הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוב המתאמנים משחקים במחשב ?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
שמתי לב לתופעה שהמון מתאמנים בגילים צעירים [30-] למרות שאני מכיר כמה שעברו ממזמן את ה30 משחקים במשחקי מחשב מה גם אתם פה כאלה ?!😳

אני הייתי ילד שמן וחרשן שישב 12 שעות ביום על המחשב בלי גרם שריר ועם הרבה גרם שומן בגיל 15 הפסקתי לגמרי עם המשחקי מחשב.

זה כאילו מוזר לשחק במחשב מדי פעם?

למרות שעכשיו אני משחק רק ב360, אבל מקווה שדיאבלו 3 יהיה טוב.

מה הקשר בין משחקי מחשב ואימונים? מי שרוצה משחק גם לי יש רד אלרט 2 שאני פותח כשמשעמם לי

sc2, חנונים לשלטון!

שיחקתי בו והוא באמת מעולה, אבל אין כמו דיאבלו. כשהראשון יצא בשנת 96 (הייתי בן 15) ביליתי חודשים מול המחשב בשיפור הדמות שלי ובחיפוש אחרי King's sword of Haste, בסוף השגתי אותה 😃

סקיירים
מחקתי אותו ביחד עם הדמות שלי אולי 4 פעמים (בתקווה שזה מה שיעצור ממני לשחק בזה) וכל הזמן התקנתי שוב

שיחקתי בו והוא באמת מעולה, אבל אין כמו דיאבלו. כשהראשון יצא בשנת 96 (הייתי בן 15) ביליתי חודשים מול המחשב בשיפור הדמות שלי ובחיפוש אחרי King's sword of Haste, בסוף השגתי אותה 😃
חחח איך יש לך זמן לשחק עם הלימודים והכל.
האמת שהייתי מת לשחק במחשב, מעולם לא הצלחתי.

מבחינת סינגל פלייר כנראה, אבל אני התכוונתי למולטי וזה ללא ספק המשחק הכי מורכב, קשה ומאתגר שיצא לי לשחק אי פעם ברשת (ושיחקתי ברמות הכי גבוהות ב-cod1/2/4 ו-cs).

חחח איך יש לך זמן לשחק עם הלימודים והכל.
האמת שהייתי מת לשחק במחשב, מעולם לא הצלחתי.

למרות שאני מתאמן בטכניון, סיימתי ללמוד ב2008 (כל מי שמתאמן שם הוא או לומד בטכניון או בוגר טכניון), כיום אני רק עובד אז בתקופות לא לחוצות יש הרבה זמן פנוי.
בזמן הלימודים לצערי לא שיחקתי הרבה בגלל שבאמת לא היה יותר מדי זמן פנוי, הבעיה בזמן הלימודים גם שתמיד יש לך יסורי מצפון כשאתה מבלה - תמיד יש לך את הקול הפנימי בראש שאומר לך "אתה צריך ללמוד, למה אתה מבזבז את הזמן שלך, בסוף שוב תעשה לילה לבן ותלך לפישבך בכפכפים בשבע בבוקר כשאוספים את התרגילים בשמונה".

נערך לאחרונה:
We do not stop playing because we grow old.
We grow old because we stop playing.

המשחק האחרון ששיחקתי היה טרוויאן, אחד המשחקים הכי ממכרים והמעניינים שאני מכיר.

NFS
RAGE
KILL-ZONE
CALL OF DUTY
CRYSIS
תאמת כבר איזה שנה שלא שיחקתי שאני חושב על זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית