הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן ויוהימבין

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
למה עבור אחוזי שומן נמוכים יוהימבין נחשב יותר טוב, אם קלן נחשב חומר יותר חזק?

יהומבין עוזר להוציא שומן עיקש מתאי השומן למחזור הדם ואז מאפשר לחטב "איזורים קשים"

עד איזה אחוז קלן נחשב בטווח היעיל,ואותו הדבר לגבי היהומובין. לדוגמא אני 14% וכרגע על קלן. עד איזה אחוז אני צריך לרדת כדי שההשפעה של קלן לא תהיה לי יעילה יותר, אם יש בכלל מצב כזה?

למה עבור אחוזי שומן נמוכים יוהימבין נחשב יותר טוב, אם קלן נחשב חומר יותר חזק?

לשומש עיקש יש יותר קולטני אלפא מאשר בטא ויהומבין עובד על רצפטורי האלפא בניגוד לקן ואפדרין ושעובדים על רצפטורי הבטא

לשומש עיקש יש יותר קולטני אלפא מאשר בטא ויהומבין עובד על רצפטורי האלפא בניגוד לקן ואפדרין ושעובדים על רצפטורי הבטא

איך אני יכול לדעת אם השומן של עיקש? זה גורם שהוא מתחת ל% כלשהו? בקיצור באילו אחוזים מומלץ להתחיל עם יהומובין?

איך אני יכול לדעת אם השומן של עיקש? זה גורם שהוא מתחת ל% כלשהו? בקיצור באילו אחוזים מומלץ להתחיל עם יהומובין?

בעיקרון לייל מקדוללד מדבר בספר ש-10-12% ומטה זה הטווח תלוי באדם תעלה תמונה שנוכל להעריך את א.ש שלך, ד''א איפה מצטבר השומן אצלך לגברים זה בד''כ בבטן התחתונה ובגב התחתון

אני עכשיו 3 שבועות בחיטוב (כ9/10 יום עם קלן). הייתי 15/16 אחוז בתחילת החיטוב ושקלתי 75 ועכשיו אני שוקל 70~ להערכתי כ13/14 אחוז. אני אפילו אולי יעשה עוד סייקל קלן לאחר מנוחה קטנה, ואז יתחיל יהומובין אם צריך.

עוד שאלה: אני על 200 פחמימה / 160-170 חלבון / 50-60 שומן. אני צריך לעשות העמסת פחמימות?

אני עכשיו 3 שבועות בחיטוב (כ9/10 יום עם קלן). הייתי 15/16 אחוז בתחילת החיטוב ושקלתי 75 ועכשיו אני שוקל 70~ להערכתי כ13/14 אחוז. אני אפילו אולי יעשה עוד סייקל קלן לאחר מנוחה קטנה, ואז יתחיל יהומובין אם צריך.

עוד שאלה: אני על 200 פחמימה / 160-170 חלבון / 50-60 שומן. אני צריך לעשות העמסת פחמימות?
כל עוד אתה בגירעון קלורי, אתה צריך לעשות העמסות.

כדי שרמת חילוף החומרים לא תרד = הגוף מפתח סוג של מגננה או יותר נכון מתרגל לכמות הקלורית שאתה נוהג להכניס לו.
הלוואי והיה אפשר להיות בגירעון תמיד והיינו יורדים במשקל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית