שלום, הייתי מתאמן לפני הצבא, עכשיו אחרי שהשתחררתי (סוף סוף 🤩) חזרתי להתאמן.
אני מאתמן כבר משהו כמו שלושה חודשים בתוכנית ABC.
גובה 1.80 משקל 72. אחוז שומן די נמוך. מטרת האימון היא להגדיל מסת שריר ולהתנפח, אך בו בזמן לא לעלות כל כך אחוזי שומן (אפשרי?)
אני מרגיש שדי מיציתי את התוכנית, אבל במכון כושר המאמנים ה:bananaparty: אמרו שאין לאן להתקדם וזאת התוכנית האידיאלית.
התוכנית שלי הולכת ככה:
A: גב - 4 תרגילים של 8,8,6,6
יד קדמית - 3 תרגילים של 8,8,6,6
B: חזה - 4 תרגילים של 8,8,6,6
יד אחורית - 3 תרגילים של 8,8,6,6
C: כתפיים - 4 תרגילים של 8,8,6,6
ואימון רגליים
בקשר לתזונה, אני שומר על מאזן קלורי חיבוי בקטנה, ועולה בערך 1-2 קילו בחודש, מכניס מספיק חלבון ופחממות ואוכל מסודר 4 ארוחות ביום + חלבון ופחממה אחרי אימון. כמו שאמרתי אני על אחוז שומן נמוך והייתי רוצה לשמור עליו.
לאיזו תוכנית אתם ממליצים לעבור? ראיתי תוכניות של ABCD וABCDE שנראו מעניינות, שווה לנסות אותן?
איזה מבנה של תוכנית אתם ממליצים?
תודה רבה רבה
אני מאתמן כבר משהו כמו שלושה חודשים בתוכנית ABC.
גובה 1.80 משקל 72. אחוז שומן די נמוך. מטרת האימון היא להגדיל מסת שריר ולהתנפח, אך בו בזמן לא לעלות כל כך אחוזי שומן (אפשרי?)
אני מרגיש שדי מיציתי את התוכנית, אבל במכון כושר המאמנים ה:bananaparty: אמרו שאין לאן להתקדם וזאת התוכנית האידיאלית.
התוכנית שלי הולכת ככה:
A: גב - 4 תרגילים של 8,8,6,6
יד קדמית - 3 תרגילים של 8,8,6,6
B: חזה - 4 תרגילים של 8,8,6,6
יד אחורית - 3 תרגילים של 8,8,6,6
C: כתפיים - 4 תרגילים של 8,8,6,6
ואימון רגליים
בקשר לתזונה, אני שומר על מאזן קלורי חיבוי בקטנה, ועולה בערך 1-2 קילו בחודש, מכניס מספיק חלבון ופחממות ואוכל מסודר 4 ארוחות ביום + חלבון ופחממה אחרי אימון. כמו שאמרתי אני על אחוז שומן נמוך והייתי רוצה לשמור עליו.
לאיזו תוכנית אתם ממליצים לעבור? ראיתי תוכניות של ABCD וABCDE שנראו מעניינות, שווה לנסות אותן?
איזה מבנה של תוכנית אתם ממליצים?
תודה רבה רבה