הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חימום מתח

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
אהלן!

רציתי לדעת איך מתבצע חימום של מתח בתוספת משקל? יש צורך לעשות חימום או שישר לגשת למשקל עבודה (הגוף כבר חם מהסקאווט והפרס מספיק)?

ועוד שאלה לגבי טכניקה בבנץ׳, הידיים אמורות ללחוץ כאשר הם לאורך התנועה צמודות לגוף או לנסות ליצור זווית 90 מעלות בבית השחי פחות או יותר? יש כי בעיה שיד ימין עולה לפני שמאל, יש פתרון או דרך לטפל בזה?

רציתי לדעת איך מתבצע חימום של מתח בתוספת משקל? יש צורך לעשות חימום או שישר לגשת למשקל עבודה (הגוף כבר חם מהסקאווט והפרס מספיק)?

חימום ספיציפי של התרגיל. איך שאתה מבצע חימום לסקוואט, באותו עיקרון. ניתן לעשות כמה חזרות ללא משקל לדוגמא 5, להוסיף קצת משקל 3 חזרות וחזרה אחת עם נגיד 90% ממשקל העבודה. אפשר לעשות גם פולי הוא מחמם את אותם המפרקים.
ועוד שאלה לגבי טכניקה בבנץ׳, הידיים אמורות ללחוץ כאשר הם לאורך התנועה צמודות לגוף או לנסות ליצור זווית 90 מעלות בבית השחי פחות או יותר? יש כי בעיה שיד ימין עולה לפני שמאל, יש פתרון או דרך לטפל בזה?

תוריד את המוט לקו הפטמות. האיזון יסתדר עם הזמן.

• פותח/ת השרשור
תוריד את המוט לקו הפטמות. האיזון יסתדר עם הזמן.

מיקום המוט אני יודע, שאלתי לגבי מנח הידיים בזמן הלחיצה, שהידיים יהיו צמודות כמה שיותר לגוף בזמן הלחיצה, או ליצור זווית ישרה בבית שחי וללחוץ כשהידיים לא צמודות לגוף..

תודה

אל תחשוב על זה יותר מדי, תתמקד יותר באיך אתה מביא את המוט מנקודה x לנקודה y. כל עוד אתה תניח את המוט על קו הפטמות ותיצור תנוע טבעית אין בעיה, אין בעיה גם להוריד אפילו קצת מתחת זה לא נורא ואפילו יש כאלו שעובדים רק בצורה כזאת ואני אחד מהם.

אני עושה מתח בלי משקל ואחר כך מוסיף ועובד (תלוי כמה אתה מוסיף אבל עד 30 קילו אתה פשוט יכול לשים את המשקל ולעשות אחרי סט אחד של משקל גוף)
כרגע אני עושה מתח לחזרות ולא עם משקל אבל במקבילים אני עושה סט אחד למשקל גוף וישר שם את המשקל עבודה ועושה 5X5

אני עושה מתח בלי משקל ואחר כך מוסיף ועובד (תלוי כמה אתה מוסיף אבל עד 30 קילו אתה פשוט יכול לשים את המשקל ולעשות אחרי סט אחד של משקל גוף)
כרגע אני עושה מתח לחזרות ולא עם משקל אבל במקבילים אני עושה סט אחד למשקל גוף וישר שם את המשקל עבודה ועושה 5X5

גם במתח אתה עושה 5X5 ?

מפתיע שאף אחד לא עונה על השאלה הפשותה לגבי הבנץ:
צמוד לגוף זה דגש ליד אחורית, ואתה לא תרים ככה משקל מקסימלי.
90 מעלות לאומת הגוף, שזה הולך בקו ישר עם קו הכתפיים זה לא טוב, זה לחץ על הכתפיים, וגם לא תרים את המקסימום שלך.
הדרך הנכונה זה 45 מעלות עם הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית