הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב - סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
היי חברים, אני דיי חדש פה אז ככה קודם כל אני אתן קצת נתונים על עצמי חשוב לי רק לציין שאין לי שום נסיון עם סטרואידים.

בן 23 גובה 1.76 משקל נוכחי 67 קילו אחוזי שומן (לפי צבט) 10.1

במהלך השנה וחצי האחרונות ירדתי בסביבות ה 40+ קילו כבר הפסקתי לספור.

ב 5 חודשים האחרונים אני מתאמן אימוני כוח ואירובי רציניים - מתוך 5 החודשים חודשיים רק הייתי במסה קלה ולאחר מכן ישר התחלתי חיטוב, כרגע אני נמצא על תפריט דל פחמימה ומשלב קלן עד שאני אוכל להגיע לתוצאה בערך עוד חודש במידה ואצליח להתמיד עד הסוף.

עכשיו אני מקווה מאוד להיות רזה ולהוציא קצת את הקוביות החוצה אבל אני מאמין שאני יהיה ממש קטן בידיים,חזה וכו', ביררתי קצת על עליה במסה נקייה והתשובה החותכת שקיבלתי מהמון אנשים בתחום התזונה והאימונים וגם מאנשים שמתאמנים במכון שהדבר הזה שנקרא "מסה נקייה" הוא בעצם נגד חוקי הטבע וזה משהו שמאוד מאוד קשה לעשות אותו, העלייה תהיה איטית, האימונים יהיו קשים מאוד ואני אצטרך כל הזמן לשמור שלא לעלות במשקל באמצעות תפריט דל.

עכשיו אני מאוד רוצה להתייעץ עם המומחים כאן בפורום ולדעת מה כדאי לעשות לגבי סייקל.

השאלות שלי :

1. האם סייקל אחד באמת יספיק לי כדי לקבל תוצאת שריר יפה (אני לא מחפש להיות בודיבילדר)
2. האם אני לא יעלה באחוזי שומן בזמן או לאחר הסייקל?
3. כמה ממשקל עליית השריר באמת נשאר לאחר עשיית הסייקל?
4. איזה סייקל מתאים לי מבחינת שמירה על אחוזי שומן וללא עלייה ?
5. האם סייקל אחד מסוג זה יפגע לי בבריאות בטווח הקצר או הארוך?

באמת תודה לכל החברים שיעזרו 😃

כמה זמן אתה מתאמן ?אני במקומך הייתי מעלה קצת שריר לפני אבל זה רק אני 67 קילו לא ראיתי אותך אבל אני חושב שזה מסת שריר ממש נמוכה .
1.סייקל אחד יעשה את העבודה אין ספק ,התוצאות שתגיע אליהן תלויות ב 70 אחוז תזונה לדעתי ושלושים אחוז אימונים מסיביים .
2.בסייקל השומן התת עורי והתוך שרירי יורד , שוב תלוי בתזונה שלך אבל כעיקרון זה מה שסטרואידים אנאבוליים עושים .
3.מה שנשאר מהסייקל תלוי המון בגנטיקה שלך , זה המסקנה שהגעתי אליה ,אם הגנטיקה טובה התוצאות יישארו כמובן בשילוב שוב של תזונה נכונה ואימונים מסיביים.
4.לדעתי סייקל קלאסי של וינסטרול עם טסט יעשה את העבודה ,תקרא את הנעוצים בפורום לפני שאתה חושב על שילובים .
5.אם תעשה הכל נכון הפגיעה תהיה מינימלית אבל אין גרנטי בשום דבר ,אתה מתעסק עם הורמונים .

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה אחי.

לגבי הזמן שאני מתאמן זה 5 חודשים כתבתי, כמובן שבמידה ואני יעשה סייקל זה יהיה רק בעוד חודשיים לערך שזה יהיה משהו כמו 7 חודשי אימון, כמובן שאני לא גדול ועוד לא הגעתי לקצה היכולת הטבעית שלי, מה שכן אני לא עולה במשקלים ולא גודל בגלל תפריט דל פחמימה אין לי אנרגיה להתאמן בטח שלא לעלות במסת שריר.

לגבי התזונה ואינטנסיביות אימונים, אני מתכוון לעשות הכל בתהליך מבוקר יש לי תזונאי שהוא בעצם ירכיב לי תוכנית מסודרת של תפריט נכון ומתאים ואני יעשה בסביבות ה 6 אימונים מסיבייים בשבוע.

אגב מה תקופת הסייקל ?

