הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך ניתן למנוע ריח רע מהשייקר ? [כותרת ערוכה]

• פותח/ת השרשור Dii1NN
  • פורסם בתאריך

Dii1NN

משתמש מתחיל
150
1
נק' מוניטין:
1
150
1
ספורטן
שלום לכולם

היום רציתי לשתות שייק חלבון פתחתי את השייקר והיה ריח מסריח אחושרמוטה
;maeq

יש למישהו סוג של המלצות איך לגרום שלא היה ריח מסריח ??😃😃

פעם בכמה זמן אני משרה אותו במים עם אקונומיקה כדי להוציא את הריח. בלית ברירה לפעמים השייקר נשאר ברכב אחרי השימוש ויוצא ממנו ריח של מוות מרוכז, אז נדרשים צעדים דרסטיים שכאלה.

כן אחי גם אם תשאיר מים בתוך בקבוק סגור לכמה ימים, עדיין יהיה ריח מסריח. מנקים אחרי השימוש ואם לא יצא לך,
אז שמע סתום תאף, פתח את הצופציק, שים סבון כלים, טיפה מים, סגור, תערבב קצת ותפתח אחרי כמה דקות, מוריד לו את כל הריח המסריח.

השייקר שלי תמיד מונח לייבוש מעל הכיור, אני לא לוקח אותו איתי לחד"כ (למה בעצם לקחת אותו?)

כי זה מגניב להוסיף מים, לנער ולשתות כמו בילדר אמיתי מול כולם.

חח בידיוק מה שהיה לי היום כך 400-500 מיל מים שים סבון סגור תשייקר ותתחיל לנער אחרי 20-30 שניות שפוך תמים ותשטוף תסבון. השייקר יוצא כמו חדש.

אפשר אפילו לשפשף את הסבון כלים עם המצאה חדשה יחסית---הסקווצ'

לא יודע, אם זה עובד על צלחות וכוסות אולי זה יעבוד גם על השייקר

מה העניין? סתם רצית לשאול משהו??

אתה חייב לקחת אותו למכון ,יש טווח של 15 דקות ו23 שניות לשתות חלבון \לאכול טונה וזה.
אם לא חצי אימון הולך לפח!!!!!

אתה חייב לקחת אותו למכון ,יש טווח של 15 דקות ו23 שניות לשתות חלבון \לאכול טונה וזה.
אם לא חצי אימון הולך לפח!!!!!
חחחחח זה בדיוק מזכיר לי שיש אחד שרוט אצלנו בחדר כושר, שאוכל טונה במלתחות ואז נכנס להתקלח כל פעם. ואיזה ריח הוא עושה שם סעממק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית