הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
חח טוב נגיע לעניין,קשה לי להגיע לערך קלורי של חלבון שאני צריך כל יום ,כאילו כל יום כמעט כל דבר לאכול ולא יודע כבר מהטונה יצא לי החשק,אז נשאר רק ביצים דגים(רק יום שישי) וחזה עוף(כל יום זה טעים רצח),אז החלטתי לא לקנות כמו פעם שעברה גיינר שהספיק לי גג לחודשיים,אני רוצה לקנות את השק של ה5 קילו של אופטימום גולד,שיעלה לי בסביבות ה500 ש"ח,עכשיו אני מתלבט בינו לבין אבקת חלבון ELITE של דיימטיז,שגם היא בערך 5 קילו,בחרתי בטעם שוקולד וראיתי שלדיימטיז יש אותו ערכים של חלבון(24 גרם למנה),אבל כמות הסקופים בהבדל משמעותי ,לאופטימום גולד יש 149 מנות,ולדיימטיז יש 155,והמחיר של דיימטיז ב25 דולר פחות,אז אני רק רוצה לדעת,לאלה שהיה פה את אחת מהחברות או בטוב ביותר את שניהם,מה יותר טוב?

שתי החברות מצויינות!
היו פה מיליון דיונים על זה, תריץ חיפוש.

בכל אופן, לי היה פעם שק שוקולד של אופטימום שהיה לא רע בכלל!
אם זה ההבדל במחיר, לך על הדיימטייז בלי לחשוב פעמיים!
רק אל תקנה בשום פנים ואופן טופי באטר קרים, טעם מזעזע וגם ככה לא נראה לי שיש אותו בגרסאת 5 קילו.

שניהם חברות מעולות ואמינות אתה יכול ללכת על דיימינטז אני אישית אוהב אותם .
ולמה אתה אוכל ביצים רק בשבת ? ומה עם חלב , גבינה לבנה ,צהובה? חמאת בוטנים תהייה טובה גם למסה, פסטרמות למינהם

מה אתם חושבים על הריץ שוקולד בשתי החברות גם אופטימום וגם דיימינטז ?

ומה דעתם על התות של דיימינטז?

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות,ואני הולך על הטעם שוקולד,יש גם מתכון שאני מתכוון להכין ואחרי שאני יקבל בעצמי חוות דעת עליו אני יפרסם אותו פה,הערכים הם בערך 25 גרם חלבון לחטיף ו56 גרם פחממה,ו14 גרם שומן,אגב דני אני אוכל 2 ביצים כל יום,דגים רק ביום שישי,וחלב אני שותה כמעט ליטר ביום,וגבינה לבנה וצהובה כל יום גם,וכן אני קונה את הריץ שוקולד ,נמאס מהקרם עוגיות חח.

אגב ההבדל בשקלים בני שני השקים הם ככה:
אופטימום שק-535 שקל
דיימטיז שק-480 שקל.

סבבה אחי אני מאמין שאתה מזמין מחול במחירים האלה אז אשמח אם תעדכן אחרי כמה זמן המשלוח הגיע לך והאם זה תעכב לך במכס או משהו בסגנון

היום זה כבר לא מתעכב במכס בכלל (לפחות אצלי ככה היה)
הזמנתי חומרים ב 110$ בערך וזה הגיע אחרי 3 שבועות והיה צריך לשלם בדואר 16% מערך החבילה + המשלוח (מע"מ)
לפעמים זה מתפספס אצלהם ואפילו את ה16% האלה לא צריך לשלם, כשהחבילות קטנות מניסיון לא משלמים כלום בנוסף אבל אבקות זה משהו גדול אז בד"כ המכס תופס את זה והם פשוט שמים על המשלוח מדבקה עם המחיר שאתה צריך לשלם בדואר לפני שאתה מקבל.
הכי טוב להזמין בחו"ל.

יש עוד מלא דרכים חוץ מטונה וחזה עוף.
יש מלא דגים, גבינות, ביצים, בשרים...
ואסור לדבר על הזמנות מחו"ל חבל שימחקו לך תאשכול

הDouble Rich Chocolate של אופטימום לא רע בכלל (אחד מהאהובים עלי), סיימתי שלושה שקים שלו (30lbs).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית