הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם לקחת גיינר?

nutrtion

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
מתאמן כבר שנה,במאסה כרגע.
צורך באופן קבוע אבקת חלבון + HMB + קריאטין.
הבעיה אצלי שאני קם כל יום באיזה 1 בצהריים משום שהעבודה שלי היא בצהריים עד הלילה.
אני מתאמן בחדר כושר בעבודה , 4-5 פעמים בשבוע. אני מצליח לעלות במשקלים אבל לא בכל התרגילים,
נגיד במשקלי חזה אני עולה (סתם דוגמא , בנץ פרס כל צד אני על 31 קילו והמוט שוקל 20 ). אבל במשקלים של יד אחורית נגיד אני תקוע כבר הרבה זמן, וגם במשקלים של גב אני תקוע.
שוקל 72-73 כבר הרבה זמן ולא מצליח לעלות מעל זה.
החיסרון הגדול שלי שאני לא אוכל מספיק
שאני קם אני שותה את האבקה, אחרי שעה אני אוכל ארוחת צהריים מלאה - פחמימה מלאה וחלבון(הבשר) ובערב לפני השינה אוכל פחמימה וחלבון.

הקטע שאני מרגיש שאני לא אוכל מספיק.
אני שוקל אם להתחיל לקחת גיינר, אני מפחד שזה ישמין אותי
אני כרגע על 14% שומן בערך.

אפשר לקחת גיינר ביחד עם אבקת חלבון?
אם אתם ממלליצים לי על הגיינר, איזה הייתם ממליצים לקחת ובאיזה יחס חלבון פחמימה?

תודה לכם!

באופן כללי - אתה מבין שאתה לא מתקדם כי אתה לא אוכל מספיק.

עדיף (גם כלכלית ואולי גם בריאותית) שהאוכל יגיע ממזון לא אבקתי.

אפשר לקחת גיינר עם אבקת חלבון.

לגבי ההשמנה - עניין של מאזן קלורי, כדאי שתשמור על מאזן לא גדול מדי (300 +-) שאפשר לשנות\להתאים אותו אם ההתקדמות באימונים\במשקל הגוף.

אבקת חלבון + HMB + קריאטין. זה טעות ... אם נגיד זה היה חיטוב אז סבבה . אין צורך באבקת חלבון בתקופת מסהלמשהו שהוא "חובבן" . כלומר המרכיב העיקרי במסה זה דגש על פחממות אבל עם הרבה חלבון את הכמויות של החלבון בתקופת מסה אתה יכול לצרוך מאוכל לא דווקא מאבקות !!!

אני מבין שאתה משתמש ב HMB + קריאטין בשביל להגיע לרמת כוח גבוה ולהגביר משקלים .. אבל גם בזה אין צורך כי לא הגעת לשיא היכולות שלך אז אין צורך לצרוך אותם. כאשר בנאדם מגיע לרמת שיא ולא מצליח להתקדם אז הוא משתמש בקריאטין שלא נדבר על HMB

לגביי החוזה שומן אתה 14% שזה לא הרבה אתה צריך להמשיך לעלות במשקל וכן אין מה לעשות גם בשומן ואז להתחיל חיטוב!!!

אין ספק אתה לא אוכל מספיק. אתה צריך לבנות תפריט תזונה מסודר ולפי שעות ומאכלים. ואין מה לעשות אתה גם צריך לפעמיים לקום יותר מוקדם בשביל לאכול ככה זה הגוף מתרוקן בשינה...

גיינר ממומלץ super mass gainer

פיתוח גוף = משמעת עצמית גבוהה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית