הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהוא מכיר ? Gaspari Nutrition Halodrol

• פותח/ת השרשור kozaman
  • פורסם בתאריך
Arachidonic Acid (40% In A Proprietary Fatty Acid/oil Blend), 6-OXO® (4-Etioallocholen-3, 6, 17-Trione), DHEA, 20-Hydroxy-

תראה יש אחלה תגובות ב -BB על המוצר אבל לא היתי הולך עליו בגלל ה DHEA.
הזמנתי את הנובדקס שלהם 2 חבילות, אעדכן אחרי השימוש.

• פותח/ת השרשור
Arachidonic Acid (40% In A Proprietary Fatty Acid/oil Blend), 6-OXO® (4-Etioallocholen-3, 6, 17-Trione), DHEA, 20-Hydroxy-

תראה יש אחלה תגובות ב -BB על המוצר אבל לא היתי הולך עליו בגלל ה DHEA.
הזמנתי את הנובדקס שלהם 2 חבילות, אעדכן אחרי השימוש.

אתה יודע מה המינון של DHEA ?

בכל מקרה התכוונת ל-Novedex XT ? גם עליו רציתי תגובות אבל במוצר הראשון קיבלתי יותר המלצות

לא התעניינתי במוצר הזה ספציפית,אבל בזמנו קראתי ביקורות טובות על כל מני מוצרים שלהם כולל פרו הורמונים בכל מני פורומים בחול ושמעתי מאנשים.

סה"כ חברה טובה שהולכת חזק

NOVODEX אמור להיות AI; כלומר מפחית הפיכת טסט' לאסטרוגן, מה שאמור לגרום לעליה בטסט החופשי. כבר היינו בסיפור דומה כאן..
יש לגספרי נטיה לתת שמות למוצרים שלו לפי התרופה/סטרואיד שהיא מתיימרת לחקות באופן חוקי. (נולבדקס במקרה הזה). ניסיתי את זה, וזה לא עשה לי כלום. טוב, כלום זה מוגזם. נגיד, שום דבר..

NOVODEX אמור להיות AI; כלומר מפחית הפיכת טסט' לאסטרוגן, מה שאמור לגרום לעליה בטסט החופשי. כבר היינו בסיפור דומה כאן..
יש לגספרי נטיה לתת שמות למוצרים שלו לפי התרופה/סטרואיד שהיא מתיימרת לחקות באופן חוקי. (נולבדקס במקרה הזה). ניסיתי את זה, וזה לא עשה לי כלום. טוב, כלום זה מוגזם. נגיד, שום דבר..

חחח כמה כדורים לקחת ביום ולאיזה תקופה ?

לפי המינון המומלץ. שבועיים. כל הדברים האלה זה בזבוז כסף נוראי, ויש עשרות מוצרים שמתיימרים לעשות אותו הדבר. קח "חומרים" בסייקל חלש שיגרום למשינהד להתגלגל מצחוק, וזה יהיה יותר אפקטיבי ויותר זול.

מצד שני, קח בחשבון את הגיל שלי, ודברים שאמורים לשנות את מה שקורה לטסט' שלי, עובדים עם פחות חומר גלם. בפורומים בעולם מדווחים שיש בזה תועלת. אבל שוב, קשה לדעת, כי יש הרבה מאד מושתלים בכל האתרים הראשיים.

נערך לאחרונה:
לפי המינון המומלץ. שבועיים. כל הדברים האלה זה בזבוז כסף נוראי, ויש עשרות מוצרים שמתיימרים לעשות אותו הדבר. קח "חומרים" בסייקל חלש שיגרום למשינהד להתגלגל מצחוק, וזה יהיה יותר אפקטיבי ויותר זול.

מצד שני, קח בחשבון את הגיל שלי, ודברים שאמורים לשנות את מה שקורה לטסט' שלי, עובדים עם פחות חומר גלם. בפורומים בעולם מדווחים שיש בזה תועלת. אבל שוב, קשה לדעת, כי יש הרבה מאד מושתלים בכל האתרים הראשיים.
גם אצלנו 🤡

LBS, ענקי הגמדייה:jester:
נ.ב. נתקלתי במחקר שבו עשו ניסוי, ונתנו לאנשים ארימידקס אמיתי (AI) לתקופה, ובסופה לא התגלה כל הבדל בLBM, כמות השומן... כלום. כך שלא הייתי בונה על חיקוי חוקי חלש, שיעשה משהו.

נערך לאחרונה:
מישל, אני מתפלא עליך, לא חבל להוציא כסף על שטויות? באמת כל הטסט בוסטרים האלו הם סתם חרטא.
ה-הלודרול לא מה שהיה פעם, הם שינו לו את הפורמולה כי הFDA רצו להוציא אותו מחוץ לחוק, אז היום ה-הלודרול דיי סתמי ולא חזק כמו הקודם.

לא חסר חיקויים שלהם בשוק, שזה בעצם החומר המקורי בשם אחר. בכל מקרה עדיף ללכת על הדבר האמיתי מאשר סתם פרו-הורמונים/פרו-סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
מישל, אני מתפלא עליך, לא חבל להוציא כסף על שטויות? באמת כל הטסט בוסטרים האלו הם סתם חרטא.
ה-הלודרול לא מה שהיה פעם, הם שינו לו את הפורמולה כי הFDA רצו להוציא אותו מחוץ לחוק, אז היום ה-הלודרול דיי סתמי ולא חזק כמו הקודם.

לא חסר חיקויים שלהם בשוק, שזה בעצם החומר המקורי בשם אחר. בכל מקרה עדיף ללכת על הדבר האמיתי מאשר סתם פרו-הורמונים/פרו-סטרואידים.

אז לא שווה לנסות את הה-הלודרול ?

מממ בגדול אני מסכים למרות של טיבויולוס טצרצריס הוכח יעיל בתקופה של לפני ה PCT הוא עובד בדומה ל HCG בקטע של שיחזור רמות ה LH בגוף כך שאפשר להשתמש בו במקום HCG יש להשתמש גם כמו HCG וזה אומר לסיים את השימוש לפני סיום הסייקל

בגדול שימוש בטריביולוס לבד לא יניב תוצאות יוצאות מן הכלל ויש להשתמש בו בסירקולציה

איפה ראית שמשהו כזה הוכח על טריבולוס? ממה שראיתי, הפעולה היחידה שלו היא להגביר את החשק המיני, וגם זה רק ע"י הגברת הרגישות של האיזור הרלוונטי במח, ולא ע"י הגברת ייצור טסט'.

זה היה אכזרי, .Dvd חוץ מזה, עכשיו, נראה לי, MH עלה על הדרך התזונתית הנכונה. באמת שזה לא משהו ש 300-400 גרם חלבון ביום לא יפתרו..

MH, זה לא עשה לך כלום כי אתה עדיין בגיל שבו הכל די מוצף: המחוג כבר על 10, לאן תסובב אותו? אצלי זה יוצר שינוי קל. מן הסתם, V או C יוכיח משתלם יותר, כשאגיע לגיל שצריך להתחיל.. |אייקון של קשיש|

לגבי הטריבולוס לא עשה לי כלום חוק מגראפסים באימון של ג'לטין(6 כדורים במכה לפני אימון) בעעע
חצי נחמה שזה עולה גרושים בחול.
למישל אתה מפתיעה אותי חלאס להתעסק בקקי תקנה אוראל טורינובול \אנאבר סטרואידים אוראלים חלשים ואיכותיים לפחות מזה תראה משהו מאשר כול הכסף שאתה זורק על השטויות האלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית