הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בחיטוב

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
ב3 שבועות האחרונים אני על 125 גרם פחמימה . כל שבוע ירדתי קילו בשבוע האחרון 800 גרם לא קריטי. כרגע אני על 15 אחוז שומן
רציתי לדעת מה אתם אומרים יהיה הכי אפקטיבי בשבילי כרגע לרדת באחוז שומן לקצץ פחמימה ל100 נגיד או להישאר על אותו פחמימה כמו שאני בגלל שאני רואה ירידה .
ונגיד שבוע הבא אני ייתקע במשקל מה לעשות ? להוריד פחמימה או להוסיף אירובי ? אם כן כמה ?;asg3a
תודה על התשובות

אני חושב שכדאי להמשיך עם אותה כמות , כל עוד רואים ירידה וכו'.. לדעתי , כאשר תגיע לאזור 13-14 הקיצוץ בפחמימה יקבל הרבה יותר משמעות.
ד"א, הורדת 1 קילו לשבוע ? על כמה גרעון קלורי היית ליום?

כל הכבוד,קילו בשבוע זה מעולה המשך כך.אל תתעסק בהורדת פחמימה במידה ונוח לך ככה (או שאתה מעדיף בכללי לעשות משהו בסגנון AD מבחינת נוחות,אז זה כבר משהו אחר

• פותח/ת השרשור
תודה במבה !
אז רגע לסיכום אתם אומרים שכדאי להישאר עם כזאת כמות של פחמימות ובמקרה ואני יתחיל להתקע במשקל אני יוסיף אירובי?
ורק אחרי שאני יגיע לאחוז שומן של 13 להתחיל להוריד פחמימות נכון?

כמובן שאתה יכול לבחור לפי מה שאתה מעדיף
אם אתה עושה כבר כמות גדולה של אירובי עדיף להוריד פחמימה
אם האירובי שלך מסתכם בפעם בשבוע.או נקח לדוג' 40 דק' בשבוע בטוטאל.אתה יכול להוסיף שזה יהיה שעה-שעה ו10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית