הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון - Dymarize

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום לכולם.

אוטוטו אוזלת לי אבקת החלבון ואני צריך לקנות חדשה.

עכשיו יש לי בעיה.. ביצעתי מספר בדיקות דם ובכולן התגלו ערכים גבוהים של כולסטרול ושל אנזימי כבד.
הרבה אמרו לי להפסיק לקחת את האבקת חלבון ולא להשתמש בזה.
אני משתמש כרגע באבקה של Dymatize, ועל הקופסא שלה כתוב שמוסיפים לה "שלושה אנזימי עיכול לספיגה מהירה".
כנראה ששם נמצאת הבעיה.. אמרו לי לא להשתמש באבקה הזאת יותר, למרות שיש לה שם ממש טוב והיא איכותית ביותר (וטעימה).

השאלה שלי היא מה האלטרנטיבות שיש לי? מישהו פה משתמש בדימטייז וגם ביצע בדיקות דם?
ISS יש בה מעט חלבון, גם לאופטימום.. ISO93 שמעתי שנפלו בבדיקות מעבדה.

האם כדאי להחליף את החברה ולהפסיק להשתמש בDYMATIZE?

צריך את עצתכם, אשמח לתגובות מכאלה שכבר ניסו את החברה והיו בבדיקות.

גם לי יצאו ערכים גבוהים בתפקודי כבד ולי זה קרה בגלל שלקחתי מינוציקלין שהיא תרופה לאקנה . זה יכול לנבוע אולי גם כי היתאמנת יום לפני הבדיקות דם
אתה יכול להחליף לאופטימום היא לא פחות טובה ולא פחות טעימה

• פותח/ת השרשור
אבל השאלה היא האם באמת יש צורך להחליף..
האנזימים הבאים: ALK.PHOSPHAT, AST,ALT יצאו לי גבוהים מהנורמה. כמו כן, התקבלו גם ערכי כולסטרול רע (LDL) גבוהים.
אני לא יודע אם זה כתוצאה מהשימוש באבקה או לא. בעיקרון אני ממש מרוצה מהאבקה של DYMATIZE, יש לה ערכים טובים והיא טעימה לי, אבל אם זה גורם לי לבעיות אני לא אמשיך להשתמש בה.. אני פשוט לא יודע אם זה בגלל זה

אין לזה שום קשר לאבקה ובטח שלא לאנזימי עיכול.
מי שאמר לך אחרת, קשקשן שרוצה לעשות כסף ולמכור לך.

אחי אני לא יודעה בדיוק על תפקודי הכבד אבל ראיתי את הבדיקת מעבדה של ISO93 ונמצא שהיא די אמינה (מוצהר על האריזה 93% חלבון ובבדיקה יצא 91.7%).

שלום לכולם.

אוטוטו אוזלת לי אבקת החלבון ואני צריך לקנות חדשה.

עכשיו יש לי בעיה.. ביצעתי מספר בדיקות דם ובכולן התגלו ערכים גבוהים של כולסטרול ושל אנזימי כבד.
הרבה אמרו לי להפסיק לקחת את האבקת חלבון ולא להשתמש בזה.
אני משתמש כרגע באבקה של Dymatize, ועל הקופסא שלה כתוב שמוסיפים לה "שלושה אנזימי עיכול לספיגה מהירה".
כנראה ששם נמצאת הבעיה.. אמרו לי לא להשתמש באבקה הזאת יותר, למרות שיש לה שם ממש טוב והיא איכותית ביותר (וטעימה).

השאלה שלי היא מה האלטרנטיבות שיש לי? מישהו פה משתמש בדימטייז וגם ביצע בדיקות דם?
ISS יש בה מעט חלבון, גם לאופטימום.. ISO93 שמעתי שנפלו בבדיקות מעבדה.

האם כדאי להחליף את החברה ולהפסיק להשתמש בDYMATIZE?

צריך את עצתכם, אשמח לתגובות מכאלה שכבר ניסו את החברה והיו בבדיקות.

דפקתי עד היום איזה 8-10 אבקות חלבון של DYMATIZE ELITE ועשיתי לפחות 2-3 בדיקות דם בתקופה הזאת וכל הבדיקות יצאו 100% אז תהיה רגוע זה לא מהאבקה.
כמו ש-EMZ אמר לך מי שאומר לך משהו אחר בטח מנסה לדחוף לך אבקה אחרת.
התוצאות שיצאו לך בבדיקה יכולות להיות מ-1000 סיבות אחרות אבל בטוח לא מהאבקה, כל החברים שלי משתמשים ב-DYMATIZE ELITE ולאף אחד אין שום בעיה בבדיקות דם.

ושוב, אין קשר בין האנזימים ששמים בתוך אבקת החלבון לבין ערכי הכבד שלך. אני ממליץ לך להפסיק בכל תוסף תזונה וללכת לעשות את בדיקות הדם שוב, במצב שאתה לא מתאמן במשך שבוע שלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית