הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית אבקת חלבון אופטימום

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
בפעם האחרונה באמת אני ישאל את השאלה הזאת אבל אני צריך את הייעוץ שלכם ודעתכם !
אני רוצה לקנות אבקת חלבון לימים שאני חוזר מאוחר וכאלה ולא בא לי לדחוף טונה במים ב11 בלילה או אחרי אימון שמסתיים מאוחר בא לי משהו מתוק!
אז איזה אבקת חלבון אתה אומרים הכי טעימה שיש לאופטימום גם עם חלב לא משנה לי
1.אקסטרים שוקולד
2.בננה
3.שוקולד לבן [אשמח אם מישהו יביא לי ספציפית עליו]
אלה הטעמים שחשבתי עליהם מה אתה אומרים .
אגב לא להציע קרמל טופי פאדג למה יש לי אותו ואני ממש לא אוהב אותו

אם תקח אבקת חלבון בשייק זה יעלה לך את אחוז הנוזלים בגוף ותרצה פיפי כל הלילה תצטרך לקום מהמיטה.
אבל אם תאכל טונה זה ללא נוזלים אז תישן חזק

• פותח/ת השרשור
זה לא מה ששאלתי אחי יש פעמים שאני שותה גם ליטר לפני השינה ואני קם אולי פעם אחת לפיפי וגם זה לא תמיד אז זה לא מה שמדאיג אותי
יש מישהו שמוכן לתת לי עמה לגבי הטעמים ?

טעם זה משהו אינדיבידואלי. מה שטעים עבור אחד, לא טעים עבור אחר ומכיוון שזה החיך שלך, רק אתה תוכל לענות על זה. מנסיון אישי, גם אם נפלת על טעם לא טוב, כמה "נורא" הוא כבר יכול להיות? מסיימים את החבילה ובפעם הבאה קונים טעם אחר.

שוקולד לבן אמרו לי מדהים
ממליץ מאוד על החברה על אף שהיא טיפה יקרה היא תמיד מתערבבת טוב ויש לה טעם נהדר

השוקולד לבן היה סיוטטטט אני לא צוחק..
קניתי אותו והצטערתי על כל סקופ וסקופ שלקחתי, ניסיתי אותו עם מים בלבד ככה שאני לא יודע וניסיתי אותו גם בתור ערבוב עם כל מיני יוגורטים ושיבולת שועל כדי לשפר את הטעם וזה היה נחמד.
אבל ככה לשייק זה היה נורא.
מה שאהבתי זה האקסטרים מילק, קרם עוגיות, קרמל טופי פאדג'
ובננה לא ניסיתי ככה שאני לא יודע(לא מושך אותי הטעם הזה, קניתי אותו פעם בדימטייז ולא אהבתי)

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות חברים יש מצב אני יקנה חבילה של חלבון וגם חבר שלי ואז נעשה שאני ייתן לו חצי והוא ייתן לי חצי וככה יהיה לשנינו שתי טעמים!
אם למישהו יש עוד חוות דעת על אבקות שהוא טעם ומאוד אהב אפילו לא מהשלוש שציינתי למעלה אשמח לשמוע !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית