הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאיזו תוכנית להתקדם מABC?

• פותח/ת השרשור bubbi
  • פורסם בתאריך

bubbi

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
0
153
0
שלום, הייתי מתאמן לפני הצבא, עכשיו אחרי שהשתחררתי (סוף סוף 🤩) חזרתי להתאמן.
אני מאתמן כבר משהו כמו שלושה חודשים בתוכנית ABC.
גובה 1.80 משקל 72. אחוז שומן די נמוך. מטרת האימון היא להגדיל מסת שריר ולהתנפח, אך בו בזמן לא לעלות כל כך אחוזי שומן (אפשרי?)
אני מרגיש שדי מיציתי את התוכנית, אבל במכון כושר המאמנים ה:bananaparty: אמרו שאין לאן להתקדם וזאת התוכנית האידיאלית.
התוכנית שלי הולכת ככה:
A: גב - 4 תרגילים של 8,8,6,6
יד קדמית - 3 תרגילים של 8,8,6,6
B: חזה - 4 תרגילים של 8,8,6,6
יד אחורית - 3 תרגילים של 8,8,6,6
C: כתפיים - 4 תרגילים של 8,8,6,6
ואימון רגליים

בקשר לתזונה, אני שומר על מאזן קלורי חיבוי בקטנה, ועולה בערך 1-2 קילו בחודש, מכניס מספיק חלבון ופחממות ואוכל מסודר 4 ארוחות ביום + חלבון ופחממה אחרי אימון. כמו שאמרתי אני על אחוז שומן נמוך והייתי רוצה לשמור עליו.

לאיזו תוכנית אתם ממליצים לעבור? ראיתי תוכניות של ABCD וABCDE שנראו מעניינות, שווה לנסות אותן?
איזה מבנה של תוכנית אתם ממליצים?

תודה רבה רבה

מחזק את הבחור שמעליי.
אתה מוזמן לפתוח לוג בפורום לשאול שאלות להעלות סרטונים ולקבל טיפים.
בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
אני מכיר את התוכנית, קראתי עכשיו עוד קצת והתוכנית לא מתאימה לי.
יש אפשרויות נוספות?

חוץ מזה אפשר לדעת למה המלצתם לי עליה?

מה משקלי העבודה שלך ב"ארבעת הגדולים" (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס ופרס)?

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שהיא לא מתאימה לך?
איפה שאני מתאמן אין לי אפשרות לעשות דדליפט, פרס וכו' וסקוואט אפשר רק בסמית'.
חוץ מזה, הייתי רוצה להשאר במתכונת אימונים הזאת, עבודה על יד קידמית/אחורית, לפצל קבוצות שרירים שונות, עבודה על יותר תרגלים באשר בSS.
למרות ה70 וקצת קילו שלי, יש עלי מסת שריר טובה ואני לא ממש מתאמן מתחיל(כרגע מתאמן כ5 חודשים ברצף, לפני הצבא התאמנתי וגם בצבא לא בדיוק ישבתי רגל על רגל).
זה לא שאני לא רואה תוצאות, פשוט חשבתי שאולי יש אפשרות ליעל את העבודה שלי -
להוסיף/להוריד מספר תרגילים/סטים/חזרות, אולי להוסיף אימון נוסף בשביל להגביר את האינטנסיביות בכל אימון או משהו בסגנון...
זאת בעצם השאלה שלי ^
המתאמנים היותר וותיקים פה, באיזה תוכנית אתם מתאמנים?

תודה!

אתה תשאר מתאמן מתחיל גם אם תמשיך להתאמן עוד שנה באותה השיטה כמו שאתה מתאמן עכשיו.
סה"כ אתה אומר שקראת קצת על התוכנית וישר שללת אותה.
אם חוסר הציוד היא הסיבה היחידה שהתוכנית לא מתאימה לך בגללה, תנסה לעבור לחדר כושר אחר, זה שווה את הזמן שאתה מבזבז.
מה אני אגיד לך, אף אחד מהמתאמנים "היותר ותיקים" כאן לא ימליץ לך על משהו אחר.
אין קיצורי דרך, אם יש לך דרך להתחזק ולהשתפר במשקלים מאימון לאימון-תנצל אותה כמה שאפשר ואז תעשה מה מתאים לך כשמתחיל כבר לא תיהיה.
אם אתה מעדיף להמשיך לטחון מים ולשכנע את עצמך שאתה "סוס" כי אתה מפמפם ידיים, אין לי מה להגיד לך.
בהצלחה.😃

אתה תשאר מתאמן מתחיל גם אם תמשיך להתאמן עוד שנה באותה השיטה כמו שאתה מתאמן עכשיו.
סה"כ אתה אומר שקראת קצת על התוכנית וישר שללת אותה.
אם חוסר הציוד היא הסיבה היחידה שהתוכנית לא מתאימה לך בגללה, תנסה לעבור לחדר כושר אחר, זה שווה את הזמן שאתה מבזבז.
מה אני אגיד לך, אף אחד מהמתאמנים "היותר ותיקים" כאן לא ימליץ לך על משהו אחר.
אין קיצורי דרך, אם יש לך דרך להתחזק ולהשתפר במשקלים מאימון לאימון-תנצל אותה כמה שאפשר ואז תעשה מה מתאים לך כשמתחיל כבר לא תיהיה.
אם אתה מעדיף להמשיך לטחון מים ולשכנע את עצמך שאתה "סוס" כי אתה מפמפם ידיים, אין לי מה להגיד לך.
בהצלחה.😃

מילה במילה
אתה נחשב מתאמן מתחיל לכל דבר.
תכנית SS או 5X5 יהיו מצוינות בשבילך וגם בהמשך שתתקדם יותר במשקלים הם עדיין יתאימו לך
תקפיד לאכול פחמימה שומן וחלבון לפי הנדרש מעל הנייטרלי היומי ותראה שאתה משתפר פלאים

סליחה על שאלה לא קשורה: מה זה לוג אימונים? איך אני פותח אחד כזה?

ולפותח הפוסט: תקשיב לכל מילה של החברה פה, תקרא מאמרים בפורטל והכי חשוב תנסה לפחות אימון אחד בסגנון שממליצים לך פה. 4 שנים התאמנתי AB/ABC בלבד עם כל הדרופסטים ושיפועים וזוויות וטכניקות למיניהם. לא מזמן עשיתי אימון כוח ראשון שלי - אני מרגיש כאילו התחלתי להתאמן רק עכשיו! מצד אחד חבל לי שאלכו לי 4 שנים של אימונים על להסתכל על הורידים שלי במראה במקום באמת לראות תוצאות ומצד שני אני שמח שלפחות עכשיו נפתח לי הראש והתחלתי להתאמן כמו שצריך.קיצר, ההמלצה שלי תבוא עם ראש פתוח!

בעמוד הראשי של הפורום יש נושא שנקרא לוג אימונים ותזונה.
זה נועד כדי שמשתמשים יפתחו שם נושא שמטרתו לפרסם ולפרט את האימונים שלהם וששאר המשתמשים יוכלו לעקוב אחר ההתקדמות או אפילו לתקן אותם לפעמים במידת הצורך.
בקיצור זה מין מעקב אחרי תוכנית האימונים\התזונה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם, הבהרתם לי כמה דברים
אני אעשה את החישובים שלי ונראה...

בהצלחה לכולם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית