה יכול להתחיל גם מסה בעדין ואז לקראת סוף הקיץ להתחיל לטחון ככה שאתה לא תהייה בלון בקיץ
אבל זאת עצה שלי תעשה עם זה מה שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה!

נירא איך ילך בכל מקרא אני מקציב לעצמי מקסימום 6 שבועות חיטוב + שבועיים ניטרלי בסוף ובהתחלה לא יותר מי זה. האמת אני עושה את זה גם כי בא לי שינוי אני כבר כמעט שנה במסה ואחרי חיטוב זה כאילו דף חדש.
אז אתה אומר לא להקשר לדיאטה מסוימת אלא פשוט לשחק עם פחממות ולהוריד בהדרגה במידת הצורך?

דיאטה עם גרעון קלורי של 500 ומכיוון שאתה באחוז שומן יחסית נמוך לא הייתי מתחיל עם כמות פחמימה גדולה אלא עם קטנה יחסית ולאט לאט לצמצם וככה אתה תהייה עם פחות נוזלים וגם החיטוב יהיה יותר בולט ויפה

דיאטה עם גרעון קלורי של 500 ומכיוון שאתה באחוז שומן יחסית נמוך לא הייתי מתחיל עם כמות פחמימה גדולה אלא עם קטנה יחסית ולאט לאט לצמצם וככה אתה תהייה עם פחות נוזלים וגם החיטוב יהיה יותר בולט ויפה

מאיפה הרעיון של לקצץ לאט בדיאטה דלת פחמימה ?

שים בבקשה קישור עם מסמך בנושא\ציטוט מספר, אני רואה את ההערה הזאת - מאיפה היא מגיעה?

לפותח האשכול דיאטת כאסח היא הפתרון המהיר לפחות על הנייר לחיטוב. ספק אם היא מומלצת - לא ישאר ממך הרבה.

• פותח/ת השרשור
מאיפה הרעיון של לקצץ לאט בדיאטה דלת פחמימה ?

שים בבקשה קישור עם מסמך בנושא\ציטוט מספר, אני רואה את ההערה הזאת - מאיפה היא מגיעה?

לפותח האשכול דיאטת כאסח היא הפתרון המהיר לפחות על הנייר לחיטוב. ספק אם היא מומלצת - לא ישאר ממך הרבה.

כלומר אני יאבד שריר בדיאטה הזאת ומכוון שאין לי הרבה אז היא לא מומלצת בשבילי?
אז משדני מציע נירא לי הכי הגיוני דווקא...במה הוא טועה?

הטענה הנכונה היא שבתחילת הדיאטה (דלת פחמימה) כדאי להיות עם פחמימה נמוכה ככל האפשר (לדבריו של לייל).

לגביי דיאטות אתה מוזמן לקרוא חומר בפורטל ולהעמיק את ידיעותיך בתחום.

• פותח/ת השרשור
הטענה הנכונה היא שבתחילת הדיאטה (דלת פחמימה) כדאי להיות עם פחמימה נמוכה ככל האפשר (לדבריו של לייל).

לגביי דיאטות אתה מוזמן לקרוא חומר בפורטל ולהעמיק את ידיעותיך בתחום.

קראתי PSMF ורשום שם שדיאטה זו דווקא שומרת על מסת השריר, אז למה היא לא מומלצת לי?
ועוד שאלה לגבי דל פחממה: בהתחלה אני רוצה להיכנס לשבועיים ניטרלי ואז להתחיל דל פחממה בגרעון קלורי שלילי (כי ככה עדיף לדעתי) אז יותר טוב להוריד בהדרגה את יחס הפחממות כשאני בניטרלי מאשר להתחיל בדל פחממה עם קפיצה דרסטית לאחוז נמוך של פחממות , פשוט כן או לא?
ומי זה לייל מקדונלד? יש לי תחושה שכל הפורום פה לומד מי הספרים שלו 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית