עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Arachidonic Acid (40% In A Proprietary Fatty Acid/oil Blend), 6-OXO® (4-Etioallocholen-3, 6, 17-Trione), DHEA, 20-Hydroxy-
תראה יש אחלה תגובות ב -BB על המוצר אבל לא היתי הולך עליו בגלל ה DHEA.
הזמנתי את הנובדקס שלהם 2 חבילות, אעדכן אחרי השימוש.
אלו לא סוגים של פרוהורמונים?
NOVODEX אמור להיות AI; כלומר מפחית הפיכת טסט' לאסטרוגן, מה שאמור לגרום לעליה בטסט החופשי. כבר היינו בסיפור דומה כאן..
יש לגספרי נטיה לתת שמות למוצרים שלו לפי התרופה/סטרואיד שהיא מתיימרת לחקות באופן חוקי. (נולבדקס במקרה הזה). ניסיתי את זה, וזה לא עשה לי כלום. טוב, כלום זה מוגזם. נגיד, שום דבר..
גם אצלנו 🤡לפי המינון המומלץ. שבועיים. כל הדברים האלה זה בזבוז כסף נוראי, ויש עשרות מוצרים שמתיימרים לעשות אותו הדבר. קח "חומרים" בסייקל חלש שיגרום למשינהד להתגלגל מצחוק, וזה יהיה יותר אפקטיבי ויותר זול.
מצד שני, קח בחשבון את הגיל שלי, ודברים שאמורים לשנות את מה שקורה לטסט' שלי, עובדים עם פחות חומר גלם. בפורומים בעולם מדווחים שיש בזה תועלת. אבל שוב, קשה לדעת, כי יש הרבה מאד מושתלים בכל האתרים הראשיים.
מישל, אני מתפלא עליך, לא חבל להוציא כסף על שטויות? באמת כל הטסט בוסטרים האלו הם סתם חרטא.
ה-הלודרול לא מה שהיה פעם, הם שינו לו את הפורמולה כי הFDA רצו להוציא אותו מחוץ לחוק, אז היום ה-הלודרול דיי סתמי ולא חזק כמו הקודם.
לא חסר חיקויים שלהם בשוק, שזה בעצם החומר המקורי בשם אחר. בכל מקרה עדיף ללכת על הדבר האמיתי מאשר סתם פרו-הורמונים/פרו-סטרואידים.
אז לא שווה לנסות את הה-הלודרול ?
מישל, אני מתפלא עליך, לא חבל להוציא כסף על שטויות? באמת כל הטסט בוסטרים האלו הם סתם חרטא.
ה-הלודרול לא מה שהיה פעם, הם שינו לו את הפורמולה כי הFDA רצו להוציא אותו מחוץ לחוק, אז היום ה-הלודרול דיי סתמי ולא חזק כמו הקודם.
לא חסר חיקויים שלהם בשוק, שזה בעצם החומר המקורי בשם אחר. בכל מקרה עדיף ללכת על הדבר האמיתי מאשר סתם פרו-הורמונים/פרו-סטרואידים.