תקופת הסייקל לדעתי 8 שבועות יעשו את העבודה , את הוויני תריץ 4 שבועות לא יותר כי הוא רעיל מאוד לכבד,
סייקל קלאסי

היי חברים, אני דיי חדש פה אז ככה קודם כל אני אתן קצת נתונים על עצמי חשוב לי רק לציין שאין לי שום נסיון עם סטרואידים.

בן 23 גובה 1.76 משקל נוכחי 67 קילו אחוזי שומן (לפי צבט) 10.1

במהלך השנה וחצי האחרונות ירדתי בסביבות ה 40+ קילו כבר הפסקתי לספור.

ב 5 חודשים האחרונים אני מתאמן אימוני כוח ואירובי רציניים - מתוך 5 החודשים חודשיים רק הייתי במסה קלה ולאחר מכן ישר התחלתי חיטוב, כרגע אני נמצא על תפריט דל פחמימה ומשלב קלן עד שאני אוכל להגיע לתוצאה בערך עוד חודש במידה ואצליח להתמיד עד הסוף.

עכשיו אני מקווה מאוד להיות רזה ולהוציא קצת את הקוביות החוצה אבל אני מאמין שאני יהיה ממש קטן בידיים,חזה וכו', ביררתי קצת על עליה במסה נקייה והתשובה החותכת שקיבלתי מהמון אנשים בתחום התזונה והאימונים וגם מאנשים שמתאמנים במכון שהדבר הזה שנקרא "מסה נקייה" הוא בעצם נגד חוקי הטבע וזה משהו שמאוד מאוד קשה לעשות אותו, העלייה תהיה איטית, האימונים יהיו קשים מאוד ואני אצטרך כל הזמן לשמור שלא לעלות במשקל באמצעות תפריט דל.

עכשיו אני מאוד רוצה להתייעץ עם המומחים כאן בפורום ולדעת מה כדאי לעשות לגבי סייקל.

השאלות שלי :

1. האם סייקל אחד באמת יספיק לי כדי לקבל תוצאת שריר יפה (אני לא מחפש להיות בודיבילדר)
2. האם אני לא יעלה באחוזי שומן בזמן או לאחר הסייקל?
3. כמה ממשקל עליית השריר באמת נשאר לאחר עשיית הסייקל?
4. איזה סייקל מתאים לי מבחינת שמירה על אחוזי שומן וללא עלייה ?
5. האם סייקל אחד מסוג זה יפגע לי בבריאות בטווח הקצר או הארוך?

באמת תודה לכל החברים שיעזרו 😃

תשמע סייקל אחד לא יהרוג אותך אבל לפי הנתונים שלך מסת השריר שלך קטנה אחרי סייקל אחד כנראה תהיה לך כבר מסה יותר מלבן אדם ממוצע וגוף בסדר אבל... בגלל חוסר הניסיון שלך באימונים כנראה לאחר הסייקל שתחזור להתאמן רגיל אתה תעבד הרבה מסה... ועכשיו לשאלות שלך...

1)אני מאמין שבסייקל מסה של 3 חודשים אתה יכול לעלות כ 15 קילו שריר בגלל שאתה מתאמן מתחיל לגמרי
2)זה תלוי בתזונה שלך לא מומלץ לבזבז סייקל על עלייה במסה נקייה...
3)זה משתנה מאוד תלוי בתוכנית האימונים שלך ובתזונה שלך ועוד אבל ממכרים שאני שמעתי עליהם אני מאמין שאתה יכול לעלות כ-15 קילו שריר בסייקל אחד (סייקל ראשון)
4)עם ככה אתה חושב על זה אל תכנס לסייקלתעשה לעצמך טובה גדולה ותוציא את הרעיון הזה מהראש שלך עם אתה רוצה גוף יפה ובריא אין קיצורי דרך!
ולגבי הסייקל פעם ראשונה לרוב הולכים על טסט לבד 250-500...
5)לא בצורה משמעותית אבל למה לך להסתכן כמו שאמרתה אתה לא רוצה להיות מפתח גוף וכנראה שממילה רוב המסה תרד לך בגלל שעוד אין לך מספיק בסיס להתחיל סייקל...

לסיכום תעזוב את הרעיון הזה של סטרואידים תעבוד כמו שצריך מסה חיטוב כמו שאמרתי לגוף בריא ואסטטי אין קיצורי דרך

סייקל רק של טסט פרופ 6-8 שבועות עם PCT כמו שצריך. אתה יכול להיות על תפריט של פלוס קלורי קל ותעלה יפה ללא הרבה שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית