היי חברים, אני דיי חדש פה אז ככה קודם כל אני אתן קצת נתונים על עצמי חשוב לי רק לציין שאין לי שום נסיון עם סטרואידים.
בן 23 גובה 1.76 משקל נוכחי 67 קילו אחוזי שומן (לפי צבט) 10.1
במהלך השנה וחצי האחרונות ירדתי בסביבות ה 40+ קילו כבר הפסקתי לספור.
ב 5 חודשים האחרונים אני מתאמן אימוני כוח ואירובי רציניים - מתוך 5 החודשים חודשיים רק הייתי במסה קלה ולאחר מכן ישר התחלתי חיטוב, כרגע אני נמצא על תפריט דל פחמימה ומשלב קלן עד שאני אוכל להגיע לתוצאה בערך עוד חודש במידה ואצליח להתמיד עד הסוף.
עכשיו אני מקווה מאוד להיות רזה ולהוציא קצת את הקוביות החוצה אבל אני מאמין שאני יהיה ממש קטן בידיים,חזה וכו', ביררתי קצת על עליה במסה נקייה והתשובה החותכת שקיבלתי מהמון אנשים בתחום התזונה והאימונים וגם מאנשים שמתאמנים במכון שהדבר הזה שנקרא "מסה נקייה" הוא בעצם נגד חוקי הטבע וזה משהו שמאוד מאוד קשה לעשות אותו, העלייה תהיה איטית, האימונים יהיו קשים מאוד ואני אצטרך כל הזמן לשמור שלא לעלות במשקל באמצעות תפריט דל.
עכשיו אני מאוד רוצה להתייעץ עם המומחים כאן בפורום ולדעת מה כדאי לעשות לגבי סייקל.
השאלות שלי :
1. האם סייקל אחד באמת יספיק לי כדי לקבל תוצאת שריר יפה (אני לא מחפש להיות בודיבילדר)
2. האם אני לא יעלה באחוזי שומן בזמן או לאחר הסייקל?
3. כמה ממשקל עליית השריר באמת נשאר לאחר עשיית הסייקל?
4. איזה סייקל מתאים לי מבחינת שמירה על אחוזי שומן וללא עלייה ?
5. האם סייקל אחד מסוג זה יפגע לי בבריאות בטווח הקצר או הארוך?
באמת תודה לכל החברים שיעזרו 😃
בן 23 גובה 1.76 משקל נוכחי 67 קילו אחוזי שומן (לפי צבט) 10.1
במהלך השנה וחצי האחרונות ירדתי בסביבות ה 40+ קילו כבר הפסקתי לספור.
ב 5 חודשים האחרונים אני מתאמן אימוני כוח ואירובי רציניים - מתוך 5 החודשים חודשיים רק הייתי במסה קלה ולאחר מכן ישר התחלתי חיטוב, כרגע אני נמצא על תפריט דל פחמימה ומשלב קלן עד שאני אוכל להגיע לתוצאה בערך עוד חודש במידה ואצליח להתמיד עד הסוף.
עכשיו אני מקווה מאוד להיות רזה ולהוציא קצת את הקוביות החוצה אבל אני מאמין שאני יהיה ממש קטן בידיים,חזה וכו', ביררתי קצת על עליה במסה נקייה והתשובה החותכת שקיבלתי מהמון אנשים בתחום התזונה והאימונים וגם מאנשים שמתאמנים במכון שהדבר הזה שנקרא "מסה נקייה" הוא בעצם נגד חוקי הטבע וזה משהו שמאוד מאוד קשה לעשות אותו, העלייה תהיה איטית, האימונים יהיו קשים מאוד ואני אצטרך כל הזמן לשמור שלא לעלות במשקל באמצעות תפריט דל.
עכשיו אני מאוד רוצה להתייעץ עם המומחים כאן בפורום ולדעת מה כדאי לעשות לגבי סייקל.
השאלות שלי :
1. האם סייקל אחד באמת יספיק לי כדי לקבל תוצאת שריר יפה (אני לא מחפש להיות בודיבילדר)
2. האם אני לא יעלה באחוזי שומן בזמן או לאחר הסייקל?
3. כמה ממשקל עליית השריר באמת נשאר לאחר עשיית הסייקל?
4. איזה סייקל מתאים לי מבחינת שמירה על אחוזי שומן וללא עלייה ?
5. האם סייקל אחד מסוג זה יפגע לי בבריאות בטווח הקצר או הארוך?
באמת תודה לכל החברים שיעזרו 😃