הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוב המתאמנים משחקים במחשב ?

משחקים מעולים! על Planescape: Torment אפילו כתבתי סיקור כשהוא יצא (ב-Wiz, אם מישהו מכיר/זוכר).

לא, קנית את המשחק - אתה יכול לשחק עם כל העולם.

אנשים התלוננו שהקושי בבטא היה קל מדי אז המפתחים הודיעו שהמערכה הראשונה של המשחק אמורה להיות Tutorial לCasual Gamers, בנוסף - רק 30% מהפריטים זמינים ברמת Normal (השאר נמצאים בNightmare, Hell והרמה החדשה לדרגה המקסימלית (60) - Inferno!)
נשמע לא רע, גם בדיאבלו 2 יש את ההגבלה לITEM LEVEL בין רמות הקושי, אבל זה קשור ישירות לרמה של המפלצת. אם הבנתי אותך נכון אז המנגנון ב3 יהיה מבוסס על אותו עיקרון, לא?

הייתי שחקן CS ותיק, מ1.3-1.6 ואז הפסקתי, היום אני חזק מאוד בCOD MW3 (פלייסטיישן) במולטיפלייר, זה הדבר היחידי שאיכשהו מזכיר לי את הCS מי שברמה גבוהה מוזמן להוסיף אותי ולשחק עם \נגד הקלאן שלי.

נשמע לא רע, גם בדיאבלו 2 יש את ההגבלה לITEM LEVEL בין רמות הקושי, אבל זה קשור ישירות לרמה של המפלצת. אם הבנתי אותך נכון אז המנגנון ב3 יהיה מבוסס על אותו עיקרון, לא?

בדיוק, ברמת Inferno לדוגמא המפלצות מתחילות בדרגה 61 (כשאתה כאמור חסום בדרגה 60), יש בבליזארד רשימה חלקית של הפריטים המיוחדים לפי סוג - הם ממש השקיעו במשחק הזה.

שיחקתי CS:SOURCE לפחות 5 שנים עוד מהגרסה הראשונית הפרוצה...
חח את האמת משחקי רשת זה דבר בעייתי וממכר בצורה לא נורמלית...
אני מאמין שאפשר לזקוף לזכותו של המשחק עלייה של 20 קילו מבמבות ליד המחשב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית