ייעוץ אבקת חלבון

cherries

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
הייתה לי אבקת חלבון של צ'מפיון ווניל רגיל. שתיתי במים. היא בסדר, אבל לא מי יודע מה טעים...;gasg
מחפשת המלצה לאיזו אבקת חלבון לקנות שטעימה במים, יחסית זולה, והרבה חלבון\יחסית דל לקטוז (חלבון שהוא לא חלבון סויה, ביצה, כל מיני צמחיים)

פשוט יש לי בעייה עם מוצרי חלב, במקום כל היום לסבול מהכמויות שצריך, פתרון פשוט לשתות אבקה בכוס, טעים ואיכותי יותר, במיוחד לימים שלא בבית רוב היום, או לא אכלתי מספיק במשך היום. עם פחמימות אף פעם אין לי בעייה ולא חסר...
ושאלה, למה צריך להגיע להרבה פחמימות בתפריט מסה\עלייה? וכמה זה הרבה? כמה צריך ביום ביחס למשקל?

תודה;tasaz

ושאלה, למה צריך להגיע להרבה פחמימות בתפריט מסה\עלייה? וכמה זה הרבה? כמה צריך ביום ביחס למשקל?

ראשית, ניתן לעלות במסת שריר גם בדיאטה קטוג'נית. לא חייב לצרוך פחמימה בכדי להמשיך ולהתקדם אל המטרה. ( תריצי חיפוש בפורום על דיאטת AD).
אבל, ישנם כמה בעיות בדיאטות קטוג'ניות כגון AD:

1. חוסר מגוון בטעמים
2. קושי בלהכניס כמויות גדולות של אוכל ע"מ להגיע ל x קלוריות
3. קטוזיס - מצב לא הכי נעים להימצא בו, ריח לא נעים מהפה, עצבנות ועייפות.
4. האוכל יהיה יותר יקר כשבתפריט לא יהיו פחמימות.

ישנם גם יתרונות לאנשים מסיומים אשר מצליחים בדרך זאת לשמור על משקל או לעלות מסת שריר בצורה "נקיה" יותר.
בכל אופן, כל עוד לא נמצאים תחת משטר תזונתי, לא רואה טעם בלקצץ בפחמימות.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
אני לא מתכוונת למצב קטוגני. אני מגיעה ל150-240 גרם פחמימה ביום בקלות (אולי יותר). אבל יותר מזה, כבר בעייה, במיוחד ששונאת פסטה\אורז\תפו"אוכו'. אני מעדיפה דברים אחרים. וגם פחמימות סופח נוזלים ומנפח בבטן, כל הלחם, פיתה, לחמניות, קורנפלקס,דייסה וכו'. כל ארוחה אצלי עם פחמימות. ואני צורכת בעיקר לחם\פיתה\לחמניה, חטיפי אנרג'י, דייסת קווקר + פשוטות (פירות, פירות יבשים, קורנפלקסים, גלידה, מעדנים).
אני לא מתכוונת לקיצוץ בפחמימות! הכוונה, האם מספיק הכמות שכתבתי מבחינת הפחמימות?
אם אני צריכה להגיע ל1800-2000 קל' כדי לעלות (הניטרלי 1300), אז אפשר פשוט כ60 גרם חלבון, 150-200 גרם פחמימה, והשאר שיהיה משומן? או שחשוב להקפיד על 20-30% בלבד שיגיע משומן? אין לי תפריט בינתיים, זה פשוט מה שיוצא...והרבה יותר קל להגיע לעודף קלורי מאגוזים למשל, זה לא מנפח וכבד כמו עמילנים.
ולגבי אבקת חלבון, איפה אפשר לראות המלצות לגבי טעם\מחיר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית