רוב המתאמנים משחקים במחשב ?

כיום כשמשעמם קצת FIFA, NFS, COMBAT ARMS
לגבי טרוואין שמישהו הזכיר פה זה משחק דפדפן אחד המשחקים היה פעם כל היום לשבת ולחרוש עליו למרות שבעצם אין לך מה לעשות שם כל כך
הייתי אז בין המקומות ה50-100 יש לי גם תמונה של האמר נחמד

COD, Assian creed, battlefieled ,CS, Diablo ,medal of honor
god of war
החוכמה זה להיות חתיך(להיתאמן כל אחד והמטרה שלו זאת המטרה שלי)
להיות גיימר שפיץ.. אני מיתאמן ואז מיתאושש על המחשב.. זה מנוחה אז סבבה..
ולצאת למסיבות.. פאבים בנות וכו.. לשלב בין כולם זה החיים..

מבחינת סינגל פלייר כנראה, אבל אני התכוונתי למולטי וזה ללא ספק המשחק הכי מורכב, קשה ומאתגר שיצא לי לשחק אי פעם ברשת (ושיחקתי ברמות הכי גבוהות ב-cod1/2/4 ו-cs).

דווקא D2 LOD הוא מאוד חזק במולטיפלייר, אני בעיקר שיחקתי בPVP והוא דורש רפלקסים מהירים וגם חשיבה אסטרטגית, Team vs.Team בכלל דורש אסטרטגיה ושיתוף פעולה ברמה מטורפת.

אף פעם לא שיחקתי SC בשרת אבל על סמך הקמפיין של הראשון, סרטונים, וביקורת מאנשים ששיחקו בD2 וגם בSC ספק ששני המשחקים של SC מטורפים ברשת (הספורט הלאומי של קוריאה?).

רק חבל שממה שיצא לי לראות Blizzard הרסו לגמרי את הPVP בדיאבלו 3, ובכללי המשחק יהיה יותר דומה לWOW מאשר לדיאבלו 2. אבל רוב הסיכויים שאני אשחק בו בכל זאת.

סקיירים
מחקתי אותו ביחד עם הדמות שלי אולי 4 פעמים (בתקווה שזה מה שיעצור ממני לשחק בזה) וכל הזמן התקנתי שוב

האמת היא שאני לא מבין מה כ"כ טוב בסקיירים, סיימתי את כל העלילה העיקרית והכל חוץ מהגילדה של הגנבים בפעם הראשונה, יצרתי דמות חדשה ועברתי את המשימות של הTG ומשם זה כבר ניהיה ממש משעמם. מה כבר יש לעשות אחרי שעשית את כל הדברים המעניינים?

נערך לאחרונה:
דווקא D2 LOD הוא מאוד חזק במולטיפלייר, אני בעיקר שיחקתי בPVP והוא דורש רפלקסים מהירים וגם חשיבה אסטרטגית, Team vs.Team בכלל דורש אסטרטגיה ושיתוף פעולה ברמה מטורפת.

אף פעם לא שיחקתי SC בשרת אבל על סמך הקמפיין של הראשון, סרטונים, וביקורת מאנשים ששיחקו בD2 וגם בSC ספק ששני המשחקים של SC מטורפים ברשת (הספורט הלאומי של קוריאה?).

רק חבל שממה שיצא לי לראות Blizzard הרסו לגמרי את הPVP בדיאבלו 3, ובכללי המשחק יהיה יותר דומה לWOW מאשר לדיאבלו 2. אבל רוב הסיכויים שאני אשחק בו בכל זאת.

האמת היא שאני לא מבין מה כ"כ טוב בסקיירים, סיימתי את כל העלילה העיקרית והכל חוץ מהגילדה של הגנבים בפעם הראשונה, יצרתי דמות חדשה ועברתי את המשימות של הTG ומשם זה כבר ניהיה ממש משעמם. מה כבר יש לעשות אחרי שעשית את כל הדברים המעניינים?

את האמת שאני לא סיימתי בכלל את הקווסט הראשי אני אוהב יותר סתם "להסתובב" בעולם ולמצוא מקומות חדשים וחפצים. למרות שכן, מהר מאוד יחסית הוא חוזר על עצמו גם מבחינת סוגים של מקומות, וגם משימות דומות.

את האמת אם כבר משחקי תפקידים המשחק הכי טוב ששיחקתי היה דרגון אייג' (הראשון כמובן)

אגב מישהו שיחק כאן בבאלדורס גייט?

את האמת שאני לא סיימתי בכלל את הקווסט הראשי אני אוהב יותר סתם "להסתובב" בעולם ולמצוא מקומות חדשים וחפצים. למרות שכן, מהר מאוד יחסית הוא חוזר על עצמו גם מבחינת סוגים של מקומות, וגם משימות דומות.

את האמת אם כבר משחקי תפקידים המשחק הכי טוב ששיחקתי היה דרגון אייג' (הראשון כמובן)

אגב מישהו שיחק כאן בבאלדורס גייט?

סיימתי את DAO לא מזמן, הוא באמת מצויין. אני ממליץ לך גם על Mass Effect, זה RPG/יריות בגוף שלישי. העלילה של הראשון היא הכי טובה מבין כל המשחקים שיצא לי לעבור, גם השני והשלישי הם טובים (בעיקר השלישי, למרות שהסיום מאוד מאכזב) אבל הצד של היריות יותר מורגש בהם. עדיין העלילה בסדרה של מאס אפקט מתעלה על כל המשחקים ששיחקתי בהם למרות הסיום המאכזב, בכל זאת אני מקווה שהם יוציאו תוכן להורדה שישנה את הסוף (המון שחקנים מתלוננים על הסיום).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית