עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיחקתי און אוף החל מ-1.3 ובצורה רצינית ב-1.5/1.6.
הזכרת לי נשכחות, מוניטין:161bd:
יש יותר טוב מ NBA 2K 12
ב360?
לא הבנתילא רק הוא כולם משחקים בזה לדור
יש יותר טוב מ NBA 2K 12
ב360?
איפה הימים הטובים של 1.5 עם The All Seeing Eye?
אחחח...
מבחינת סינגל פלייר כנראה, אבל אני התכוונתי למולטי וזה ללא ספק המשחק הכי מורכב, קשה ומאתגר שיצא לי לשחק אי פעם ברשת (ושיחקתי ברמות הכי גבוהות ב-cod1/2/4 ו-cs).
סקיירים
מחקתי אותו ביחד עם הדמות שלי אולי 4 פעמים (בתקווה שזה מה שיעצור ממני לשחק בזה) וכל הזמן התקנתי שוב
מאז שסגרו את 1.5 לא שיחקתי יותר במשחקי מחשב (חוץ מ COD פעם בשנה, וגם את זה הפסקתי כבר בשנה האחרונה, זה פשוט לא מעניין - הכל אותו הדבר).איפה הימים הטובים של 1.5 עם The All Seeing Eye?
אחחח...
דווקא D2 LOD הוא מאוד חזק במולטיפלייר, אני בעיקר שיחקתי בPVP והוא דורש רפלקסים מהירים וגם חשיבה אסטרטגית, Team vs.Team בכלל דורש אסטרטגיה ושיתוף פעולה ברמה מטורפת.
אף פעם לא שיחקתי SC בשרת אבל על סמך הקמפיין של הראשון, סרטונים, וביקורת מאנשים ששיחקו בD2 וגם בSC ספק ששני המשחקים של SC מטורפים ברשת (הספורט הלאומי של קוריאה?).
רק חבל שממה שיצא לי לראות Blizzard הרסו לגמרי את הPVP בדיאבלו 3, ובכללי המשחק יהיה יותר דומה לWOW מאשר לדיאבלו 2. אבל רוב הסיכויים שאני אשחק בו בכל זאת.
האמת היא שאני לא מבין מה כ"כ טוב בסקיירים, סיימתי את כל העלילה העיקרית והכל חוץ מהגילדה של הגנבים בפעם הראשונה, יצרתי דמות חדשה ועברתי את המשימות של הTG ומשם זה כבר ניהיה ממש משעמם. מה כבר יש לעשות אחרי שעשית את כל הדברים המעניינים?
את האמת שאני לא סיימתי בכלל את הקווסט הראשי אני אוהב יותר סתם "להסתובב" בעולם ולמצוא מקומות חדשים וחפצים. למרות שכן, מהר מאוד יחסית הוא חוזר על עצמו גם מבחינת סוגים של מקומות, וגם משימות דומות.
את האמת אם כבר משחקי תפקידים המשחק הכי טוב ששיחקתי היה דרגון אייג' (הראשון כמובן)
אגב מישהו שיחק כאן בבאלדורס גייט?